| O iubire in Evul Mediu +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 12 Apr 2011, 14:13 | |
| Doamne deci practic moooorr!!! ador ficu`:X ti-am mai zis da' o sa-ti zic mereu!!!:X:X |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 12 Apr 2011, 14:58 | |
| Cand pui next-ul la suflet pustiu ? Daca iti place asa mult ficul meu uite id meu : blaxy_girls2011 si in timp ce scriu iti mai dau sa citesti sa nu mori :)) |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 12 Apr 2011, 15:43 | |
| CAPITOLUL IV : Lacrimi amare , o noapte cu Sasuke cea mai grea pedeapsa In fata camerei Sakurei apar garzile . Parca nici acele persoane fara inima nu puteau crede ca o asemenea fata a facut asa ceva . Barbatii in armura ii spun fetei dece sunt aici si o roagasa vina de buna voie sau va fi legata . Sakura nu stia ce sa faca asa ca se lasa de buna voie dusa in temnita la castel dar roaga harzile cu lacrimi in ochi sa isi i-a ceva din sertarul din lemn vechi . Garzile aproba cerinta fetei si ii spun sa se grabeasca . Rozalia merge langa sertar si scoate de acolo un dreptunghiulet patrat foarte prafuit . Acst dreptunghiulet era o iconita cu Maica Domnului si aceasta iconita era infasurata intr-un lant de argint . Lantul avea o istorie lunga ce o veti afla pe parcursul povestii . Sakura isi pune lantisorul la gat si iconita in buzunar apoi pleaca . Isi i-a ramas buni de la parinti si se urca in trasura . Fata lasa capul in jos si lasa sentimente de durere si ura sa apara . Lacrimile curgeau pe chipul angelic al fetei si se gandea cate probleme i-a cauzat Itachi in doar 3 zile . Se intreba dece viata ei a luat o asemenea intorsatura . Fata nu mai intelegea nimic din ce se va intampla dar gandurile ii sunt oprite de trasura care a ajuns la castel . Fata coboara si este dusa tot intre cele doua garzi . Oamenii ii spun rozaliei ca mai intai vor merge la guvernator deoarece acesta a cerut sa o vada . Fata a aprobat din cap si mergea cu pasi marunti pe urmele garzilor . Toti se opresc in fata unei usi imense din marmura si cu ceva ornamente din aur . Usile se deschid larg larg iar un fior pe sira spinarii o cuprinde cand il vede pe guvernator privind-o . Acesta ii face semn fetei sa intre , privirile mamei lui Itachi si Sasuke si chiar a dansilor o faceau pe fata mai sa cada acolo de rusine . Regele se ridica de pe un fotoliu imens si merge in fata fetei . O priveste apoi buzele ii se intre deschid . Sakura observa acest lucru si inchide ochii lasand capul in jos de rusine . Guvernatorul o priveste , face 4 pasi in fata stanga in prejur si iarasi 4 pasi . Se plimba de colo - colo si apoi a spus , fiind cuvintele pentru Sakura ca miii de sabii ascutite ce ii intra in inima si suflet si o rapun . -Pari o domnisoara cu scoala si carte ! Care a muncit si si-a vazut de treaba ei dar ce sa-i faci asta este vita . Am o intrebare daca imi permiti domnisoara...a... -Sakura Haruno , spune Sasuke care ranja si s-a bagat si el in discutie ca musca-n lapte . -Nu te-a intrebat nimeni prostia-ta . Il alinta Itachi care pusca de nervi . -Voi doi gata ! Asa deci domnisoara Haruno am o intrebare . -Dece mama naibii te-ai legat de fiul meu ! Raspunde impocrito ! Sakura ramane uimita de cuvintele ce i-au fost adresat . Ochi ii sunt invadati de lacrimi , nu stia ce sa mai fata . Il vede pe guvernator ca vine spre ea si ridica palma , rozalia strange din ochi muscandu-si buza de jos dar nu simte palma ce trebuia sa ii se imprime pe obraz . Fata deschide ochi si ramane uimita . In fata ei se afla Itachicare a prins mana tatalui sau si scrasnea din dinti . Itachii isi deschide ochii lasand la iveala negrul acela care iti provoca fiori si spune : -Daca te atingi cu un deget din ea...eu iti infig ceva in inima ! Toata lumea a ramas muta . Sa spui asa ceva pe acea vreme era foarte grav . Guvernatorul a ramas uimit si a vrut sa spuna ceva dar Itachi il opreste spunandui : -Nu inseamna ca daca ai bani faci ce vrei ! Si fata nu mi-a