Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O iubire in Evul Mediu +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Tokyo
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 784
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.

O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 12:56

SUPER TARE PUNE NEXTUL TE ROG

ESTE UNUL DINTRE FICURILE MELE PREFERATE DE PE ACEST FORUM

kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
http://paradox15.tumblr.com/
voltura16
Genin
Genin
voltura16

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : in fata calculatorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 143
Puncte : 227
Reputatie Reputatie : 70
Hobby-uri Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P
Stare de spirit Stare de spirit : a dracu de buna!

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Apr 2011, 15:17

am trecut si eu paci....

Yumi mi-a recomandat ficul tau! sa sti ca nu regret ca -lam citit !!!! este foarte misto
si deja sunt fan inrait asa ca nu ma dezamagi!!!
Sus In jos
dydi
Genin
Genin
dydi

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Stat pe net
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mier 27 Apr 2011, 22:25

O sa moara Sakura?
Next!!
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 29 Apr 2011, 22:37

PROMIT CA FAC ORICE NUMAI PUNE NEXTUL TE ROG DIN INIMA

please please please please please please please please please please please please please please
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 29 Apr 2011, 23:37

thank you CAPITOLUL VII : MOARTEA E MAI DULCE

Apoi guvernatorul le spune pe o voce scarbita :" Mda pai vorbind cu aliatii mei am hotarat ca aceasta taranca poate sa isi traiasca viata mizerabila in continuare , dar ca pedeapsa sa fie si mai grea fata va munci in castel fiind slujnica personala a fiului meu meu mai mic Sasuke Uchiha . Atat am avut de spus ! "
Dupa aceste cuvinte o liniste apasatoare s-a asternut . Sakura a cazut in genunci si a inceput a plange cu lacrimi amare . Prefera sa moara decat sa fie carpa cu car acel montru se distreaza. Era prea greu pentru ea , acum fiind si singura e lume . Rozalia strangea la piept acel medalion , se simtea rece si murdara mai degraba folosita de un nesimtit . Dar dintr-o data corpul ii se incalzeste la fel si sufletul ei care a fost chinuit de soarta mult .
Cea ce o incalzea era chiar Itachi-san.Acesta a imbratisat-o , apoi fata a simtit cum o lacrima fina si pura in care se regasea multa durere a cazut pe obrazul ei alb. Da asa era , Itachi-san chiar plangea si o strangea pe rozalia lui tot mastrans si ma strans . Acesta nu s-a ferit si din potriva la imbratisat la randul ei . Avea nevoie de umarul cuiva , cuiva de incredere . Dar aceasta romanta , acesta dragostele este oprita de "intelingenta sa" Sasuke , care radea ironic . O prinde abuziv pe fata de mana si o trage dupa el , lasandu-si fratele in genunchi doar cu mana intinsa inspre rozalia lui . Acest brunet doar atat cerea , sa-i fie inapoiata iubita .
Sakura il priveste pe Itachi cum o priveste , iar acesta disparand tot mai mult si mai mult , lacrimi cristalne ii apareau pe chipul angelic , ochii verzi ca cea mai proaspata iarba erau inundati de lacrimi pline de ura si amaraciune .
Sasuke nu parea catusi de putin interesant de durerea fetei . Acestia ajung in fata palatului iar Sasuke o trage abuziv pe Sakura si ii sopteste la ureche :" Dute spalate , apoi mergi si roagao servitoare sa te pregateasca pentru mine si fara comentarii sau smiorcaieli ." Aceastea fiind spuse brunetul zambeste pervers si pleaca lasand-o pe fata in holul palatului . Nu stia ce sa mai faca sau cui sa ceara ajutor . Era neputincioasa dar nu are incotro , o serviitoare vine si o priveste pe Sakura din cap pana in picioare . Pana si servitoarea era uimita de frumusetea fete . Aceasta avea o privir blanda si dragastoasa . aluat-o pe Sakura usor de mana si a mers cu ea spaland-o deoarce era toata murdara . Dupa o baie buna cu multa spuma , Sakura este dusa sa se imbrace . Cand fata ia spus unde trebuie sa mearga doamna acea si-a facut cruce . Stia prin ce o sa treaca fata dar nu stia ce sa faca , si ea ca rozalia erau neputincioase .Dupa ceva cautari servitoarea a gasit niste haine uimitor de atragatoare ce ii scotea Sakurei in evidenta corpul apetisant . Aceasta a fost imbracata cu : un corset cu tot cu chilot negru , manusi negre , pantofi negrii cu toc iar parul facut coc la spate . Fata trase aer in piept , gandindu-se la ce o asteapta . Ii era groaza de ce va urma dar nu avea alta solutie . Cand sa plece , Sakurei ii era foame iar servitoarea a auzit . A zambit si ia dat Sakurei sa manance apoi a trebuit sa o lase pe fata sa plece desi ii era foarte mila de ea .
Sakura a ajuns infata camerei blestemate si a inspira adanc , era o liniste mortoara . doar tocurile ei se auzeau cand a pasit sa intre in camera . Sasuke era asezat la o masade lemn mronie inchis foarte eleganta , intr-un frac negru elegant . Vazand-o pe rozalie a fost socat apoi a zambit pervers . Sakura a inghitit in sec apoi inchide usa . Sasuke ii face semn sa mearga pana la el dar fata da dezaprobator din cap cea cel enerveaza enorm pe brunet . Merge langa ea si......SUSPANS !!!!!!!!!sper sa va placa good kiss happy2 in love rusinos good job shy
Sus In jos
Mellz.<3
Genin
Genin
Mellz.<3

