Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: O poezie Joi 31 Mar 2011, 13:51 | |
| Ai inebunit??? Mi se pare mie sau te-ai indragostit?? Cum ai nimerit? Nu sunt persoana potrivita de iubit.... :<<: |
|
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: O poezie Joi 31 Mar 2011, 13:51 | |
| E scurt..Foarte scurta...
|
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: O poezie Joi 31 Mar 2011, 20:30 | |
| Mda e scurta. Dar e frumoasa. Mai compune! |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: O poezie Vin 01 Apr 2011, 18:47 | |
| Pai nu cred ca o pot numi poezie, desi imi place cum suna. Insa, totusi e foarte scurta..incearca sa faci altele mai lungi. Mm..nu mai adauga in poezie emoticoanele, chiar nu da bine. Incearca sa o faci mai lunga si sa ii pui si un titlu :) |
|