Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Oare pentru ce as deschide un topic aici?? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Oare pentru ce as deschide un topic aici?? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Oare pentru ce as deschide un topic aici??

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

Oare pentru ce as deschide un topic aici?? Empty
MesajSubiect: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 18:24

Aham...deci ma gandeam...
Stiti ce ne lipseste noua?? Un topic in care sa gasim utilizatori. M-am documentat si am cautat, dar nup...nu am gasit nici unul.
Ceva cum ar fi ''Utilizatori conectati'', dar sa ii arate si pe cei deconectati.
Deci...? Ce spuneti??
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 19:06

Hellau. :)

Daca nu ai observat, avem deja ceva in gen ''Utilizatori conectati'' in josul paginii de acasa. Eu consider ca nu e necesara o categorie pentru acest lucru.
Cat despre cei deconectati...noua deja ne apare cine e conectat la ''Utilizatori conectati''. De ce trebuie sa vedem cine e deconectat? Ca si asa nu putem socializa cu respectivul.
Plus ca, exista modul ''fantoma'' cum il numesc eu :)) ,  care ne permite sa fim online iar ceilalti utilizatorii sa nu vada.
Sunt contra. Scuze. Nu vreau s-o iei in nume de rau, am fost doar realista.
Hug.

Edit: Am dat edit fiindca mai am ceva de adaugat. De exemplu, acest forum are 4000 si ceva de membri. Daca i-am arata pe toti cei ce sunt offline, cam cat spatiu am ocupa?! o.o Poate-mir aspunzi printr-un pm sau un post aici. ^^

Ultima editare efectuata de catre Ely Whisky in Dum 16 Iun 2013, 19:20, editata de 1 ori
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare :
acebook acebook : Bogdan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 819
Puncte : 1112
Reputatie Reputatie : 153
Stare de spirit Stare de spirit : Anything Could Happen

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 19:11

Nu cred ca este necesar, am incarca degeaba forumul. EU spun ca este destul sa ii vedem pe cei conectati, plus ca nu ajuta la nimic. Daca e chiar asa, sa se faca upgrade sa i arate intr o parte pe cei conectati si intr o parte pe cei ce sunt offline.

Daca spui sa se faca un topic separat - contra.

Sorry!
Sus In jos
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 19:38

Ely Whisky a scris:
Hellau. :)

Daca nu ai observat, avem deja ceva in gen ''Utilizatori conectati'' in josul paginii de acasa. Eu consider ca nu e necesara o categorie pentru acest lucru.
Cat despre cei deconectati...noua deja ne apare cine e conectat la ''Utilizatori conectati''. De ce trebuie sa vedem cine e deconectat? Ca si asa nu putem socializa cu respectivul.
Plus ca, exista modul ''fantoma'' cum il numesc eu :)) ,  care ne permite sa fim online iar ceilalti utilizatorii sa nu vada.
Sunt contra. Scuze. Nu vreau s-o iei in nume de rau, am fost doar realista.
Hug.

Edit: Am dat edit fiindca mai am ceva de adaugat. De exemplu, acest forum are 4000 si ceva de membri. Daca i-am arata pe toti cei ce sunt offline, cam cat spatiu am ocupa?! o.o Poate-mir aspunzi printr-un pm sau un post aici. ^^
Mda...la ultima parte nu m-am gandit, dar am vazut categoria ''Utilizatori conectati''. Presupun ca aveti dreptate. Totusi, eu de exemplu, vreau sa imi schimb nick-ul intr-unul cunoscut, cum ar fi "Mickey Mouse''(dau un exemplu) si vreau sa stiu daca il are si altcineva. Cam asta era ideea mea. Sau cel putin, sa putem cauta utilizatori. Eu am cautat-o pe Ari' de am capiat... Oricum...pana la urma, decizia este a voastra. happy
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 20:03

Hey, Innocent Kidd happy . Ei bine eu sunt contra acestei sugestii, pentru ca,  precum a spus si Eli, deja putem vedea cine este conectat, iar in legatura cu schimbat nick-ului din cate stiu eu tot timpul iti spune: Acest nume este deja utilizat ( sau ceva de genul acesta ) 
Scuze, sper sa nu o iei in nume de rau sad 
Lots of love from Lola kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Oare pentru ce as deschide un topic aici?? Asss10Oare pentru ce as deschide un topic aici?? J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 20:11

Pentru a cauta anumiti membrii sau pentru a vedea daca mai exista vreun utilizator cu un anumit nume, poti contacta un administrator care sa te ajute. Cat despre a cauta anumiti membrii, eu de obicei ma duc la calendar, in caz ca stiu in ce luna s-a nascut sau caut prin topicuri, in categoriile in care stiu ca a postat. Dupa parerea mea, locul cu utilizatori offline nu-si are rostul. :)
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Dum 16 Iun 2013, 22:01

Hellau!
Eu sunt contra acestei sugestii. Cand iti schimbi numele si un alt utilizator il mai are, apare un mesaj de genul "Exista deja un utilizator cu acest nume".
Chestia cu lista tuturor utilizatorilor offline... este logic ca sunt mai multi offline decat online, ceea ce ar insemna o lista uriasa. Pana la urma Choco a zis foarte bine, daca vrei sa cauti un user il cauti la calendar sau in topicurile unde a postat. happy
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Oare pentru ce as deschide un topic aici?? Asss10Oare pentru ce as deschide un topic aici?? J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19Vin 21 Iun 2013, 18:34

Sugestie repinsa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Oare pentru ce as deschide un topic aici??   Oare pentru ce as deschide un topic aici?? I_icon19

Sus In jos

Oare pentru ce as deschide un topic aici??

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-