Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Avatar si semnatura Vin 31 Mai 2013, 00:49 | |
| Buna As vrea ceva cu o fata dj in diferite ipostaze ceva in genul la o fata cu casti de calculator mari la gat si stand ori jos ori pe banca ori nush ceva in gen dj girls anime ... sau miar mai place si ceva in gen fete luptatoare stiti cele din anime cu sabi si diferite chesti??? cam asa... Acuma faceti tot ce puteti si multumesc mult celei care se ocupa |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Vin 31 Mai 2013, 06:16 | |
| Preiau eu, o să te anunţ când e gata setul. |
|
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Dum 02 Iun 2013, 13:19 | |
| mersi frumos astept cu nerabdare sa vad ce semnatusi si avatar o sa imi aduci |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Dum 02 Iun 2013, 14:05 | |
| Hello. Am făcut pentru ambele teme pe care le-ai cerut, una cu dj girl anime şi cealălaltă cu o tipă războinică, imaginea nu e foarte anime, e mai mult semi-real, dar consider că e frumoasă. Eu una sper să-ţi placă, îţi alegi ce doreşti, uite cum trebuie să procedezi pentru avatar: copiezi linkul de la imagine, apoi mergi la profil-avatar şi dai paste în căsuţa unde scrie în stânga asta: Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site. Linkurile sunt acestea: 1. https://2img.net/r/ihimg/a/img534/5997/36162884.png (dj) 2. https://2img.net/r/ihimg/a/img7/8725/35402800.png (luptătoarea)
Pentru imaginile de la semnătură, dai un quote la postul meu.
|
|
Lucya Genin
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Dum 02 Iun 2013, 18:59 | |
| Multumesc mult pentru avatar si semnatura chiar sunt superbe imaginile si le voi pune diferit adic la avatar una si la semnatura cealanta inca o data MULTUMESC MULT |
|
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Avatar si semnatura Dum 02 Iun 2013, 19:01 | |
| Cu plăcere scumpa mea, dacă întâmpini dificultăţi, te rog să mă contactezi printr-un PM. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatar si semnatura | |
| |
|