facut nimic si casa fiu sincer eu m-am dat la ea nu ea la mine ! O iubesc dar gura sparta aici de fata ese plin de ciuda deoarece si el o place numai ca unei fete asa finute si sensibile nui place un asa mitocan ! Amintesteti cum a fost cu mama ! Si...dar este oprit din cearta chiar de ...Sakura.... -Itachi-san gata ajunge ! Nu iti intoarce parintii impotriva ta ! este gresit ! Voi merge in inchisoare ! Itachi o priveste uimit si apoi fuge la ea strangand-o in brate si spunandui : -Nu te rog eu nu ! Imi pare rau ca te-am lasat sa ma cunosti asa si...dar cei doi sunt intrerupti de guvernator care le da cea mai groasnica veste . Faptul ca pentru ca Itachi la enervat asa tare si Sakurei ii place asa mult sa se "dea" la barbati nu va petrece noaptea in temnita ci o noapte cu Sasuke . Toti au amutit doar Sasuke ranja . Sakura si Itachi fac ochii cat cepele . Sakura incepe sa planga implorand sa o lase in temnita dar guvernatorul a ras si a spus ca nici nu se gandeste . Rozalia a fost prinsa de brat chiar de Sasuke care i-a zambit si o tragea dupa el spre camera lui . Sakura se ruga sa o lase in pace dar Sasuke i-a spus doar atat : " Nu pierd asa o ocazie " , fata a amutit si in final au ajuns in fata camerei lui Sasuke . Acesta pur si simplu o arunca in camera si inchide usa . Apoi.. ..suspans :))) P.s : Oricine poate sa imi i-a id si sa vb ..chiar m-ar bucura sa imi fac noi prieteni/prietene |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 12 Apr 2011, 16:58 | |
| E suuuper faine....vai!dar tu nu stii ce-mi place..Il ador,il iubesc Si ia tu id meu ca eu nu pot sa te bag in lista Id meu e : ony_mik (care vrea sa mai vb cu mn sa ma bage in lista) Te pwp si astept nextul |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 12 Apr 2011, 18:02 | |
| E suuuuiuuper! Imi place la nebunie. Dar e oribil ce ii face Sasuke Sakurai! Presimteam ca se v-a intampla ceva rau. chiar am scris in alt comm mai de mult. Nu poate sa fie salvata de Itachi? Sau de alt cineva? Ca nu vreau sa fie violata!!!! De abea astept sa pui nextu |
|
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 13 Apr 2011, 20:33 | |
| Nextul te roooooooggg !!!!:X:X:X |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 13 Apr 2011, 20:47 | |
| |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 13 Apr 2011, 21:31 | |
| Capitolul V : Un viol de neuitat , Prima noapte de dragoste cu Itachi-san
Dupa ce Sasuke a trantit-o pe Sakura pe jos , brunetul a inchs usa pentru a nui scapa "prada ". Sakura se ridica repde in picioare si si incearca sa fuga in baia imensa si sa inchida usa dar Sasuke o prinde de rochie rupand-o. Fata ramane in colantii albi de matase si in corsetul roz spre ticlam . Rozalia incearca sa tipe dar nu are nici un rost deoarece Sasuke o prinde violent de brat si o arunca pe patul poate imbracat cu un cearceaf albastru inchis . Corpul fetei se scufunda in salteaua moale apoi talia ii este inconjurata de picioarele lui Sasuke . Brunetul o saruta violent apoi ii desface snururile de la corset . Fata scoate un scancet dar degeaba , nimeni nu o putea auzii . Sasuke zambeste pervers si ii da jos colantii din matase . Apoi fata este violata cu bestialitate , ceea ce nu stia Sasuke este faptul ca fratele sau urma sa se tranteasca in usa si sa o deschida , mai exact sa o rupa . Itachi aude un tipat scurt al Sakurei si apoi se tranteste cu toata puterea in usa scotand-o din tatani . Itachi nervos la culme isi prinde fratele de ceafa si incepe sa-l loveasca cu pumni dar este nevoit sa se opreasca deoarece garzile deja urcau . Itachi aude zgomotul , o ia pe Sakura care suspina de durere in brate si o duce in camera lui asezando-o incet pe patul sau . Brunetul blocheaza usa in asa fel incat nimeni sa nu poata intra . Sakura fiind acoperita doar cu cearceaful verde plangea lasand la iveala cele mai cristaline lacrimi . Se simtea sfasiata si murdara , o murdarie care nu o vai mai putea curati . Itachi o privea cu mila si in acelasi