Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
photo manipulation - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
photo manipulation - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

photo manipulation

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 56
Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 44

photo manipulation - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Joi 27 Iun 2013, 09:52

Bună. Sunt nouă pe acest forum, dar lucrez de vreo lună in PS, aşa că-ţi pot da nişte sfaturi, dar asta numai şi numai după ce faci o nouă creaţie, pentru aţi analiza abilităţile actuale. Încearcă de exemplu, o semnătură cu Hinata. De ce cer asta? Fiindcă personajele din Naruto sunt cel mai greu de integrat in Bg, iar culorile de cele mai multe ori nu se potrivesc. Vreau să văd ce reuşeşti sa faci.
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 77
Puncte : 109
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Bike stole
Stare de spirit Stare de spirit : Chicken

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 16:53

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Asa... acum sa vedem, Sabrina, nu vreau sa aud ce sfaturi ai, sincer, am vazut semnatura si avatarul tau, sunt doar niste cut-uri punse acolo, eu lucrez in Photo Manipulation de mai bine de 3 luni. Nu am nevoie de sfaturile tale.
Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 17:22

Mda :). Avatarul si semnatura sunt facute de un grafician, sunt facute la cerere, creaţile mele le poti vedea in alt subiect. Eu tot o sa-ti dau critici chiar daca te enervez, uite asa fiindca imi place. Pentru ca mi-ai zis că ''n-ai nevoie'', o sa fiu la obiect. Prea intunecat, textul din spate nu-si are nici locul, nici rostul. Nu e integrare deloc. Cand folosesti render idea e sa-l faci sa se contopeasca cu fundalul, tu n-ai asa ceva. In 3 luni nu stii sa integrezi? Bg-ul e prea intunecat si neclar, prea mult blur. N-ai sursa de lumina. Lipsesc gradient-uri. Incearca sa faci un fundal din smudge. Crede-ma ca ai nevoie la sfaturi din plin, doar in cazul in care nu vrei sa te perfectionezi si sa ramai la stadiul acesta. Mai am multe de scris, dar n-am timp. Poate acum o sa asculti sfaturile tuturor neţinând seamă de aparenţele care înşeală deseori. Eşti zodia mea, ar trebuii să gândim asemănător, nu să ne comportăm zeflemitor faţă de cei care nu-i cunoaştem. Spor la editat.
Sus In jos
Yoko
Academy Student
Academy Student
Yoko

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : - ARTworld
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : GFX|RPC|Desen|Fic|Amv
Stare de spirit Stare de spirit : Bună.

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 17:23

Draco, semnatura e cam slabuta pentru cineva care lucreaza de trei luni. Ar trebui sa lasi stock-urile deoparte si sa te apuci de smudge. E mult prea mult negru. Nu ai sursa de lumina. Nu e deloc flow, depht sau integrare. Ca sa nu mai zic de fundal. Adica ce e acel text? Strica de tot aspectul imaginii. Te sfatuiesc sa iei in considerare sfaturile altora, in special al Sabrinei, stie ea ce zice. In caz ca degeaba mi-am obosit mana degeaba, nu eu sufar, ca sa te duci pe un forum unde sunt adevarati GFX-eri, fac biblie de critici din tine. Urmareste tutoriale.
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 17:34

Deci, eu aici incerc sa-mi creez propriul stil de a edita poze, acesta este stilul meu, mai intunecat, eu fac aceste semnaturi in special pentru baieti. Si nu folosesc altceva inafara de stock-uri, sunt preferatele mele. ^_^
Sus In jos
Yoko
Academy Student
Academy Student
Yoko

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : - ARTworld
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : GFX|RPC|Desen|Fic|Amv
Stare de spirit Stare de spirit : Bună.

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 17:47

Stock-uri, stockurile sunt folosite de incepatori, care nu stiu sa creeze un BG de la 0. Tu ai un stil, am inteles, dar mereu stilurile trebuie schimbate, ca oamenii se plictisesc de acelasi stil. Incearca sa lucrezi cu vectorii, c4d, smudge. Fii creativ, creaza-ti propriul fundal. Daca ai nevoie de ajutor, da-mi un PM.
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 17:51

Asta uras eu la mult persoane: " Daca ai nevoie de ajutor, da-mi un PM. " Eu stiu ce fac, ce-o sa fac si cand o sa fac, acum vreau sa ma apuc mai mult de photo manipulation si sa las Gfx-urile la o parte.
Sus In jos
Chrisτεvnşhin
Academy Student
Academy Student
Chrisτεvnşhin

