Aici Ralli! Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt Nr. mesaje : 60 Puncte : 79 Reputatie : 11 Stare de spirit : excelenta
| Subiect: Iubirea element de foc Dum 26 Mai 2013, 15:15 | |
| Cand iubesti arzi de nerabdare sa-ti reanitalnesti jumatatea, obrajii iti i-au foc inaintea oricarui sarut si oricat de tare ai incerca sa-ti ascunzi sentimentele, acea vapaie incarcata de dorinta din ochii tai, te da de gol. Atunci cand persoana iubita intampina greutati si tu stai ca pe jar pana ce acestea trec, iar momentele tensionate dintre voi, cele care va pun in pericol relatia, au ca urmare cele mai fierbinti lacrimi. Toate acele clipe pe care vi le petreceti imbratisati, facand lucruri care pentru altii pot parea banale, pe voi va invaluie de caldura, caldura sufleteasca care nu se poate compara cu nimic altceva, cu nici o alta traire si cu nici un alt sentiment. Totusi iubirea nu este numai frumoasa ci si dureroasa, cum nici focul nu este doar cald, ci si fierbinte, iar atunci cand se inteteste arde totul in calea ei, lasand in urma doar scrumul amintirilor placute... Multi oameni doar mimeaza iubirea, iar altii o inlocuiesc cu bani, dar sunt si unii, putini la numar, care sunt capabili sa o traiasca cu toate bucuriile si suferintele pe care le aduce ea. Daca si scanteia dintre tine si alesul tau/aleasa ta a fost aprinsa, atunci, te poti declara o persoana norocoasa, pentru ca nimeni si nimic nu o mai poate stinge vreodata. Pasiunea dintre doi oameni care se iubesc, este capabila sa cucereasca pe toata lumea si dragostea adevarata poate dezgheta si cele mai reci inimi.[justify]
[left] |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Iubirea element de foc Lun 01 Sept 2014, 23:16 | |
| Aww, ce dragut e tot ce scrie aici <3 "Iubirea, element de foc" ce dragutt, cand am citit titlul nu mi-am imaginat ca totul o sa fie descris asa frumos :3 |
|