Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Culoarea Ochiilor - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Culoarea Ochiilor - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Culoarea Ochiilor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
AlphasoniK
Genin
Genin
AlphasoniK

Sex : masculin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 255
Puncte : 387
Reputatie Reputatie : 115

Culoarea Ochiilor - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mier 20 Iul 2011, 22:47

Ochii caprui fura inima oricui:

Persoanele care au ochii caprui se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta.
Sunt persoane placute, incantatoare, adora sa isi faca noi prieteni si sa si largeasca orizonturile. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice, pentru a o impresiona, pentru a mentine pasiunea din ei, si ca relatia lor sa reziste.
Sunt persoane amabile, politetea mai intotdeauna e un princiupiu ce-l respecta cu strictete.

Nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale. Le place sa zambeasca si sa-i determine pe cei din jurul lor sa faca la fel.

Sunt persoane "pupacioase", le place sa primeasca, dar si sa le ofere saruturi in cantitati cat mai mari. Sunt romantici si le place sa viseze; uneori devin confuzi pentru ca nu mai reusesc sa desluseasca realitatea de fantezie.

Se supara usor, dar le trece la fel de repede. Cand sunt suparati sau tristi doresc liniste, sa fie singuri, pentru a se gandi cum sa rezolve situatia cat mai bine posibil.

Sunt incapatanati si orgoliosi, si rar renunta la convingerile lor.

Nu prea par eu a fi orgolios da na.Daca asa zice eu ce pot sai fac :))
Sus In jos
Himi
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Himi

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Heaven.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2325
Puncte : 2364
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : My Guitar & Music <3
Stare de spirit Stare de spirit : Nyaaaaaa ~

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Joi 01 Sept 2011, 19:16

Dragut,eu am ochii caprui spre negrii ^_^
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Culoarea Ochiilor - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 23:29

Ochii verzii niciodata sa nu ii crezi:

Ochi verzi apartin unor persoane foarte pasionale. Le place sa se joace, cand vine vorba de o relatie, de a sorecele si pisica. Dar odata ce Cupidon ii tinteste cu sageata dragostei, atunci aveti grija, pentru ca se anunta incediu de proportii.

Pun mare accent pe incredere si respect intr-o relatie, fie ea de prietenie sau de dragoste. Sunt persoane ce sunt foarte bine primite in grupurile sociale, indiferent de nivel, deoarece exprima mult optimism, veselie, emanind o atractie invisibila ca a unui magnet.
Sunt persoane profunde care admira chiar si lucrurile cele mai simple din viata, cum ar fi o perna foarte pufoasa pe care se odihnesc sau soarele de dimineata ce razbate pe geam.
Au capacitatea de a vedea calitatea ce mai buna din oameni si ii apreciaza pentru ceea ce ei sunt si ceea ce ei
reprezinta.
Au multe vise, si intotdeauna scopul lor este sa le implineasca; nu le place sa lucreze cu jumatati de masura.

Sunt misterioase si stiu sa pastreze un secret.

Ca si defecte trebuie sa punctam ca uneori sunt prea timide si isi arunca prea des ochii in gradina vecinului, fara sa se uite in a sa.

Corect corect <3
Sus In jos
Th3Mast3r
Genin
Genin
Th3Mast3r

Sex : masculin Varsta : 24
Localizare Localizare : Pe scaun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 221
Reputatie Reputatie : 14
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt fericit mereu

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Sept 2011, 15:04

Tot ce scrie la ochii caprui asa sunt eu?( am ochii caprui)
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Dum 02 Oct 2011, 13:04

E foarte interesant. Eu am ochii caprui!!:))
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Dum 02 Oct 2011, 13:53

Persoanele
care au ochii caprui se implica profund in relatii, le place sa faca
persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta.
Sunt
persoane placute, incantatoare, adora sa isi faca noi prieteni si sa si
largeasca orizonturile. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca
orice, pentru a o impresiona, pentru a mentine pasiunea din ei, si ca
relatia lor sa reziste.
Sunt persoane amabile, politetea mai intotdeauna e un princiupiu ce-l respecta cu strictete.

Nu
fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale.
Le place sa zambeasca si sa-i determine pe cei din jurul lor sa faca la
fel.

Sunt persoane "pupacioase", le place sa primeasca, dar si
sa le ofere saruturi in cantitati cat mai mari. Sunt romantici si le
place sa viseze; uneori devin confuzi pentru ca nu mai reusesc sa
desluseasca realitatea de fantezie.