Nr. mesaje Nr. mesaje : 36
Puncte : 48
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul , compusul , fotografiatul, dansatul
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 18:24

Buna , iar ajung tarziu...Nu vreau sa ma consideri si pe mine rea , dar si cei de mai sus care te-au criticat , nu au facut-o din rautate , au vrut doar sa te ajute . Eu ce pot sa-ti spun , nu ma lungesc pentru ca a facut deja multa lume asta . Imi place cum lucrezi , fie intunecat , fie nu , dar nu strica si putina lumina...Te inteleg , lucrezi cum vrei , doar e o tara libera. Nu esti obligat sa faci ce zic altii , nu ?
Doar iti spuneam si eu , ar fi bine sa nu tratezi cu indiferenta unele sfaturi .
Iti astept urmatoarele creatii. :)
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 18:38

Bine Criss, pe viitor voi incerca sa pun putin mai multa lumina.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
photo manipulation - Pagina 2 Asss10photo manipulation - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 18:40

Ca să fiu sinceră, am trecut din curiozitate. Nu-mi place decât cel de-al treilea tău GFX pe care l-ai postat. Mă rog, gusturile nu se discută. Nu am văzut cine ştie ce progres la tine. Au acea monotonie a lor care se tot repetă şi devine plictisitor. Nu sunt eu vreun mare expert în GFX-uri, dar îmi dau şi eu seama ce e bun şi ce e mai bun. Te-aş ruga totuşi să nu te mai ambalezi aşa când un membru îţi dă 'critică' şi încearcă să te ajute. Tu ai spus că vrei ponturi şi sfaturi. De asemenea, le poţi răspunde şi prieteneşte în comentariul cu GFX. :D
Cred că am să mai trec pe aici.happy 
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 20:10

Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Iul 2013, 13:12

Sus In jos
Sabrina
Genin
Genin
Sabrina

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Iul 2013, 13:46

Hey, desi nu te intereseaza parerea mea, puteai sa mai scazi opacity la acele patrate albe. In rest este bine, mai poti lucra la integrare. De exemplu, daca te uiti putin la render mai cu atentie, vezi ca lumina vine si din stanga jos cu ai accentuat si tu, dar si din dreapta sus. Ai putea pune lumina putin pe marginile render-ului ( Pe Overlay, si scazi opacity) pentru a crea un efect in plus. Ai dat cumva cu blur pe patrate? O idee era sa dai bur de jos in sus, iar cu cat ajunge mai sus sa-si piarda ''blur-ul''. Este foarte bine si asa, este doar un sfat. Ai mai evoluat putin, bravo. Mare atentie la culori. Pe render este un auriu, iar tu ai ales albastru, dar oricum se potriveste si asa. Mai putea adauga mici efecte, iar font-ul text-ului sa-l schimbi si sa-l maresti putin de tot. Background-ul este putin cam monoton pentru asa un render detaliat, just sayn'. Adu si alte creatii si creaza-ti un stil propriu, iar de la tutoriale preiei doar tehnica nu de concept. Chiar daca n-ai fost prea prietenos (cu mine in special), m-a enervat faptul ca nu ai comentarii, desi te descurci destul de bine fata de altii. Spor la editat.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Iul 2013, 16:25