timp cu regret , acesta merge langa Sakura si incearca sa-i spuna ca ii pare rau dar spre surprinderea lui Sakura il strange in brate tare spunandui la ureche cele mai dulci vorbe ; -Itachi, tin la tine ! Brunetul a rapas socat dar apoi cuvintele ce au iesit din gura suava a fetei l-au impietrit . -Daca am suferit ore cu fatele tau vreau sa simt placere acum cu tine ! Itachi o priveste pe Sakura care printre lacrimi a mai zambit odata . Itachi a zambit si a inceput sa o sarute pasional . Cei doi s-au adancit in salteaua moale iar Sakura zambea la fiecare miscare a lui Itachi . Dar placerea s-a sfarsit repede . Usa a fost rupta de garzi iar Sakura a fost dusa in carcera penru ca se pare a savarsit o crime cea ce defapt si de drept nu era adevarat . Noroc ca cei doi s-au imbracat . Itachi a vrut sa-i indeparteze dar Sakura la prins de maini si i-a spus ca nu e nimic . Macar cineva a facut-o fericita . Itachi s-a blocat lasand garzile sa treaca . Rozalia a mers de buna voie in carcera . Aceste lucruri se intamplau pe la 6 dimineata in castel . Pe la 3 dupa-masa mancaea a fost servita . Sakura a primit paine tare si mucegaita si apa . Fata nu a mancat in schimb lasa lacrimi si dulci si amare sa ii prelinga fata fina si alba ca spuma laptelui . Rozalia mai suspina din cand in cand . Fata privea cum ziua trece , vedea cum soarele merge la culcare prin micul gemulet al carcerei . Privea soarele care era portocaliu rosiatic , arata ca un ban de aur . Zambea cand auzea venind de afara rasetele copiilor . Apoi ideile ii sunt intrerupte de o persoana care itra in carcera . Fata a tresarit dar observa ca silueta era feminina . A avut un soc ! Era chiar regina . Sakura vazand-o a facut o plecaciune dar regina i-a prin s barbia si a ridicat-o . O privea cu atata dragoste pe Sakura apoi scoate ddin maneca tip clopot o bucata de paine cu o feliuta de carne fripta . Sakura incearca sa o opreasca sa nu fie prinsa dar regina nu accepta un refuz . Rozalia i inceput sa manance repede dar cu eleganta . Regina era uimita de cat respect avea fata si ce bine era crescuta . Isi daduse seama ca ce a spus fiul ei mai mic nu era adevarat dar adevarul era ca Sasuke ii semana mult tatalui sau . Regina isi amintise cum istoria s-a rpetat . Exact asa patise si ea cu tatal baietilor doar ca ea avusese o situatie financiara putin mai buna decat Sakura . Regina se hotaraste sa ii spuna Sakurei istoria si asa a si facut . Sakura asculta cu atentie toata povestea reginei care amintindu-si trecutul mai scapa cate o lacrima . Sakura era uimita si involuntar o imbratiseaza pe mama lui Itachi . Dar cele doua sunt intrerupte chiar de ...........SUSPANS ..Imi pare rau daca e pervers tare ! Nu am facut intentionat dar contider ca asta se incadreaza la +16....sper sa va placa |
|
| |
Mellz.<3 Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 13 Apr 2011, 21:38 | |
| OOO doamne deci e suuuuuper tare:X::X:X:X |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 13 Apr 2011, 21:43 | |
| Mi-a placut, placut, placut, placut, placut, placut(de un milion de ori) foarte foarte foarte foarte foarte mult! |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 13 Apr 2011, 21:50 | |
| Imi place mult! Mai putin scena cu violul. Da, se incadreaza in +16. Daca descriai mai mult scena cu violul, atunci se incadra in +18. Repet. Imi place foarte mult. Insa nu imi convine deloc prima parte. De abea astept nextu Papa |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Joi 14 Apr 2011, 09:52 | |
| Este chiar foarte frumos Nu stiu ce sa mai spun altceva Nu am cuvinte Imi place mult si astept nextul scumpo Te pup dulce |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Joi 14 Apr 2011, 11:22 | |