Localizare Localizare : In inima lui ! <333
Nr. mesaje Nr. mesaje : 453
Puncte : 566
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : Multe:P
Stare de spirit Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 10:52

Cât îmi placeeeeeeee:-x ...
Super capitolul !
So, neeext !
O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 301723

Spor la scris ! O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 962758
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 11:04

Imi place foarte mult si astept cu nerabdare next-ul
Te pup dulce!kiss
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Lun 02 Mai 2011, 20:24

Imi place foarte muuuult capitolul.
Nextul plizzz!
dance2 kiss Pwp
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Dum 08 Mai 2011, 20:10

CAPITOLUL VIII : RAZBOIUL INCEPE , Sakura capata curaj , acest cap. este pentru cel mai mare fan din cate am obs . al acestui fic LAURY MILEY

Sasuke ii face semn sa mearga pana la el dar fata da dezaprobator din cap cea cel enerveaza enorm pe brunet . Merge langa ea si isi pune mainile pe usa , rozalia fiind intr el si usa . Cu o miscare de o viteza uimitoare brunetul isi baga mana in parul fetei facand-o pe aceasta sa scoata un scancet de durere .
Brunetu zambeste pervers tragand-o si mai tare de par pe biata fata soptindu-i la ureche ca e a lui si ca daca se zbate mult o sa fie foarte nemilos . Fata auzind cele spuse incepe sa tremure din toate incheieturile,nu stia ce sa mai spuna . Sasuke incepe sa o sarute violend dar in acelasi timp senzual pe gat pe rozalie care il implora sa termine . Baiatul accentua tot mai tare sarutul , coborand pe sani si mai in jos . Era in jurul abdomenului , cand Sakura se ruga sa o lase in pace .
Sasuke se ridica dintr-o data in fata ochilor ei si buzele lui le cuprind pe ale ei intr-un sarut lung si apasat . Fata nu dorea ca gura sa ii fie penetrata dar Sasuke nu s-a lasat . Atat de tare a muscat-o pe Sakura pana i-a dat sangele , dbea atunci fata a renuntat si a intredeschis gura . Lui Sas'ke i-a fost deajuns pentru as introduce limba in lacasul umed al fetei . Limba lui castiga teren cea ce il satisfacea . Apoi sarutul se termina , iar Sasuke se intoarce la abdomenul fetei bine conturat , apoi trece mai jos . Sakura simte un fior in acel moment si scoate un tipat incet pe care Sasuke il aude tare si clar . O prinde pe fata in brate si o tranteste in pat aoi se pune peste ea si isi continua treaba . Sakura era rosie la fata si simtea ca este acoperita cu o tona de rusine iar sufletul strapuns de mii de bucati de sticla .
Nu mai suporta acel chin dar un lucru o face sa scoata un tipat care se auzise aproape in tot castelul . Sakura avea un motiv bineintemeia sa tipe . Sasuke a patruns-o foarte adanc . Dupa inca un chin de cca. 15 minute Sasuke se ridica satisfacut luandu-si un halat din matase se culoare albastra pe el , lasand-o pe rozalie in pat . Fata isi stranse picioarele langa fata si dase drumul sutelor de lacrimi reci pline de durere si umilinta. Sasuke o privea destul de uimit si incepea incetul cu incetul sa inteleaga cat de mult a tinut Sakura la puritatea ei . Dar nu a dat importanta acestui lucru , apoi i-a spus " Nu te mai tot alinta , stiu ca ti-a placut!" .
In acel moment Sakura parca a explodat , s-a ridicat din pat si a mers tinta la Sasuke dandu-i o palma de zile mari care si-a si lasat amprenta si care a fost de mult asteptata . Sasuke era uimit de curajul fetei si a incercat sa-i intoarca palma dar Sakura uimindu-l din nou pe Sasuke a oprit-o iar Sas'ke a mai primit o palma . Sakura s-a apropiat de el si i-a spus : " Asta e singura noapte in care am mai fost carpa ta , esti o jigodie , o taratura nemernicule ! Dar am s-a ti-o platesc imbecilule ! " Sasuke a ramas uimit apoi Sakura a mers victoriasa in baie .
Dimineata se ivise , razele soarelui intrau cu sfinala in camera lui Sasuke care dormea , Sakura se imbracase intre timp si acum era timpul sa inceapa "razboiul" . A mers in baie si a venit cu un ulcior de apa rece in mana , apoi Pleosc! apa era pe Sasuke care a sarit ca ars . Sakura ii face cu ochiul apoi ii spune " Daca tu esti o taratura si eu sant ! " . Sasuke numai ca nu pusca de nervi si cand a vrut sa o loveasca in camera a intrat Itachi care s-a bagat intre ei . Sakura s-a agatat de Itachi si i-a spus "Itachi salvaza-ma , vrea sa ma bata !" Itachi se uita cu ur la Sasuke iar Sakura ii scoate limba zambind , apoi rozalia este luata de Itachi si dusa in camera acestuia iar Sasuke a ramas negru de furie . Saku si Itachi au ajuns in camera , Itachi a inchis usa , iar cand s-a intors Sakura........suspans :)): kiss

