Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Sadism. (: Sam 15 Iun 2013, 22:37 | |
| Deci, cred ca aproape toti stiu ca am o obsesie pentru lucruri sadice si sange. (: => As dorii un set sadic cu tema: Sinucidere. Hm.. Pai as vrea ca semnatura sa fie de tip gif. + text. Ah, and, e posibil sa imi rezolve cererea Thanatos †? (: Multumesc anticipat. P.S. Ceva in gen ca actualul meu set.(: |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Sadism. (: Dum 16 Iun 2013, 11:37 | |
| Mă ocup, dacă tot m-ai dorit pe mine. : )) Te voi anunța când este gata setul. Poate o să dureye puțin fiindcă vreau să îți găsesc ceva bun.
Din păcate pentru faptul că nu am găsit imagine pentru semnătură, am folosit chiar semnătura ca să fac un avatar. -.-" Îmi cer scuze, sper doar să-ţi placă. https://2img.net/h/i1191.photobucket.com/albums/z461/Loli-Loli-Pop/cats_zps8cf712c2.jpg - pur şi simplu deschide link-ul şi salveazăl apoi pui imaginea normal, cu upload from computer.
If i don't kill myself now, they will kill me. I can't live anymore this nightmare that is called life. |
|