Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Vedete, ce credeti? Lun 03 Iun 2013, 00:35 | |
| Buna am venit si eu cu o sugestie, desi nu stiu daca o sa va placa.
Mie mi sa parut interesant.
Ce ar fi daca am crea un topic : Despre Vedete. Toate noutatilt, biografia s-au mult mai multe.
Ce parere aveti? |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Vedete, ce credeti? Lun 03 Iun 2013, 01:02 | |
| Mi se pare un topic fara rost. De ce? Pentru ca daca chiar te intereseaza despre respectiul solist/respectiva formatie, poti cauta pe internet. Sunt o multime de surse din care poti afla cateva ceva nou. Sunt de parere ca nu are rost un asemenea topic, pentru ca ar fi un mare balamuc acolo. Daca cineva pune biografia lui X si altcineva inaintea lui a postat deja? S-ar face atata stres pentru un topic care oricum ar ajunge nexploatat dupa 3 luni. Daca doresti o biografie a vedetelor, cel putin cele care se afla in industria muzicala cred ca un membru ar fi dispus, cand posteaza la Muzica, sa zica cateva cuvinte referitoare la interpret/formatie, numai daca acesta a deschis un topic creditat numai acelui interpret/acelei formatii. |
|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Vedete, ce credeti? Lun 03 Iun 2013, 10:21 | |
| Pai, eu personal chiar nu stiu ce sa zic. Pana la urma, noi am format un forum de discutii libere si despre personaje, apoi ficuri etc. Eu chiar nu vad ce rost ar avea sa facem un topic pentru toata chestia asta. Sunt de parere ca acel topic ar ramane inactic ca (,) categoria cu anime-uri. In plus, am incarca spatiul degeaba. Eu cred ca s-ar putea deschide asta si la Discutii libere, daca ti neaparat sa creezi unul. Eu sunt contra. :) |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Vedete, ce credeti? Lun 03 Iun 2013, 12:37 | |
| Despre vedete se poate discuta si in categoria de Discutii libere. Se poate crea acolo un topic special pentru asa ceva unde sa se dezbata tot felul de subiecte. |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Vedete, ce credeti? Lun 03 Iun 2013, 12:39 | |
| Sugestie respinsa.
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vedete, ce credeti? | |
| |
|