| O iubire in Evul Mediu +16 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 26 Apr 2011, 12:56 | |
| |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 26 Apr 2011, 15:17 | |
| am trecut si eu paci....
Yumi mi-a recomandat ficul tau! sa sti ca nu regret ca -lam citit !!!! este foarte misto si deja sunt fan inrait asa ca nu ma dezamagi!!! |
|
| |
dydi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 68 Puncte : 79 Reputatie : 6 Hobby-uri : Stat pe net Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mier 27 Apr 2011, 22:25 | |
| |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 29 Apr 2011, 22:37 | |
| |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 29 Apr 2011, 23:37 | |
| CAPITOLUL VII : MOARTEA E MAI DULCE Apoi guvernatorul le spune pe o voce scarbita :" Mda pai vorbind cu aliatii mei am hotarat ca aceasta taranca poate sa isi traiasca viata mizerabila in continuare , dar ca pedeapsa sa fie si mai grea fata va munci in castel fiind slujnica personala a fiului meu meu mai mic Sasuke Uchiha . Atat am avut de spus ! " Dupa aceste cuvinte o liniste apasatoare s-a asternut . Sakura a cazut in genunci si a inceput a plange cu lacrimi amare . Prefera sa moara decat sa fie carpa cu car acel montru se distreaza. Era prea greu pentru ea , acum fiind si singura e lume . Rozalia strangea la piept acel medalion , se simtea rece si murdara mai degraba folosita de un nesimtit . Dar dintr-o data corpul ii se incalzeste la fel si sufletul ei care a fost chinuit de soarta mult . Cea ce o incalzea era chiar Itachi-san.Acesta a imbratisat-o , apoi fata a simtit cum o lacrima fina si pura in care se regasea multa durere a cazut pe obrazul ei alb. Da asa era , Itachi-san chiar plangea si o strangea pe rozalia lui tot mastrans si ma strans . Acesta nu s-a ferit si din potriva la imbratisat la randul ei . Avea nevoie de umarul cuiva , cuiva de incredere . Dar aceasta romanta , acesta dragostele este oprita de "intelingenta sa" Sasuke , care radea ironic . O prinde abuziv pe fata de mana si o trage dupa el , lasandu-si fratele in genunchi doar cu mana intinsa inspre rozalia lui . Acest brunet doar atat cerea , sa-i fie inapoiata iubita . Sakura il priveste pe Itachi cum o priveste , iar acesta disparand tot mai mult si mai mult , lacrimi cristalne ii apareau pe chipul angelic , ochii verzi ca cea mai proaspata iarba erau inundati de lacrimi pline de ura si amaraciune . Sasuke nu parea catusi de putin interesant de durerea fetei . Acestia ajung in fata palatului iar Sasuke o trage abuziv pe Sakura si ii sopteste la ureche :" Dute spalate , apoi mergi si roagao servitoare sa te pregateasca pentru mine si fara comentarii sau smiorcaieli ." Aceastea fiind spuse brunetul zambeste pervers si pleaca lasand-o pe fata in holul palatului . Nu stia ce sa mai faca sau cui sa ceara ajutor . Era neputincioasa dar nu are incotro , o serviitoare vine si o priveste pe Sakura din cap pana in picioare . Pana si servitoarea era uimita de frumusetea fete . Aceasta avea o privir blanda si dragastoasa . aluat-o pe Sakura usor de mana si a mers cu ea spaland-o deoarce era toata murdara . Dupa o baie buna cu multa spuma , Sakura este dusa sa se imbrace . Cand fata ia spus unde trebuie sa mearga doamna acea si-a facut cruce . Stia prin ce o sa treaca fata dar nu stia ce sa faca , si ea ca rozalia erau neputincioase .Dupa ceva cautari servitoarea a gasit niste haine uimitor de atragatoare ce ii scotea Sakurei in evidenta corpul apetisant . Aceasta a fost imbracata cu : un corset cu tot cu chilot negru , manusi negre , pantofi negrii cu toc iar parul facut coc la spate . Fata trase aer in piept , gandindu-se la ce o asteapta . Ii era groaza de ce va urma dar nu avea alta solutie . Cand sa plece , Sakurei ii era foame iar servitoarea a auzit . A zambit si ia dat Sakurei sa manance apoi a trebuit sa o lase pe fata sa plece desi ii era foarte mila de ea . Sakura a ajuns infata camerei blestemate si a inspira adanc , era o liniste mortoara . doar tocurile ei se auzeau cand a pasit sa intre in camera . Sasuke era asezat la o masade lemn mronie inchis foarte eleganta , intr-un frac negru elegant . Vazand-o pe rozalie a fost socat apoi a zambit pervers . Sakura a inghitit in sec apoi inchide usa . Sasuke ii face semn sa mearga pana la el dar fata da dezaprobator din cap cea cel enerveaza enorm pe brunet . Merge langa ea si......SUSPANS !!!!!!!!!sper sa va placa |