| Aceta e un com pentru capitolul IV : E foarte frumos. Vai doamne ce pedeapsa : O noapte cu Sasuke. Acum cateva greseli : harzile - garzile dece- de ce Acst- acest buni - bun Usile- Usa....ai scris mai sus ca au ajuns in fata unei usi si acum sunt mai multe? privirile - privirea vita- viata ranja- ranjea care pusca de nervi - care ce facea? fata - faca Itachicare - Itachi care casa- ca sa ese- este nui- nu-i Amintesteti - aminteste-ti Descrierea este si e frumoasa. Nu te-ai axat pe multe lucruri dar e bine. Dialogul - Cam mult si sec. Unele replici le poti introduce in naratiune Actiunea- Nu foarte graita si imi place. Frumos. Estetica- Pai apar cam multe semne de punctuatie in fic. Pui prea multe puncte. Incearca sa nu mai faci asa ca sa se vada mai bine. Greseli - Ai vazut ca ai si te rog eu mult de tot sa dai edit si sa le corectezi si iti spun si de ce. Daca altcineva vine si citeste ficul tau nu o sa inteleaga ce ai vrut sa spui pentru ca ai greseli. Eu la fiecare capitol ti le-am enumerat deci te rog mult sa le corectezi. Asta e tot ce-am avut de spus , asa pe scurt foarte pe scurt. Inca o data mi-a placut foarte mult capitolul. Si doamne iar a aparut domnu' Suspans. Acum comm pentru capitolul V : Deci nu stiu nici ce sa zic. L-as manca pe Sasuke. Ce rau este. Vai vai oare ce-o sa se mai intamplae. Cateva greseli : inchs - inchis nui - nu-i rapas- ramas crime- crima mancaea- mancarea ddin- din rpetat- repetat Descrierea- Aici apare mai mult si frumoasa. Felicitari. Dialogul - Nu am ce zice deoarece apare putin si nu e sec. Actiunea- Ma bucur ca nu te grabeasti. Lucrurile merg lent si imi place mult. Estetica- Fata de capitolul anterior acesta este mai mult decat frumos. Se vede mult mult mai bine. Bravo! Greseli de tastare - Cum am mai spus dupa ce scri capitolul sa il recitesti de 2 ori inainte sa-l postezi. Felicitari pentru capitol draga mea. E foarte frumos ficul tau. Imi place chiar foarte mult. Sper sa vii cu next-ul cat mai repede deoarece suspandul ma omoara. Mult spor la scris si multe idei! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Joi 14 Apr 2011, 14:30 | |
| |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Joi 14 Apr 2011, 15:15 | |
| plaang daca nu pui nextul Deci pastilutsa plange waaa,waaa haide repede cu next |
|
| |
Mellz.<3 Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 15 Apr 2011, 14:05 | |
| Cand pui nextul ?:D:D |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 15 Apr 2011, 22:41 | |
| Imi plk enorm de mult ficul asta :x |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 15 Apr 2011, 22:49 | |
| imi place mult capitolu scumpo de abia astept nextu |
|
| |
Mellz.<3 Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Sam 16 Apr 2011, 13:41 | |
| Scumpo, cand pui nextul ?!:D:D |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Sam 16 Apr 2011, 15:53 | |
| pune nextul plssss cami plk foarte mult acest fic :* |
|
| |
dydi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 68 Puncte : 79 Reputatie : 6 Hobby-uri : Stat pe net Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Joi 21 Apr 2011, 18:51 | |
| Bocesc si eu pe aici daca nu pui nextu !!! Te rog!!! |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 25 Apr 2011, 14:25 | |
| Capitolul VI O pedeapsa fatala ! Sakura si sotia guvernatorului sunt oprite chiar de guvernator care isi privea sotia foarte nervos .Mikoto caci aceste era numele femeii incepe sa tremure involuntar la vederea sotului ei care o privea dezgustat iar in ochii acestuia se putea citii dezamagirea pe caresotia lui i-o provocase . Parca era scarbit de faptul ca sotia lui atat de respectata vorbea cu o taranca asa usuratica dupa parerea lui . Guvernatorul merge in fata sotiei si o prinde brutal de mana pe sotia lui si ii spune ceva sotiei la ureche . Sakura o observa pe Mikoto care incepe sa verse lacrimi amare iar fata ii este invaluita de lacrimile cristaline care formau siruri argintii pe fata acestei femei care era atat de nevinovata.Mikoto este dusa mai degraba taraita violent de catre sotul ei in dormitorul lor . Usa temnitei se inchide lasandu-se auzit un scartait care si-a facut aparitia in toata temnita . Ce s-a intamplat in dormitorul ceor doi soti nimeni nu