Draco, eu personal ţi-am analizat GFX-urile încă de când ai postat acest thread. Mie, tu, mi-ai sărit în ochi încă de la început şi ai reuşit să aprinzi şi în mine o scânteiuţă care m-a determinat să încep să iau în serios treaba aceasta de editor în PS. Îţi mulţumesc, dar nu am venit aici neapărat ca să spun acest fapt, ci ca să îţi admir în continuare lucrările şi să îmi las părerea onestă. Nu compar pe nimeni cu nimeni, dar tu, după mine, lucrezi destul de lejer în PS, în primul post ai avut nişte imagini interesant lucrare, totul era în armonie chiar, acum sincer la ultimele posturi parcă armonia nu a mai existat. Cine ştie care a fost motivul, dar tot fin şi frumos lucrezi, părerea mea. Clar este cuvântul, desigur unele GFX-uri nu mi s-au părut atât de interesante, dar acum la ultimele posturi, gen acestea două şi precedentul, ca să spun aşa, mi s-au părut interesante drăguţe şi foarte limpezi. Lucru care te avantajează. O să comentez acum mai mult pe ultimele două posturi, nu mă mai lungesc.
      Cadrul în care tipa aia ninja se află se potriveşte ca o mănuşă cu dânsa, sincer, nuanţele acelea aprinse şi întunecate fac totul să pară dinamic, dar simt că puteai îmbogăţii mai mult fundalul - BG-ul din spate, iar scrisul acela care apare în dreapta de tot, în spatele ei nu se prea potriveşte. Văd că licăreşte, pare cam gros, mai jos aşa merge, dar sus nu prea, puteai da opacitatea la un număr mai mic pentru acel element. Un lucru care mai trebuia adus la echilibru era luminozitatea BG-ului şi al fetei, ea e mai stridentă la culoare, e mai aprinsă ca să spun aşa, iar acele părţi mai roşiatici luminate foarte mult nu se potrivesc, puteai şi pe ele să le mai modifici să mai adaugi "întuneric" cu burn tool. În fine, în mare parte puteai să mai modifici şi să mai adaugi câte ceva, dar aşa mi se pare cea mai interesantă lucrare.
      Ultimul GFX postat, nu spun că nu-mi place, din contră renderul e genial, dar cam prea simplu. Sunt de acord aici cu Sabrina, renderul cere mult mai mult de atât, dar şi simplu cum ai realizat tu nu este greşit sau rău, din contră ador nuanţa de albastru şi acele coloane formate din pătrăţele şi restul elementelor adăugate. Dar văd acolo pe render nişte punctuleţe roşiatice, jos tu, poate, ai pus acea lumină mai albă, puteai de exemplu să te foloseşti de un brush cu o formă abstractă sau sub formă de flacără sau scântei şi să pui în acel loc de jos. Oricum puteai multe să faci, dar te-ai redus la atât, chiar şi aşa e frumos realizat, dar se putea şi mai bine.
      Ca şi încheiere vreau să îţi spun că stilul tău actual este frumos, clar, limpede, lejer, dar indiferent că lucrezi de 3 luni în PS poţi oricând să mai adaugi câte ceva în stil, să îmbunătăţeşti. Sfaturile celorlalţi nu trebuie nici ele ignorate, bine unii nu sunt aşa de pricepuţi ca tine, dar totuşi şi ei ştiu ce spun. Chiar şi aşa tu crează ce doreşti, fiindcă lucrezi bine în PS, dar să nu te eschiveşti  când vine vorba de încercarea unor noi chestii. Şi ar fi mai bine dacă ai lăsa repley la comentarii în postul unde pui şi GFX-ul, fiindcă e greu să urmăresc cronologic postările cu lucrările. Şi nu cred că doar pentru mine, de asemenea răspunde mai blând, fiindcă nimeni nu vrea răul nimănui sunt doar nişte păreri, nimic mai mult.

Abia aştept următoarele tale GFX-uri, spor!
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Iul 2013, 16:39

Sabrina, cu fontul am incercat sa adaug un efect Supernatural da nu prea a iesit XD. Iar Renderul l-am luat cam de slaba calitate, ma grabeam si na, si imi pare rau pentru primele cuvointe adresate, nu eram in toane buna. :D

Buna Calipso, cuvintele tale m-au impresionat si am si ceva scuze. :P Pai mi-am stricat Pc-ul vechi pe care foloseam CS3 si am imprumutat altul de la un prieten, pe el am folosit CS5, ceva nou pentru mine, dupa care vreo saptamana nu am lucrat in PS (fiind dristas si de alte minunatii), acum incerc sa ma redresez si va promit o imagine grandioasa in curand. Pe langa asta nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu "armonia", sincer nu am inteles si sper sa nu te superi pe mine ca spun asta. Renderul l-am luat de proasta calitate cum am spus si mai sus, iar acele linii am vrut sa fie diferite dar na, nu m-a lovit inspiratia.

Multumesc pentru aprecieri si o sa revin si cu alte imagini. ^^
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Sam 20 Iul 2013, 11:52

Sus In jos
Sandi
Academy Student
Academy Student
Sandi

Sex : feminin Localizare Localizare : Arad
acebook acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 43
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul
Stare de spirit Stare de spirit : Confused

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 11:35

Ce tare manipulezi imaginile (GOO) abia aștept să văd și altele făcute de tine Andrei.
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 11:46

Multumesc si sper sa mai aduc. :D
Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 12:42

Sus In jos
Nigga
Genin
Genin

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Aug 2013, 14:38

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: photo manipulation   photo manipulation - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

photo manipulation

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-