|
| |
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| |
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Sam 30 Apr 2011, 11:04 | |
| Imi place foarte mult si astept cu nerabdare next-ul Te pup dulce! |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 02 Mai 2011, 20:24 | |
| Imi place foarte muuuult capitolul. Nextul plizzz! Pwp |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 08 Mai 2011, 20:10 | |
| CAPITOLUL VIII : RAZBOIUL INCEPE , Sakura capata curaj , acest cap. este pentru cel mai mare fan din cate am obs . al acestui fic LAURY MILEY Sasuke ii face semn sa mearga pana la el dar fata da dezaprobator din cap cea cel enerveaza enorm pe brunet . Merge langa ea si isi pune mainile pe usa , rozalia fiind intr el si usa . Cu o miscare de o viteza uimitoare brunetul isi baga mana in parul fetei facand-o pe aceasta sa scoata un scancet de durere . Brunetu zambeste pervers tragand-o si mai tare de par pe biata fata soptindu-i la ureche ca e a lui si ca daca se zbate mult o sa fie foarte nemilos . Fata auzind cele spuse incepe sa tremure din toate incheieturile,nu stia ce sa mai spuna . Sasuke incepe sa o sarute violend dar in acelasi timp senzual pe gat pe rozalie care il implora sa termine . Baiatul accentua tot mai tare sarutul , coborand pe sani si mai in jos . Era in jurul abdomenului , cand Sakura se ruga sa o lase in pace . Sasuke se ridica dintr-o data in fata ochilor ei si buzele lui le cuprind pe ale ei intr-un sarut lung si apasat . Fata nu dorea ca gura sa ii fie penetrata dar Sasuke nu s-a lasat . Atat de tare a muscat-o pe Sakura pana i-a dat sangele , dbea atunci fata a renuntat si a intredeschis gura . Lui Sas'ke i-a fost deajuns pentru as introduce limba in lacasul umed al fetei . Limba lui castiga teren cea ce il satisfacea . Apoi sarutul se termina , iar Sasuke se intoarce la abdomenul fetei bine conturat , apoi trece mai jos . Sakura simte un fior in acel moment si scoate un tipat incet pe care Sasuke il aude tare si clar . O prinde pe fata in brate si o tranteste in pat aoi se pune peste ea si isi continua treaba . Sakura era rosie la fata si simtea ca este acoperita cu o tona de rusine iar sufletul strapuns de mii de bucati de sticla . Nu mai suporta acel chin dar un lucru o face sa scoata un tipat care se auzise aproape in tot castelul . Sakura avea un motiv bineintemeia sa tipe . Sasuke a patruns-o foarte adanc . Dupa inca un chin de cca. 15 minute Sasuke se ridica satisfacut luandu-si un halat din matase se culoare albastra pe el , lasand-o pe rozalie in pat . Fata isi stranse picioarele langa fata si dase drumul sutelor de lacrimi reci pline de durere si umilinta. Sasuke o privea destul de uimit si incepea incetul cu incetul sa inteleaga cat de mult a tinut Sakura la puritatea ei . Dar nu a dat importanta acestui lucru , apoi i-a spus " Nu te mai tot alinta , stiu ca ti-a placut!" . In acel moment Sakura parca a explodat , s-a ridicat din pat si a mers tinta la Sasuke dandu-i o palma de zile mari care si-a si lasat amprenta si care a fost de mult asteptata . Sasuke era uimit de curajul fetei si a incercat sa-i intoarca palma dar Sakura uimindu-l din nou pe Sasuke a oprit-o iar Sas'ke a mai primit o palma . Sakura s-a apropiat de el si i-a spus : " Asta e singura noapte in care am mai fost carpa ta , esti o jigodie , o taratura nemernicule ! Dar am s-a ti-o platesc imbecilule ! " Sasuke a ramas uimit apoi Sakura a mers victoriasa in baie . Dimineata se ivise , razele soarelui intrau cu sfinala in camera lui Sasuke care dormea , Sakura se imbracase intre timp si acum era timpul sa inceapa "razboiul" . A mers in baie si a venit cu un ulcior de apa rece in mana , apoi Pleosc! apa era pe Sasuke care a sarit ca ars . Sakura ii face cu ochiul apoi ii spune " Daca tu esti o taratura si eu sant ! " . Sasuke numai ca nu pusca de nervi si cand a vrut sa o loveasca in camera a intrat Itachi care s-a bagat intre ei . Sakura s-a agatat de Itachi si i-a spus "Itachi salvaza-ma , vrea sa ma bata !" Itachi se uita cu ur la Sasuke iar Sakura ii scoate limba zambind , apoi rozalia este luata de Itachi si dusa in camera acestuia iar Sasuke a ramas negru de furie . Saku si Itachi au ajuns in camera , Itachi a inchis usa , iar cand s-a intors Sakura........suspans :)):