Ultima editare efectuata de catre dededeny in Mar 17 Mai 2011, 09:41, editata de 1 ori
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Dum 08 Mai 2011, 20:55

IIIII ESTI CEA MAI DUPLEEEEEEEE kiss kiss kiss

VOI TINE CONT!!!!!! >:D<
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Dum 08 Mai 2011, 22:01

Super capitolu. Stiu ca sunt sadica, dar ar fii prea tare ca Sakura sa-l omoare pe Sasuke. Sa vada si el cat de mult a suferit ea. Sunt curioasa de ce idei trasnite o sa mai ai pentru capitolul urmator. Astept nextul si sper sa-l pui repede.
happy2 nr1
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 Asss10O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Lun 09 Mai 2011, 06:38

Am aterizat si eu pe aici la o ora cam matinala, dar ce sa-i faci? Capitolul acesta a fost extrem de frumos, felicitarile mele. Chiar ma bucur ca Sakura si-a schimbat atitudinea, deoarece Sasuke incepea sa ma calce pe nervi. Sa vada si el cum e huh? lough happy2 .Astept cu nerabdare nextul! Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 10:41

CAPITOLUL IX : RAZBOIUL CONTINUA , O noua prietena , inca un capitol pentru fikaritele mele Laury bineinteles care cred ca cat de curand o sa ma stranga de gat daca nu pun nexturile mai repede , Choco si multi alti heh