stie dar ce ii se va intampla Sakurei nu va fi frumos deloc . La ora unu si jumatate rozalia isi primeste masa . Aceasta era compusa din : paine tare mucegaita si apa extrem de mizerabila , noroc ca Sakura mancase ca daca nu cred ca nu mai avea multe si vomita . Aceasta se aseaza intr-un colt al temnitei si incepe sa suspine lung amintindu-si durerile suportate dar zambea cand isi aducea amintea acea noapte cu Itachi-san . Dar raul continua , Sakura a fost anuntata ca pentru faptele savarsite si discutia cu sotia guvernatorului va fi supusa unui singur lucru . Sakura face ochi mari iar acel verde este inundat in lacrimi reci cristaline ce se scurgeau repede pe fata fetei . Apoi in barbatul din fata rozaliei ii spune fara pic de intelgere ce va patii. Adica ii spune pur si simplu ca este condamnata la moarte prin spanzurare . Sakura il implora sa vorbeasca cu Itachi pentru ea dar se trezeste cu o palma peste fata . Apoi este lasata singura . Spanzurarea acestui inger va avea loc la apusul soarelui . Mai erau circa 5 ore . Fata tremura gandindu-se ca va fi omorata . Apoi doi barbati vinde dupa o ora si o iau abuziv de mana ducand-o afara . Drumul parea interminabil , fata avea pasii grei iar lacrimile ii se revarsau pe fata alba si fina . Apoi ochii ei raman blocati pe o tinta fixa . In acel drum spre moarte o vede pe Mikoto la geam , Sakura avut un soc , Mikoto era vanata pe langa gura . Sakura se gandea cat rau a facut . Dar gandurile ii sunt intrerupte de susotelile oamenilor care nu isi putea crede ochilor , era chiar Sakura , fata cuminte ce ajuta pe toata lumea . Rozalia il vede apoi pe Sasuke ce zambea satisfacut dar il vede pe Itachi care chiar varsa lacrimi pentru iubita lui cu parul ca florile de cires . Dar rozalia are un soc de proportii cand ajunge in fata panzuratorii , parintii ei erau deja pregatiti , fata nu isi putea crede ochilor ceace vede . Normal mai erau 4 ore pana la chin , dar dece parintii ei asta nu intelegea ea. De ce ea? Chiar cu nimic nu a gresit . Sakura s-a uitat la parintii ei cu ochii in lacrimi si nu intelegea ce a mai facut sa merite si lovitura asta . Apoi domnul guvernator vine langa Skura si ii spune ca pe ea o omoara dupa aceea dar intai parintii ei sa simta o durere mare . Si fata nu apuca sa ii mai spuna nimic deoarece isi vede parintii dandusi ultima suflara . Corpul greu le atarna , era o privire ingrozitoare , iar cand cei doi barbati ce au adus-o pe rozalie au vrut sa o puna acolo ...Itachi s-a bagat in fata si i-a spus tatalui sau ca daca Sakura moare si el moare . Guvernatorul nu a crezut dar apoi isi da seama ca fiului nu glumeste . S-a retras cinci minute pentru a dscuta cu cativa domni despre pedeapsa meritata si au ajuns la o intelegere . Aceasta intelegere a fost aprobata . Guvernatorul s-a intors catre popor si catre Sakura si Itachi , apoi a intredeschis buzele urmand sa spuna ceva. Sakura a strans din ochi si si-a scos din buzunar medalionul bunicii ei strangandul la piept . Apoi guvernatorul le spune pe o voce scarbita....Suspans..scuze ca a durat dar chiar nu am timp...Sper sa va placa |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 25 Apr 2011, 14:46 | |
| Imi place draga!!! Il ador,iubesc!!! Si ai dreptate ..am asteptat cam mult tocmai de aceea eu zic ca data viitoare sa pui doua capitole . Si sa stii ca te iubim si asteptam nextul |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 25 Apr 2011, 15:03 | |
| Imi place mult! Si ca de obicei, suspans Astept nextul Te pup dulce de tot! |
|
| |
No name. Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt de acolo de unde te aştepţi mai puţin.:> Nr. mesaje : 26 Puncte : 29 Reputatie : 0 Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 25 Apr 2011, 16:54 | |
| Hey Am trecut şi eu pe la ficul tău şi pot să spun că îmi place mult! După cum vezi cu toţii aşteptăm nextul :d Te pup.:* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 | |
| |
|
| |
| O iubire in Evul Mediu +16 | |
|