Se supara usor, dar le trece
la fel de repede. Cand sunt suparati sau tristi doresc liniste, sa fie
singuri, pentru a se gandi cum sa rezolve situatia cat mai bine posibil.

Foarte adevarat si interesant
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Sam 05 Noi 2011, 18:28

destul de adevarat
a da eu am ochii caprui inchisi happy2
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Dec 2011, 19:11

Persoanele care au ochii caprui se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta.
Sunt persoane placute, incantatoare, adora sa isi faca noi prieteni si sa si largeasca orizonturile. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice, pentru a o impresiona, pentru a mentine pasiunea din ei, si ca relatia lor sa reziste.

Nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale. Le place sa zambeasca si sa-i determine pe cei din jurul lor sa faca la fel.

Sunt persoane "pupacioase", le place sa primeasca, dar si sa le ofere saruturi in cantitati cat mai mari. Sunt romantici si le place sa viseze; uneori devin confuzi pentru ca nu mai reusesc sa desluseasca realitatea de fantezie.

Se supara usor, dar le trece la fel de repede. Cand sunt suparati sau tristi doresc liniste, sa fie singuri, pentru a se gandi cum sa rezolve situatia cat mai bine posibil.

Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mar 06 Dec 2011, 21:07

Eu ii am cand verzi cand albastri ^^

Foarte interesante datele despre culoarea ochilor. ^^
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Joi 15 Mar 2012, 21:49

Cat de frumos este . Iubesc ochii negri si caprui , insa negrii sunt favoritii mei . love Este atat de adevarat , eu am ochii caprui si totul se potriveste . happy2
Sus In jos
Delicate.
Genin
Genin
Delicate.

Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu unde .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 69
Hobby-uri Hobby-uri : Baschetul . :x
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt sigură că nu te interesează

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Sam 17 Mar 2012, 18:01

Foarte interesaant <33

Am ochii albastrii :x
Cica sunt adorabila , simpatica =]]
Doar cunoaste-ma si vedem dupaa >;] .

Ahh . Sunt mandra ce ochisorii mei love !

Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mar 03 Apr 2012, 14:00

Oh gosh!!! huh? Absolut totul e adevarat! dap ! o persoana pupacioasa, ah? lough Da... rusinos
Sus In jos
Alternative
Genin
Genin
Alternative

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 288
Puncte : 329
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Iubireee...
Stare de spirit Stare de spirit : Nevoie de viata

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mier 11 Apr 2012, 00:55

Cat as fi vrut sa am ochii verzi... ador verdele... cred ca e cea mai frumoasa culoare pentru ochi...albastrul a pierdut batalia in fata verdelui la un milimetru...
Ochii mei sunt caprui, ca de' asa ii are mama, asa ii are tata :)). Mi se potriveste ca o manusa... si totusi... ochii verzi... crying al noualea cer
Sus In jos
didi_saku:x
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : acasa:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 48
Puncte : 59
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : cantatul si dansatul:p
Stare de spirit Stare de spirit : in love:x:x:x

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Apr 2012, 11:28

Sus In jos
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : acasa:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 48
Puncte : 59
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : cantatul si dansatul:p
Stare de spirit Stare de spirit : in love:x:x:x

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Apr 2012, 11:29

da ai mei sunt caprui-verzi lough
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mar 29 Mai 2012, 22:39

Sunt incapatanati si orgoliosi, si rar renunta la convingerile lor
Sus In jos
Maleficent
Genin
Genin
Maleficent

Localizare Localizare : Where the wild roses grow
acebook acebook : Fără deocamdată.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 92
Puncte : 115
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Who cares?
Stare de spirit Stare de spirit : Be different, be you.

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Lun 04 Iun 2012, 17:03

Ultima editare efectuata de catre Musique in Vin 06 Iul 2012, 21:19, editata de 1 ori
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Lun 25 Iun 2012, 22:38

Am o chi caprui si tot ce scrie e absolut real.
Sus In jos
AlLyA ღ
Chūnin
Chūnin
AlLyA ღ

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 648
Puncte : 733
Reputatie Reputatie : 57
Stare de spirit Stare de spirit : H@@py ^-^

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 10:03

Foarte interesant si adevarat lough Eu am ochii caprui
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mar 26 Iun 2012, 23:00

io am ochii caprui vreau sa va zic ca ii adevarat ce a zis inafara de incapatanare sau egoism sau ce a zis ca am si uitat....asta nu o am delok
Sus In jos
♥ Malee ♥
Genin
Genin
♥ Malee ♥

Localizare Localizare : Undeva....Nu te intere :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 71
Puncte : 102
Reputatie Reputatie : 20
Hobby-uri Hobby-uri : Sa frec mentaa. :> :>
Stare de spirit Stare de spirit : Ahh. In love.. xx

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Mier 27 Iun 2012, 14:30

Aham. :> Sunt pupacioasaa. =))
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Sam 04 Mai 2013, 20:23

Eu îi am între verde şi albastru.. Deci amândouă :-?

