|
Autor | Mesaj |
---|
Praeda Ingrid Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe un nor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 22 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa citesc si sa cant la Vioara Stare de spirit : Stralucita
| Subiect: Salutaree Mar 18 Iun 2013, 19:09 | |
| Buna ziua. Eu ma numesc Ingrid Stefanescu si sunt din Brasov.Imi face placere sa ma aflu pe acest forum. Pana si faptul ca m-am inscris pe el este o realizare mare.Sunt in clasa a 10 la Liceul de Muzica "Tudor Ciortea" din Brasov.Pot zice ca ma desculrc foarte bine. Mai ales cu Vioara si pianul.Doua instrumente total diferita din toate punctele de vedere , stil,categorie si multe altele. Apreciaz faptul ca am putut sa ma inscriu pe acest forum pe care sper sa mai intalnesc artistii devotatii si adevarati prietenii.
Multumesc astept intrebarile voastre. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Salutaree Mar 18 Iun 2013, 19:16 | |
| Hellau. :hug:Sunt Ely, incantata sa te cunosc. Canti la pian si la viara? Aww, ce frumos! :love:Poate te inregistrezi si ne postezi cateva melodii, sau macar partituri. :)) Oricum, distreaza-te si fii cuminte. Inchei aici. Te kiss. Bafta la postat! :) |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Salutaree Mier 19 Iun 2013, 15:47 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Salutaree Mier 19 Iun 2013, 16:00 | |
| Bine ai venit pe forum Ingrid! Să te distrezi şi să postezi cât de mult doreşti. Dacă ai nelămuriri să nu eziţi să întrebi. *hug* |
|
| |
Praeda Ingrid Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe un nor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 22 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa citesc si sa cant la Vioara Stare de spirit : Stralucita
| Subiect: Re: Salutaree Mier 19 Iun 2013, 18:43 | |
| Multumesc foarte mult pentru timpul acordat.*hug* |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Salutaree Mier 19 Iun 2013, 20:35 | |
| Hey, hey Igrid . Bine ai venit in mareaa noastra familie . Hmmm, canti la pian si vioara, nu ? Bun, bun, te-ai supara daca ne-ai posta si noua cateva melodii cantate de tine ca mi se pare ABSOLUT GENIAL sa canti la cele doua instrumente Ehh, ce iti mai pot zice decat sa te distrezi aici, sa iti faci multi, multi prieteni si desiur sa fi activa! Aaaa, da si eu sunt Simona, dar imi poti zice Simo sau Lola, cum vrei tu pana la urma Lots of love |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Salutaree Mier 19 Iun 2013, 20:37 | |
| Hello, Ingrid ! Eu sunt Andreea. Mi se spune Andy si Teedy ( pentru ca imi place sucul TEDI ) Bine ai venit pe acest forum. Sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni ! Am eu cateva intrebari : 1. Cum ai dat peste acest forum ? De ce ai vrut sa te inregistrezi pe acest forum ? 2. Spui ca esti din Brasov ... Cum este acolo ? 3. Cat de greu este sa canti la pian ? Dar la vioara ? 4. Te uiti la anime ? 5. Ce parere ai despre ele ? 6. Ce genuri de anime iti plac ? 7. Te uiti la filme ? 8. Ce parere ai despre ele ? 9. Ce genuri de filme iti plac ? 10 . Ce genuri de muzica asculti ? 11. Oare esti fana K-POP ? ( Ce intrebari mai pun si eu ) 12. Practici ceva activitati sportive ? 13. Ce hobby-uri mai ai ? Cam atat deocamdata ! Sper ca nu te-am zapacit cu intrebarile mele. See ya ! |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Salutaree Mier 19 Iun 2013, 21:19 | |
| Hellau, Ingrid. Bine ai venit pe forumul nostru. Incantata de cunostinta, eu sunt Evelina, insa mi se spune Eli. Sa respecti regulamentul si sa fii activa, dar sa nu uitam, sa descoperi tainele acestui forum si ale cuplului Sasuke & Sakura. Numai bine! |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Salutaree Joi 20 Iun 2013, 15:00 | |
| |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Salutaree Lun 01 Iul 2013, 17:00 | |
| Buna Ingrid! Sa stii ca imi place mult numele tau, e asa de misterios :X. Imi pari simpatica, nu am ce spune. Trimite-mi id-ul tau printr-un mesaj privat ! Sedere placuta la noi. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salutaree | |
| |
|
| |
|