|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Numele de familie... Lun 12 Aug 2013, 19:59 | |
| Am vazut pe aici tot felul de nume mai deosebite,mai iesite din comun.Numele meu de familie este Carter.Mie imi place dar din tara in care vin eu este ceva gen "Popescu' sau Ionescu deci nu prea are nimic special.Aici in schimb este adesea confundat cu "Crater" si asta datorita profului de sport.Acum baietii din clasa mea ma striga "Crater" iar eu le trag cate un sut sub centura.So,imi place numele meu dar ma teranjeaza ca am profesori analfabeti care nu il citesc cum trebuie. |
|
| |
Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Re: Numele de familie... Lun 12 Aug 2013, 20:16 | |
| Numele meu de familie este Badea! Sunt foarte mandra de numele acesta. Este foarte raspandit si mai ales, sunt foarte mandra, deoarece acest nume il impart si cu marele meu idol si model in in viata si cariera: Mircea Badea. Cand eram mai mica nu imi placea deloc numele asta, insa dupa ce l-am descoperit pe Mircea, mi-am dat seama de cat de mandra sunt de el. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Numele de familie... Lun 12 Aug 2013, 21:50 | |
| Numele meu de familie e simplu si la obiect Lupu Nu am nimik cu acest nume imi place Aveti niste nume de care nici nu credeam ca am sa aud vreodata va pwp |
|
| |
Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| |
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Numele de familie... Vin 16 Aug 2013, 19:20 | |
| Foarte dragut topicul. Numele meu de familie e Stocheci. Multi se incurca cand il pronunta si ajung sa spuna ceva de genul : "Stoicheci", "Stochici" sau in cel mai rau caz "Stoica" . E un nume de sarb , avand in vedere ca eu sunt jumatate sarboaica, insa tot mi se pare ciudat numele. |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Numele de familie... Lun 26 Aug 2013, 08:32 | |
| Paii numele meu de familie este Sirbu. Imi place cum e si nu vreau sa il schimb :D |
|
| |
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Numele de familie... Lun 26 Aug 2013, 14:45 | |
| Numel meu de familie? :-? Șucu... Sincer nu siu daca sa imi placa sau nu. Andra Șucu, suna binisor. >.< :P
|
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Numele de familie... Dum 05 Oct 2014, 19:34 | |
| Wundlang. Numele meu de familie e Wundlang... urasc sa fiu nemtoaica. Vreau si eu nume de romanca... :(( imi vine sa plang! Oricum, topicul e dragut :) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Numele de familie... Lun 06 Oct 2014, 17:07 | |
| Numele meu de familie este Manea, cu accent pe primul "a". Imi place, nu am nicio problema cu el, ba chiar mi l-as pastra daca sotul meu va avea un nume uratel. I love Guț |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Numele de familie... Mier 15 Oct 2014, 15:25 | |
| Numele meu de familie este Dincă, imi place si nu vreau sa il schimb :)). |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Numele de familie... | |
| |
|
| |
|