Ultima editare efectuata de catre dededeny in Mar 17 Mai 2011, 09:41, editata de 1 ori |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 08 Mai 2011, 20:55 | |
| IIIII ESTI CEA MAI DUPLEEEEEEEE VOI TINE CONT!!!!!! >:D< |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 08 Mai 2011, 22:01 | |
| Super capitolu. Stiu ca sunt sadica, dar ar fii prea tare ca Sakura sa-l omoare pe Sasuke. Sa vada si el cat de mult a suferit ea. Sunt curioasa de ce idei trasnite o sa mai ai pentru capitolul urmator. Astept nextul si sper sa-l pui repede. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Lun 09 Mai 2011, 06:38 | |
| |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 17 Mai 2011, 10:41 | |
| CAPITOLUL IX : RAZBOIUL CONTINUA , O noua prietena , inca un capitol pentru fikaritele mele Laury bineinteles care cred ca cat de curand o sa ma stranga de gat daca nu pun nexturile mai repede , Choco si multi alti Sakura s-a agatat de Itachi si i-a spus "Itachi salvaza-ma , vrea sa ma bata !" Itachi se uita cu ur la Sasuke iar Sakura ii scoate limba zambind , apoi rozalia este luata de Itachi si dusa in camera acestuia iar Sasuke a ramas negru de furie . Saku si Itachi au ajuns in camera , Itachi a inchis usa , iar cand s-a intors Sakura a fost cuprinsa de doua brate puternice . Acolo , in acele brate rozalia se simtea cea mai aparata . Fata zambeste si itachi o saruta pasional pe Sakura . Acesta este uimit atunci cand Sakura il tranteste in pat si se aseaza peste el sarutand-ui gatul apoi ridicand sarutul pana la nivelul buzelor care pledau dupa pielea Sakurei . Itachi incepe si el sa o sarute foarte puternic si astfel ajungand el pest Sakura . A zambit destul de pervers , dar acel zambet nu o deranja pe Sakura dimpotriva o facea sa se simta bine . Cei doi au petrecut cateva ore impreuna apoi Sakura s-a ridicat si a spus ca trebuie sa plece deoarece iara vor intra in necazuri . Itachi a zambit iar cand Sakura a dat sa se ridice , Itachi a prins-o de mana si a trantit-o inapoi in pat . Apoi un sarut scurt si nevinovat a avut loc intre cei doi . Sakura ii zambeste dulce brunetului apoi se ridica si pleaca , inchizand in urma ei osa camerei lui Itachi . Fata mergea dea lungul holului cu marmura de culoare mov albastruie . Trecand pe langa usa lui Sasuke ii se pare ca aude un tipat scurt . Fata face ochi mari dar considera ca a fost in mintea ei apoi mai aaude inca un tipat . Se enerveaza la culme deoarece stia ca inca o fata a mai cazut prada . Fara sa ezite catusi de putin rozalia intra nervoasa in camera . Ramane socata cand vede o fata bruneta cu reflexii mov ce plangea tinandusi rochia care parea fi smulsa de la pieptul ei . Sasuke cand o vede zambeste victorios spunandui " Esti geloasa ?" Gata asta ia pus capac fetei . Sakura i-a facut semn fetei care plangea sa iesa afara . Fata fugii repede , acest lucru il enerva enorm pe Sasuke care a inceput sa scrasneasca din dinti . Sakura zambeste si inchide usa in urma ei . Rozalia merge in fata lui Sasuke si ii da una de mai ca nu ii se invartea capul pe umeri . Apoi rozalia incepe sa tipe la el cat o tineau plamanii " Nenorocit , taratura ordinara , dece ii furi si ei puritatea cum ai facut cu mine . Monstrule o sa te fac sa mori in chinuri numai sa vezi cum e !" Sasuke era uimit defapt impietrit de curajul fetei care nu dadea semne de abatere din acest drum . Sakura iasa val-vartej din camera lasandu-l pe Sasuke cu ochii-n soare . Fata merge dea lungul holului foarte