Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un avatar si un text please :o3 Dum 09 Iun 2013, 14:06 | |
| Preiau eu. Te anunt cand e gata setul. |
|
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Un avatar si un text please :o3 Mier 12 Iun 2013, 15:59 | |
| Am gasit niste imagini care mi-au placut mult pentru avatar si semnatura, si as vrea sa te rog daca ai putea sa le editezi. Daca nu te superi ai putea sa imi faci poza de la semnatura ceva gen cum e a ta? Nu neaparat cercuri, dar sa fie o forma care sa se potriveasca imaginii. Avatar: demon [dar sa cuprinda doar jumatate...adica mai mult chipul ei] Iar textul, daca se poate sa fie ceva potrivit cu cele doua. Sper ca nu te stresez cu asta. |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un avatar si un text please :o3 Mier 12 Iun 2013, 18:02 | |
| Nici o problemă, am să editez şi am să revin imediat cu un edit.
Deci pentru avatar - https://2img.net/r/ihimizer/img825/9376/4747a.png copiezi linkul şi îl pui la profil-avatar-crează link către avatar, de la un alt site. Iar pentru semnătură să dai un quote la postul meu ca să iei linkurile şi restul.
For us demons, gods of darkness, time has no effect on us. The tears turn into power, we seek in the pain, the love is the rose that make us live for something. The life of one like us is more then you can imagine. Is night ,is mistery ,is star dust. |
|
Dominique♠ Chūnin
| Subiect: Re: Un avatar si un text please :o3 Mier 12 Iun 2013, 20:24 | |
| Mersi mult! Sunt superbe. Le ador :X :X |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un avatar si un text please :o3 | |
| |
|