Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestion Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestion Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestion

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Sugestion Empty
MesajSubiect: Sugestion   Sugestion I_icon19Dum 02 Iun 2013, 11:41

Stateam si ma gandeam sa inchid un fic. Dupa, mi-a venit o idee: ce-ar fi ca si la "Cititi si cereti aici pentru a redeschide un fic" sa fie si ''Doriti sa inchideti un fic?". Astfel, utilizatorilor le-ar fi mai usor. Nu va mai trebui sa trimita mesaje unui moderator care poate, nu va intra doua zile. Va fi mai simplu. :) Ce parere aveti?

P.S. Daca sugestia nu e buna, cer sa fie aruncata la respinse de un moderator. Multumesc. :)
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Sugestion Empty
MesajSubiect: Re: Sugestion   Sugestion I_icon19Dum 02 Iun 2013, 11:52

Nu e o idee proasta, dar nu-i vad rostul. Daca vreau sa inchid un fic, inseamna ca nu mai vreau sa-l continui o vreme sau pur si simplu ma las definitiv de el. Care e diferenta daca moderatorii il inchid acum sau peste doua zile? Tot aia mi-ar fi. Sa se mai deschida un topic pentru un altfel de lucru ar fi o pierdere de spatiu si timp. Parerea mea. Trimiti mesaj sa ti-l inchida, apoi astepti, nu poate dura foarte mult. Eu personal sunt contra.
Sus In jos
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
Sugestion J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

Sugestion Empty
MesajSubiect: Re: Sugestion   Sugestion I_icon19Dum 02 Iun 2013, 15:44

Nu văd rostul. Cum a zis și iPrieten?, tu oricum nu vrei să mai scrii pentru acel fic, așa că ce contează când este închis? Pe lângă, poate dura ceva până și în acel topic. Aici contează și timpul pe care îl au cei din Staff.
Sunt contra. dap !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sugestion Asss10Sugestion J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sugestion Empty
MesajSubiect: Re: Sugestion   Sugestion I_icon19Dum 02 Iun 2013, 17:42

Mi se pare mult mai simplu sa trimiti un mesaj privat unuia sau mai multor moderatori, ori critici, decat sa scrii intr-un topic. Asa, va trebui sa se verifice constant acel topic ca nu cumva sa se uite de vreun fic. Pe cand asa cum este acum, trimitand unei singure persoane un mesaj, problema se rezolva mult mai usor si elegant. :)
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Sugestion J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

Sugestion Empty
MesajSubiect: Re: Sugestion   Sugestion I_icon19Dum 02 Iun 2013, 23:17

Este prea multă muncă pentru nimic. Mai rău ne încurcăm, ocupăm spaţiu. Iniţial m-am gândit că este ca să facă alţii mai uşor posturi, dar după aceea mi-am dat seamă că voi consideraţi mai facilă această procedură. Nu, nu sunt de acord, este fără rost, un mesaj unui moderator este de ajuns. Dacă nu răspunde soliciţi altul.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sugestion Asss10Sugestion J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sugestion Empty
MesajSubiect: Re: Sugestion   Sugestion I_icon19Dum 02 Iun 2013, 23:46

Sugestie respinsa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sugestion Empty
MesajSubiect: Re: Sugestion   Sugestion I_icon19

Sus In jos

Sugestion

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-