|
Autor | Mesaj |
---|
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: prieteni Mar 25 Iun 2013, 17:22 | |
| hey,sunt yui am 12 ani stau in craiova.ocupatia mea principala este sa ma uit la anime-uri...sa caut poze si sa fac poze.acum nu stiu ce sa zic despre mine deci intrebati daca vreti. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 17:25 | |
| Hellau,Yui. Bine ai venit pe forum. Sun Ely, incantata. :* Am o singura intrebare: care este numele tau adevarat? :) Sa te distrezi si sa fii activa. Te kiss. Ely^^ |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 17:33 | |
| numele meu adevarat este lavinia si imi pare rau ca am uitat sa specific acest lucru.
Ultima editare efectuata de catre yui in Mar 25 Iun 2013, 21:34, editata de 1 ori |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 17:34 | |
| Insfarsit ti-ai facut si tu cont pe forum Lavinia, de cate vreme te rog He, he stiu lucruri despre tine, deci nu e nevoie sa te intreb. Iti urez un calduros ''bine ai venit'' pe forum, sa-ti faci multi, multi prieteni si sa fi activa Lots of love from Lola |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 17:42 | |
| merci mult pentru ca m-ai convins sa imi fac cont... chiar imi place mult.
Ultima editare efectuata de catre yui in Mar 25 Iun 2013, 21:36, editata de 1 ori |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 18:18 | |
| Bună, Lavinia. Bine ai venit și sosit pe forumul nostru. Cu siguranță te vei împrieteni cu multe persoane de pe aici, pentru că suntem o familie mare și frumoasă. Nu uita, să respecți persoanele din jur și regulamentul, pentru a avea o ședere cât mai plăcută aici. Sunt încântată să te cunosc, numele meu este Evelina Elena Bianca, dar sunt poreclită Eli. Să fii activă și să ne încânți și tu cu un fic cândva. Cam atât, spor la mulți prieteni și la multe, multe postări! |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 18:30 | |
| multumesc pentru primirea calduroasa si sper ca sederea mea sa fie imbucuratoare atat pentru mine cat si pentru voi-''noua mea familie,, |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: prieteni Mar 25 Iun 2013, 20:47 | |
| Buna Lavinia ! In primul rand as vrea sa-ti urez un ,, bun venit " in familia noastra . Sper sa te distrezi sa fi activa si sa iti faci multi prieteni ! Nu uita sa treci pe la regulament ! Pana data viitoare te-am pupacit dulce ! |
|
| |
Chrisτεvnşhin Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 36 Puncte : 48 Reputatie : 8 Hobby-uri : Cititul , compusul , fotografiatul, dansatul Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: prieteni Mier 26 Iun 2013, 08:14 | |
| Buna Lavinia si Bun Venit ! Sper ca te vei simti bine aici . Eu ma numesc Cristina si am cateva intrebari: 1. Culoare preferata? 2.Ce gen de anime-uri iti plac ? 3.Anotimpul favorit , argumenteaza. 4.Ce muzica asculti ? 5. Care sunt trupele tale preferate? 6. Daca nu te superi , ce parere ai despre Dumnezeu(adica esti sau nu atee)? Multa bafta in continuare ! |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: prieteni Mier 26 Iun 2013, 08:35 | |
| Buna!! 1.albastru 2.comedie-dragoste,in general cele de dragoste..le adoor 3.primavara nu am anumire motive inafara de faptul ca atunci e ziua mea 4.poi,ascult pop si rock in general 5.offf..nu stiu daca am una..in general caut o melodie si gasesc si alta si dupaia imi place dar o uit pt ca nu ma uit cum se numeste..sunt putin mai aeriana 6.daca te referi la faptul daca sunt ortodoxa sunt si cred in Dumnezeu.
Ultima editare efectuata de catre sandclock in Lun 08 Iul 2013, 15:58, editata de 1 ori |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: prieteni Mier 26 Iun 2013, 08:37 | |
| Ma bucur ca incep sa imi fac prieteni!!!! |
|
| |
Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: prieteni Vin 28 Iun 2013, 16:36 | |
| Buna Lavinia, eu aunt Ada. Am cateva intrebari: 1)Ce culoare iti place? 2)Ce culoare are sufletul tau? 3)Banii, viata sau mustata? 4)Daca o sa scrii un fic, o sa ma anunti si pe mine, nu? 5)Cum ti se pare forumul? 7)Ce trupa rock iti place cel mai mult? 8)Ce fel de monstru ai in tine? 9)Te enervezi usor? 10)Ce mancare iti place cel mai mult? Pai, cam atat! Te ! Sper sa respecti regulamentul! Ja ne! Ah, da si BINE AI VENIT! |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: prieteni Sam 29 Iun 2013, 17:26 | |
| Bine ai venit ! Sa te distrezi pe aici si sa iti faci multi prieteni. Nu am intrebari pentru tine . Sa zambesti mereu si sa te bucuri de viata ! Ramai cu bine |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: prieteni Lun 01 Iul 2013, 16:45 | |
| Bine ai venit ! Sper sa iti placa la noi . |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: prieteni Mar 02 Iul 2013, 13:33 | |
| Sa raspund LA intrebari:1albastru 2 cred ca roz pt can stunt vesela in general 3viata 4 da sigur 5 imi place mult 6in general nu ma unit cine canta dau de melodie din greseala 7 unul mic negru ,cu cornite..scoate CE e mai malefic din mine 8depinde de situatie 9 pizza.merci pt intrebari |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: prieteni | |
| |
|
| |
|