Sakura s-a agatat de Itachi si i-a spus "Itachi salvaza-ma , vrea sa ma bata !" Itachi se uita cu ur la Sasuke iar Sakura ii scoate limba zambind , apoi rozalia este luata de Itachi si dusa in camera acestuia iar Sasuke a ramas negru de furie . Saku si Itachi au ajuns in camera , Itachi a inchis usa , iar cand s-a intors Sakura a fost cuprinsa de doua brate puternice .
Acolo , in acele brate rozalia se simtea cea mai aparata . Fata zambeste si itachi o saruta pasional pe Sakura . Acesta este uimit atunci cand Sakura il tranteste in pat si se aseaza peste el sarutand-ui gatul apoi ridicand sarutul pana la nivelul buzelor care pledau dupa pielea Sakurei . Itachi incepe si el sa o sarute foarte puternic si astfel ajungand el pest Sakura . A zambit destul de pervers , dar acel zambet nu o deranja pe Sakura dimpotriva o facea sa se simta bine .
Cei doi au petrecut cateva ore impreuna apoi Sakura s-a ridicat si a spus ca trebuie sa plece deoarece iara vor intra in necazuri . Itachi a zambit iar cand Sakura a dat sa se ridice , Itachi a prins-o de mana si a trantit-o inapoi in pat . Apoi un sarut scurt si nevinovat a avut loc intre cei doi . Sakura ii zambeste dulce brunetului apoi se ridica si pleaca , inchizand in urma ei osa camerei lui Itachi . Fata mergea dea lungul holului cu marmura de culoare mov albastruie . Trecand pe langa usa lui Sasuke ii se pare ca aude un tipat scurt . Fata face ochi mari dar considera ca a fost in mintea ei apoi mai aaude inca un tipat . Se enerveaza la culme deoarece stia ca inca o fata a mai cazut prada . Fara sa ezite catusi de putin rozalia intra nervoasa in camera .
Ramane socata cand vede o fata bruneta cu reflexii mov ce plangea tinandusi rochia care parea fi smulsa de la pieptul ei . Sasuke cand o vede zambeste victorios spunandui " Esti geloasa ?" Gata asta ia pus capac fetei . Sakura i-a facut semn fetei care plangea sa iesa afara . Fata fugii repede , acest lucru il enerva enorm pe Sasuke care a inceput sa scrasneasca din dinti . Sakura zambeste si inchide usa in urma ei . Rozalia merge in fata lui Sasuke si ii da una de mai ca nu ii se invartea capul pe umeri . Apoi rozalia incepe sa tipe la el cat o tineau plamanii " Nenorocit , taratura ordinara , dece ii furi si ei puritatea cum ai facut cu mine . Monstrule o sa te fac sa mori in chinuri numai sa vezi cum e !" Sasuke era uimit defapt impietrit de curajul fetei care nu dadea semne de abatere din acest drum . Sakura iasa val-vartej din camera lasandu-l pe Sasuke cu ochii-n soare . Fata merge dea lungul holului foarte nervoasa dar este oprita .
De un suspin lung si plin de durere . Merge in zona de unde acel zgomot provenea. Sakura o gasise pe fata bruneta de mai devreme . Saraca plangea pana nu mai putea respira . Rozalia merge langa ea si dupa o ora de incercari a reusit sa o calmeze pe fata . Apoi bruneta ii s-a prezentat Sakurei . O chema Hinata Hyuga , doamne sfinte era chiar fata fostului guvernator . Se pare ca Fugaku ia trimis in uitare pe acesti oameni . Fata mi-a spus ca ea a devenit serviitoare si ca acum Sasuke era sa isi duca la bun sfarsit ideaa . Noroc ca a aparut rozalia .Cele doua au devenit prietene , Sakura stia prin ce trece Hinata in acele momente . Ii parea rau ca a trebuit sa sufere la fel ca si e . Si Sakura isi dadu-se seama ca Hinata va fi mereu blanda si dragastoasa . Apoi fete s-au ridicat de pe cimentul rece si rozalia si-a condus noa prietene pana in camera acesteia .
Apoi Sakura a mers mai departe . Si s-a intalnit chiar cu Fugaku . Acesta cand a vazut-o s-a inecat . Apoi a intrebat-o ce naiba face libera . Sakura nu ezita si merge langa el zambindu-i badjocoritor apoi spunandu-i " Ce e Fugaku , te-ai inecat ? Stii dece sunt libera ? Pentru ca facandu-ma carpa lui fiuto mi-am dat seama ca esti un nenorocit fara scrupule . Si fac ce vreau din acest moment , putin imi pasa ce zici tu " Apoi sakura pleaca mai departe foarte victorioasa . Simtea cum inima parca a inceput sa-i bata iara si nu a ramas imietrita . Sakura a iesit in curtea palatului , si merse langa un tufis cu trandafiri , iar acolo o zarii pe Mikoto care citea o carte si din cand in cand scotea cate un oftat adanc . Sakura se aseaza langa ea facand-o pe Mikoto sa tresara .
Amandoua isi afisau un zambet dulce apoi au inceput sa povesteasca iar Sakura ii spunea totul cu lux de amanunte . Cele doua povesteau in continuu apoi Sakura o zareste pe Hinata care muncea , Mikoto a vazut-o si ea si ambele i-au facut semn brunetei sa vina la ele . Fata timida vine incet si zambeste apo face o plecaciune in fata lui Mikoto . Mikoto ii face semn sa se aseze langa ele si toate trei incep sa povesteasca una-alta . Apoi langa Sakura vine Itachi . La vederea lui Sakura roseste putin iar acesta .....suspans heh
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 14:32