nervoasa dar este oprita . De un suspin lung si plin de durere . Merge in zona de unde acel zgomot provenea. Sakura o gasise pe fata bruneta de mai devreme . Saraca plangea pana nu mai putea respira . Rozalia merge langa ea si dupa o ora de incercari a reusit sa o calmeze pe fata . Apoi bruneta ii s-a prezentat Sakurei . O chema Hinata Hyuga , doamne sfinte era chiar fata fostului guvernator . Se pare ca Fugaku ia trimis in uitare pe acesti oameni . Fata mi-a spus ca ea a devenit serviitoare si ca acum Sasuke era sa isi duca la bun sfarsit ideaa . Noroc ca a aparut rozalia .Cele doua au devenit prietene , Sakura stia prin ce trece Hinata in acele momente . Ii parea rau ca a trebuit sa sufere la fel ca si e . Si Sakura isi dadu-se seama ca Hinata va fi mereu blanda si dragastoasa . Apoi fete s-au ridicat de pe cimentul rece si rozalia si-a condus noa prietene pana in camera acesteia . Apoi Sakura a mers mai departe . Si s-a intalnit chiar cu Fugaku . Acesta cand a vazut-o s-a inecat . Apoi a intrebat-o ce naiba face libera . Sakura nu ezita si merge langa el zambindu-i badjocoritor apoi spunandu-i " Ce e Fugaku , te-ai inecat ? Stii dece sunt libera ? Pentru ca facandu-ma carpa lui fiuto mi-am dat seama ca esti un nenorocit fara scrupule . Si fac ce vreau din acest moment , putin imi pasa ce zici tu " Apoi sakura pleaca mai departe foarte victorioasa . Simtea cum inima parca a inceput sa-i bata iara si nu a ramas imietrita . Sakura a iesit in curtea palatului , si merse langa un tufis cu trandafiri , iar acolo o zarii pe Mikoto care citea o carte si din cand in cand scotea cate un oftat adanc . Sakura se aseaza langa ea facand-o pe Mikoto sa tresara . Amandoua isi afisau un zambet dulce apoi au inceput sa povesteasca iar Sakura ii spunea totul cu lux de amanunte . Cele doua povesteau in continuu apoi Sakura o zareste pe Hinata care muncea , Mikoto a vazut-o si ea si ambele i-au facut semn brunetei sa vina la ele . Fata timida vine incet si zambeste apo face o plecaciune in fata lui Mikoto . Mikoto ii face semn sa se aseze langa ele si toate trei incep sa povesteasca una-alta . Apoi langa Sakura vine Itachi . La vederea lui Sakura roseste putin iar acesta .....suspans |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 17 Mai 2011, 14:32 | |
| |
|
| |
Dyamond Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 17 Mai 2011, 18:42 | |
| Genial capitolu. Sakura a prins tupeu. IMI PLACE!!! Pune nextu repede ca nu l-ai mai pus de mult. Tre sa compensezi |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Dyamond Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Mar 17 Mai 2011, 20:14 | |
| Pui nextu? Ca n-am rabdare. Vreau si yo sa citesc ceva inainte de teza la romana de maine!!!! |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 15:42 | |
| In jumate de ora apare NEXTUL ...capitolul se va numi : CAPITOLUL X : Un inel , Sakura insarcinata ....sper ca o sa va placa :D :D:D:D |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 15:50 | |
| DEci ma omori....dak nu-l pui vin la tn.. Sa vezi ce te-asteapta.... Te poop |
|
| |
Denii Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 16:19 | |
| |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 16:31 | |
| mama...ador cap...vreau next-ul.. Andreia te'ube...poop |
|
| |
Dyamond Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 20:27 | |
| Pui nextu? Ca in sfarsit am si yo mai mult timp liber si pot sa stau mai mult pe comp. Capitolu e super, ce sa zic. Dar e insarcinata cu Sasuke? Ca iel i-a luat puritatea insa si cu Itachi ar merge ca doar a facut-o si cu el. Dificil... Pune nextu repede si nu ma fa sa vin la tine Pwp |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 23:19 | |
| super fic.next plzzzzzzzzzzz |
|
| |
Dyamond Genin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Vin 20 Mai 2011, 23:39 | |
| |
|
| |
Honey B Chūnin
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 Dum 22 Mai 2011, 10:51 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16 | |
| |
|
| |
| O iubire in Evul Mediu +16 | |
|