Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Propunere. Lun 17 Iun 2013, 14:58 | |
| Hello. In ultimul timp am observat cam multe lucruri. Dupa parerea mea, o treime din staff ar trebui schimbat. Probabil ca o sa aud o multime de chestii de genul "au examene si teze, trebuie sa ii intelegem"; nu vi se pare ca ii intelegem cam prea mult? Sunt unii moderatori care nu au mai intrat de o vesnicie, si nu poti spune ca sunt toti clasa a 8-a ca sa fie ocupati. Inteleg acolo, nu poti sa intri o zi, nu poti sa intri doua, trei, dar cand ajungi la cateva saptamani nu cred ca mai e ok. Nu cred ca ar strica o mica reimprospatare a staff-ului, sunt o multime de membrii activi aici, care au ajutat la mentinerea in buna stare a forumului si sunt sigura ca ar face o treaba minunata. Sper ca staff-ul sa nu o ia in nume de rau, dar eu una as vrea sa vad un staff mai viu, daca pot spune asa. Nu vreau sa-i jignesc caci nici n-am facut-o, dar sper ca macar s-o luati in considerare.
p.s.: probabil multi o sa spuneti "ia uite-o si pe asta, s-a trezit ca critice staff-ul ca sa intre ea" - nu, nu vreau caci nu cred ca m-as descurca si n-am experienta. Sper sa nu vad spuse de genul.
Ultima editare efectuata de catre Elina Flare in Sam 22 Iun 2013, 17:29, editata de 1 ori |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Propunere. Lun 17 Iun 2013, 15:08 | |
| Tu, fetito, cum indraznesti sa spui o asemenea prostie?! *ironica, love you, Eli * Asa, deci, chiar voiam sa propun asta, dar m-am luat cu pregatirile si toate cele si am uitat. Slava cerului ca ai facut-o tu, caci nu mai trebuie sa explic atata lucru. Deci da, eu te sustin in totalitate, caci exista persoane care au un grad inalt pe forum si il neglijeaza. Vorba aia: "E usor sa ajungi numarul 1. Greu este sa te mentii". Sunt multi membri pe acest forum care sunt mereu pe forum, care au examene si scoala si reusesc sa le faca pe toate. Intelegem cu totii ca exista persoane care sunt clasa a VIII-a, ca mine, dar totusi nu trebuie sa iti neglijezi sarcinile pe care nu le-ai primit impotriva vointei tale, eu asa gandesc. Si eu am examene saptamana viitoare, si cu exceptia zilelor in care am de scris la pregatire, sunt mereu aici. Reusesc sa le imbin pe toate. Si da, hai sariti cu: "Asta bate apropouri cum ca ar vrea sa intre in staff". Da, dragilor, eu o sa fiu si admin si critic si moderator si grafician, toate functiile o sa le am. O sa fiu Dumnezeu' forumului. Vreo problema?
Sper din tot sufletul ca aceasta sugestie sa fie acceptata. |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Propunere. Lun 17 Iun 2013, 15:22 | |
| De acord, de acord, insa cand m-am uitat pe lista cu moderatorii, care s-a micsorat considerabil, am observat ca cea mai mare perioada de neaparitie este de 3 zile, ceea ce nu mi se pare exagerat. Si cum s-a spus si la sugestia mea cu membrii preminati, fiecare dintre ei au contribuit la cate ceva pe forum si nu-i poti taxa chiar atat de drastic din cauza unei saptamani lipsa. Dumnezeu stie ce s-a intamplat. Daca se discuta in staff si se gasesc si alte motive pentru care persoanei respective sa i se ia functia, e ok. 3 zile lipsa nu pot spune prea multe despre importanta unui moderator, fie el in a8a sau la liceu. Cam asta ar fi partea cu moderatorii. Imi surade ideea de a se face un pic curat in toata echipa ( incepand de la graficieni pana la membrii apreciati ), dar ,desigur, trebuie sa exista cateva criterii. Ma stii deja, sunt pro acestei sugestii, dar trebuie intoarsa pe toate fetele si puse toate intrebarile. Ca si Clau, nu am comentat numai ca sa ma aflu in treaba, ci asta este parerea mea pe care nu o voi schimba prea curand. Exista si posibilitatea ca toata lumea sa-si merite rangul, dar nu ne aflam intr-un univers perfect. Numai cand ma gandesc la cei premianti, imi vine sa-mi inghit cuvintele. -.- Pregatiti-va fetelor, comentariile nu se opresc aici. |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Propunere. Lun 17 Iun 2013, 16:55 | |
| Hello. :) Eu una chiar sunt de acord cu sugestia ta. Din cate am vazut eu, doar Choco, Mihai, Ema, Anna si Ilinca sunt activi, asta incluzand staff-ul. Si eu am observat ca unii dintre membrii din staff nu au intrat de cateva saptamani, cel mult o luna. Insa, poate nu au acces la computer sau poate au un examen, ceva. Si eu sunt clasa a opta, pot spune ca nu este o asa mare bataie de cap cu examenele. Ar fii frumos daca ceva s-ar schimba in staff, deoarece acesta este un forum activ iar daca nici macar staff-ul nu e activ, ce sa spunem despre membrii? Nu vreau ca staff-ul sa mi-o ia in nume de rau, insa sunt de acord cu sugestia ta. Acum, sa vedem ce vor spune ceilalti.^^ |
| | | Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Propunere. Lun 17 Iun 2013, 17:12 | |
| Sa o luam de la A la Z. Nu am crezut ca o sa vina vorba si de cei din staff, dar in mare parte sunt de acord. Uni moderatori (nu dau nume) si chiar membri preminati nu mai sunt activi cum au fost odinioara, intra foarte rar. Adevarat, au si ei viata, examene, sunt ocupati. Dar au si responsabilitati pe forum. Am observat ca cativa membri din ,, Membri premianti'' nu au intrat de o vesnicie pe forum, la fel si in ,,Membri apreciati''. Sunt de acord cu voi fetelor, exista multi membri care sunt activi si incearca prin sugesti sa inbunatateasca forumul, dar nu prea se acorda atenie. Cum a sus si Ely, Choco, Anna, Ema si cativa sunt activi. Insa nu toti care fac parte din staff. Presupun ca ar fi bine sa se faca putina curatenie. Sper sa nu se ieie in nume de rau. Doar mi-am spus parerea. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Propunere. Lun 17 Iun 2013, 17:39 | |
| Membrii Apreciati sunt cei care sunt pusi in acel grup datorita ajutorului pe care l-au acordat forumului, datorita activitatii sau al numarului de mesaje. De asemenea, fosti membrii din staff care au sustinut forumul sunt in acel grup. In grupul de Membrii Premianti sunt membrii ce au castigat concursuri, motiv pentru care nu consider activitatea un criteriu de catalogare pentru acestia.
Cat despre cei din staff, nu am avut conflicte cu ei, intotdeauna am gasit o solutie si mi s-a raspuns atunci cand am intrebat sau cand am propus ceva. Parerea mea, ca si membru apartinand staff-ului este ca nu am avut probleme cu niciunul dintre ei pana acum, nu a fost nimic ce n-a putut fi rezolvat sau vreo intamplare in urma careia sa nu mai pot comunica cu ei. Ma refer strict la persoana mea. Din perspectiva membrilor lucrurile se vad altfel, dupa cum si voi ati expus asta, deci nu putem pica de acord aici. Am precizat ce era de precizat, mai ales in legatura cu celelalte grupuri de membrii, iar in ceea ce priveste moderatorii si administratorii, eu nu o sa ma bag decat daca va fi cazul unei noi alegeri. ^^ |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Propunere. Mar 18 Iun 2013, 01:06 | |
| Eu doar plusez la ce a spus Choco: va avea loc o restructurare curand. Stiu si observ situatia asta de mult. |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Propunere. Mier 19 Iun 2013, 14:30 | |
| Fiecare are dreptate în felul său. Înainte de a lua o decizie importantă precum aceasta, trebuie ţinut cont şi de anumite lucruri. Ca exemplu mă iau pe mine. Nu am mai intrat pe forum de vreo 3 luni, iar azi, după atât de mult timp, am reuşit să intru şi eu însfârşit. De ce? Păi simplu, mi s-a ars modemul de la internet, dar am avut atât de multe probleme în familie şi am fost atât de ocupată şi eu cu şcoala şi părinţii mei cu altesituaţii dificile în care au fost puşi încât nu am reuşit să îmi înlocuiesc modemult tocmai astăzi. Dar cum l-am înlocuit am şi intrat pe forum, deoarece iubesc locul acesta. Prin ce am trecut eu, poate să treacă şi o persoană din staff. Problema cu cine este şi cine nu ar mai trebuii să fie în grupul de administratori sau moderatori este o problemă foarte delicată. Şi nici să schimbi o persoană din grupul de graficieni sau de critici nu este uşor, deoarece odată ce o persoană este dată afară, trebuie căutată alta care are mai multă experienţă. După părerea mea, Membri apreciaţi ar trebuii să îşi păstreze s6tatulul deoarece, oricât timp ar trece, ceea ce ei au făcut pentru forum va rămâne. Acum probabil voi auzii ceva de genu " Şi Angelus asta, zice ce zice pentru că vrea ea să îşi păstreze funcţia. Până la urmă ea nu a mai fost activă de mult timp, iar acum caută o cale să se salveze." Ei bine nu este aşa, iar dacă staff-ul ar ajunge la conluzia să nu mai fiu Membru apreciat eu aş accepta şi m-aş străduii mai mult să merit această funcţie. La Membri premianţi este adevărat că sunt mai mulţi care nu au mai intrat de o perioadă bună de timp pe forum. Totuşi, se poate pune şi o limită de timp. De ex. dacă faci parte din staff şi nu ai mai intrat de 1 an de zile, nu ai o scuză pentru lipsa de activitate atât de mare. Acum eu mi-am spus părerea, restul rămâne la alegerea staff-ului.