Prima la com kiss O daaaa kiss superba de tine kiss Nu pot sa cred ac ai pus mnestul care este genial kiss sa-mi comentezi si la one and the same si your my lucky star ca am pus mnextul kiss

please please please please please please Nexutl cat mai repede
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 18:42

Genial capitolu. Sakura a prins tupeu. IMI PLACE!!! Pune nextu repede ca nu l-ai mai pus de mult. Tre sa compensezi heh
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 Asss10O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 19:53

Ce capitol tare!!! Si ce tupeu are Sakura!!! Imi place... As vrea sa iti multumesc ca mi-ai dedicat si mie acest capitol, ma simt foarte onorata. Chiar m-a facut sa zambesc la gandul ca, chiar si niste ingeri pot deveni dracusori. Pune-te pe tastat ca de nu, vin la tine si te pap. Choco te pupaceste dulce!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Mar 17 Mai 2011, 20:14

Pui nextu? Ca n-am rabdare. Vreau si yo sa citesc ceva inainte de teza la romana de maine!!!! sad
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 15:42

In jumate de ora apare NEXTUL ...capitolul se va numi : CAPITOLUL X : Un inel , Sakura insarcinata ....sper ca o sa va placa :D :D:D:D
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 15:50

DEci ma omori....dak nu-l pui vin la tn..
Sa vezi ce te-asteapta....
Te poop kiss
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 16:19