Ochii albastri ca seninul, te imbata ca si vinul:

Persoanele cu ochi albastrii sunt atractive, am putea spune chiar adorabile!
Idealuri de frumusete confera atat femeilor, cat si barbatilor cu ochi albastri un punctaj ridicat, si un sarm deosebit!

Le face placere sa faca surprize placute, sa ofere lucruri speciale persoanelor care le sunt dragi. Tot timpul sunt alaturi de tine atunci cand lucrurile nu merg prea bine, te sprijina si au harul de a te determina sa razi cu pofta. Fac orice pentru a le face placere persoanelor pe care le iubesc.

In urma unor statistici a rezultat ca persoanele cu ochi albastri au relatii de lunga durata. Au tendinta de a fi blanzi, frumosi si saruta foarte bine.
Dar pe de o parte, pot manipula foarte usor persoanele din jur, uneori se comporta ca si cum le stiu pe toate si doamne fereste ca cineva sa ii contrazica, deoarece le place ca intotdeauna sa aiba dreptate.

Ochii verzii niciodata sa nu ii crezi:

Ochi verzi apartin unor persoane foarte pasionale. Le place sa se joace, cand vine vorba de o relatie, de a sorecele si pisica. Dar odata ce Cupidon ii tinteste cu sageata dragostei, atunci aveti grija, pentru ca se anunta incediu de proportii.

Pun mare accent pe incredere si respect intr-o relatie, fie ea de prietenie sau de dragoste. Sunt persoane ce sunt foarte bine primite in grupurile sociale, indiferent de nivel, deoarece exprima mult optimism, veselie, emanind o atractie invisibila ca a unui magnet.
Sunt persoane profunde care admira chiar si lucrurile cele mai simple din viata, cum ar fi o perna foarte pufoasa pe care se odihnesc sau soarele de dimineata ce razbate pe geam.
Au capacitatea de a vedea calitatea ce mai buna din oameni si ii apreciaza pentru ceea ce ei sunt si ceea ce ei
reprezinta.
Au multe vise, si intotdeauna scopul lor este sa le implineasca; nu le place sa lucreze cu jumatati de masura.

Sunt misterioase si stiu sa pastreze un secret.

Ca si defecte trebuie sa punctam ca uneori sunt prea timide si isi arunca prea des ochii in gradina vecinului, fara sa se uite in a sa.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Sam 04 Mai 2013, 20:34

Ochii căprui fură inima oricui:

Persoanele care au ochii căprui se implica profund în relaţii, le place să facă persoana dragă de lângă ei să se simtă iubită şi satisfacută.
Sunt persoane plăcute, încântătoare, adoră să îşi facă noi prieteni şi să îşi lărgească orizonturile. Pentru persoana iubită sunt în stare să facă orice, pentru a o impresiona, pentru a menţine pasiunea din ei, şi ca relaţia lor sa reziste.
Sunt persoane amabile, politeţea mai întotdeauna e un principiu ce-l respectă cu stricteţe.

Nu fug niciodată de responsabilităţi sau de obstacolele ce le ies în cale. Le place să zâmbească şi să-i determine pe cei din jurul lor să facă la fel.

Sunt persoane "pupăcioase", le place să primească, dar şi să le ofere săruturi în cantităţi cât mai mari. Sunt romantici şi le place să viseze; uneori devin confuzi pentru că nu mai reuşesc să desluşească realitatea de fantezie.

Se supără uşor, dar le trece la fel de repede. Când sunt supăraţi sau trişti doresc linişte, să fie singuri, pentru a se gândi cum să rezolve situaţia cât mai bine posibil.

Sunt încăpânaţi şi orgoliosi, şi rar renunţă la convingerile lor.

Sunt total de acord, totul mi se potriveşte.
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Sam 04 Mai 2013, 21:56

Interesant , interesant nu stiam ca sunt o astfel de persoana , in mare parte stiam , dar nu tot . lough
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19Vin 31 Mai 2013, 15:11

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Culoarea Ochiilor   Culoarea Ochiilor - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Culoarea Ochiilor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Teste și Chestionare-