|
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Propunere. Mier 19 Iun 2013, 14:56 | |
| Nu vreau să mă bag cu reîmprospătarea staff-ului pentru că e o decizie a adminilor. - Choco a scris:
- Membrii Apreciati sunt cei care sunt pusi in acel grup datorita ajutorului pe care l-au acordat forumului, datorita activitatii sau al numarului de mesaje. De asemenea, fosti membrii din staff care au sustinut forumul sunt in acel grup. In grupul de Membrii Premianti sunt membrii ce au castigat concursuri, motiv pentru care nu consider activitatea un criteriu de catalogare pentru acestia.
Vreau doar să afirm şi eu, ca să fie mai clar, că staff-ul e alcătuit din Graficieni, Critici, Moderatori şi Admini. Membrii Premianţi sau Apreciaţi nu au vreo legătură cu staff-ul. Dacă nu sunt activi, nu înseamnă că trebuie să le luăm rangul . :3 Atât! |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Propunere. Mier 19 Iun 2013, 15:27 | |
| Sincer, Eli, si eu am vrut sa afirm asta de mult timp, insa nu am avut curajul. De ce? Pentru ca si eu am inceput sa intru mai rar pe forum, si probabil as fi fost criticata sau orice alt motiv. Dar sunt de acord cu tine, cu tot. Staff-ul trebuie schimbat, insa acum vor fi dispute despre noii Critici / Moderatori. Eu cred ca doar acolo este cazul de schimbare. Sunt critici care abia ofera o critica pe saptamana. Si altii care nu au mai intrat pe forum de luni bune ! Iar la Moderatori la fel. Nu vreau sa ma luati in nume de rau sau ceva, dar si eu as vrea sa vad staff-ul ceva mai activ. Cum poate si unii admini au pretentia ca noi sa fim activi, asa vrem si noi. Oricum, totul este in regula pe forum, daca apare o problema este rezolvata cu timpul. Dar si alti membri ar merita sa devina critici si moderatori, parerea mea. Si sper ca aceasta propunere sa fie acceptata. Iar cand va fi acel sondaj, pentru staff, sa nu se bage pilele in actiune, ca ''aia mi-e prietena'' sau ''nu, ca nu o simpatizez pe aia'' . Sa fie pe merit, respectivul/ respectiva sa fie cunoscuta ca un exemplu pozitiv al forumului, si sa fie activa.
Pro acestei sugestii . |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Propunere. Vin 21 Iun 2013, 12:44 | |
| Ceea ce am vrut eu sa spun, si probabil si Eli, a fost ca nu ne legam de rubrica aceea cu: "Utilizatori inregistrati in ultimele 24 de ore". Chestia e ca oricine poate sa se logheze pe forum si sa stea toata ziua logat, in timp ce el e cine stie pe unde umbla si gata, apare ca si cum ar fi fost prezent toata ziua. Eu m-am referit strict la prezenta lor pe forum, prin mesaje postate la diferite rubrici, prin atentionarea unor membri. Doar cativa fac asta, iar restul doar stau asa pe forum, de ochii lumii si mie, personal, nu mi se pare corect.
Chiar sper ca acea restructurare sa se faca curand si ca cei noi adusi in functie, sa fie mult mai activi si mai munctiori. Atat am avut de spus. O zi placuta in continuare tuturor |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Propunere. Sam 22 Iun 2013, 12:59 | |
| Sunt cât se poate de acord cu această sugestie, totuși nu trebuie amestecați membrii apreciați/premiați cu stafful, care este format din critici/graficieni/moderatori/admini. Choco a spus tot ce trebuia de spus. |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Propunere. Sam 22 Iun 2013, 17:22 | |
| Nu stiu cum s-a ajuns de la staff la alte ranguri, eu ma refer strict la toti cei ce formeaza staff-ul: graficieni, critici, moderatori si administratori. Multumesc tuturor pentru pareri, ma bucur ca sunteti de acord. |
| | | Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Propunere. Lun 24 Iun 2013, 22:51 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|