CAPITOLUL X : Un inel , Sakura insarcinata

Cele doua povesteau in continuu apoi Sakura o zareste pe Hinata care muncea , Mikoto a vazut-o si ea si ambele i-au facut semn brunetei sa vina la ele . Fata timida vine incet si zambeste apo face o plecaciune in fata lui Mikoto . Mikoto ii face semn sa se aseze langa ele si toate trei incep sa povesteasca una-alta . Apoi langa Sakura vine Itachi . La vederea lui Sakura roseste putin iar acesta zambeste destul de pervers . Merge langa Sakura si o cuprinde de talie sarutand-o usor pe obraz .
La vederea acestei scene Mikoto lacrimeaza putin . Isi amintea ca Fugaku niciodata nu a fost asa cu ea cum e Itachi cu Sakura . Brunetul ii spui scumpei lui fete ca ar dorii sa ii spuna si sa ii dea ceva , rozalia roseste si se scuza fata de Mikoto apoi pleaca cu Itachi . Cei doi ajung in fata unei tufe de trandafiri roz . Erau minunati iar mirosul lor iti inunda narile parca facandu-te sa cazi intr-o transa . Itachi rupe un trandafir si il inmaneaza sakurei care era putin roz in obraji . Apoi Itachi se pune in genunshi si ii pune Sakurei pe deget un inel superb .
Fata ramane masca si nu stia ce sa spuna . Brunetul se ridica in picioare si o saruta apoi ii sopteste incet la ureche " nu am nevoie de un raspuns acum ..mai gandestete" . Sakura se uita la el iar apoi ii zambeste baiaului angelic . Simtea cum inima ii explodeaza de bucurie , desi ii era cam rau . Zilele au trecut iar Sakura se simtea tot mai rau , nu se mai putea ridica din pat si avea greturi .
Itachi a chemat un doctor sa o vada . Brunetul astepta in fata camerei cand il vede pe Sasuke ca vine spre el cu un zambet talamb pe fata . Sasuke doreste sa intre in camera Sakurei fara a bate la usa dar Itachi il opreste strangandu-l tare de incheietura mainii . Itachi ii spune lui Sasuke ca e un doctor la Sakura asa ca nu are timp de fitele lui . Lui Sasuke ii apare pe fata un zambet apoi ii spune in soapta fratelui sau . " Realizezi ca taranca aia o sa aiba un copil nu ?! " . Itachi face ochii mari si se uita la Sasuke ca la cel mai mare dusman apoi ii spune scrasnind din dinti " Daca te atingi de copilul meu te omor " . Sasuke incepe sa rada zgomotos apoi ii spune " Copilul tau ? E al meu . Doar eu i-am luat puritatea " .
Itachi se enerveaza si chiar cand sa se ia la bataie apare Fugaku si Mikoto . Sasuke ii spune repede tatalui sau cee intamplate iar Fugaku pusca de nervi nu alta . Apoi incepe sa urle spunand tare si clar ca imediat ce se va naste copilul acest copil va fi omorat . Atat i-a trebuit lui Itachi care si-a luat tatal de guler trantindu-l in perete . Sasuke si Mikoto incercau sa-l opreasca dar nu aveau pe cine . Itachi daduse dovada de o forta incredibila si de neimaginat .
Acesta ii spune tatalui sau doar un lucru " Daca tu sau Sasuke va atingeti de Sakura sau bebelusul ei va omor fara pic de sange ! Clar ?!" Pana si Fugaku era uimit de acest comportament . Parca nu mai era acel Itachi cuminte si umil . Cearta dintre Fugaku si Itachi a fos oprita chiar de doctor care a venit cu asa zisele rezultate . Doctorul le spune tare si clar ca Sakura e insarcinata in luna a doua iar sarcina decurge perfect . La Itachi i-au dat ochii in lacrimi de bucurie dar momentul a fost stricat de Sasuke care fara pic de nepasare intra in camera Sakurei si ii spune raspicat ca are chef de " joaca" . Atunci Itachi parca a luat foc .
A mers la Sasuke si i-a dat o palma cat toate zilele . Intre cei doi a intervenit chiar Sakura care i-a spui lui Sasuke sa iese afara din camera sau arunca cu ceva dupa el . Fugaku a incercat sa comenteze dar Sakura i-a inchis gura si apoi acesta a incercat sa cheme gardenii Mikoto a urlat odata cat s-a auzit in toata incaperea , apoi ia spus sotului ei ca daca indrasneste sa ii faca ceva Sakurei o sa spuna la toata lumea de copilul Sakurei . Mikoto stia ca pentru Fugaku cea mai importanta este imaginea nu familia . Toti au ramasi impresionati de curajul lui Mikoto .
Sakura le spune tuturor ca doreste sa doarma asa ca toti o lasa dar nu inainte ca Itachi sa ii sarute fruntea dulce si alba . Apoi toti pleaca iar Sakura inchide usa cu cheia si se aseaza in pat punandu-si palmele calde si fine pe burtica care incet incet crestea . Ii era destul de frica de Sasuke si Fugaku dar avea de gand sa lupte cu orice pret pentru acest copil . Aceasta ajunge in lumea viselor . Seara cam pe la 9 cand deja intunericul invinse Sakura se trezi si isi luase un capot pe ea apoi merse pana afara la putin aer . Fata mergea incet dar o mana rece si alba o tranteste de un perete . Fata se uita mai atent si observa ca e ....sper sa va placa acest capitol kiss* dap ! lough
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 16:31

mama...ador cap...vreau next-ul..
Andreia te'ube...poop kiss
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 20:27

Pui nextu? Ca in sfarsit am si yo mai mult timp liber si pot sa stau mai mult pe comp.
Capitolu e super, ce sa zic. Dar e insarcinata cu Sasuke? Ca iel i-a luat puritatea insa si cu Itachi ar merge ca doar a facut-o si cu el. Dificil...
Pune nextu repede si nu ma fa sa vin la tine biciuitor

Pwp
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 23:19

super fic.next plzzzzzzzzzzz
Sus In jos
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Vin 20 Mai 2011, 23:39

Pui nextu?
Sus In jos
Honey B
Chūnin
Chūnin
Honey B

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19Dum 22 Mai 2011, 10:51

SASUKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TREBUIE SA FIE SASUKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE ROOOOOOOOOOGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUNE NEXTUL CA AM SAL PUN SI EU LA CE VREI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 TE ROOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGG kiss

please please please please please please please please please please please
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O iubire in Evul Mediu +16   O iubire in Evul Mediu  +16 - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

O iubire in Evul Mediu +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-