Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: A little woman Joi 04 Iul 2013, 14:14 | |
|
Hei, acesta este noul meu fic, scris în colaborare cu LexX, acum Pterodactil:-<. O să scriem amândouă la fiecare capitol, cel puţin aşa ne-am propus acum. Lectură plăcută, sper să vă placă!
A little woman
1. *
Puteam spune că nu era o zi obişnuită de duminică. Ieşisem de ceva vreme din rutină, lăsându-mi la o parte obiceiurile zilnice, făcând lucruri spontane, nebuneşti. Doream să-mi dinamizez viaţa, să-mi demonstrez mie însămi că pot, aşa că am făcut-o. În dimineaţa lunii iulie, 24 mai exact, luasem o hotărâre pe care nu o credeam posibilă vreodată. Făcusem toate aranjamentele, îmi anunţasem prietenul şi... luasem biletele de avion. Deşi aveam o frică teribila de zbor, am hotărât să schimb acest lucru. Voiam să experimentez orice, să fac tot ceea ce n-am făcut în cei şaptesprezece ani de viaţă. Voiam să mă distrez. Nu puteam spune că eram calmă, dar speram că totul avea să fie bine. Un drum de şase ore cu avionul ar trebui să fie o nimica toată, o călătorie plăcută, bine primită, iar nimic nu putea strica acest lucru. Văzută în aeroplan, pe locul meu, aveam o uşoară stare de greaţă provocată de emoţiile ce le aveam. Era primul meu zbor, iar mai mult de atât, eram singură într-un loc în care niciodată nu m-am simţit în siguranţă. Dar... erau doar nişte gânduri. Nişte gânduri negre, ce mă făceau să retrăiesc amintiri ce le consideram uitate. Nu ştiam de ce se prăbuşeau avioanele, dar ştiam ce urmări aveau acele accidente. Simţeam, îmi aminteam... Frica ce o aveam de zbor se intensificase groaznic în momentul în care îmi amintisem accidentul verişoarei mele. Era atât de entuziasmată, atât de... fericită. Urma să plece în Anglia pentru studii, să-şi urmeze visele ce le avea de când era o copilă. Adora să zboare cu avionul, adora să viziteze cât mai multe locuri noi, să cunoască oameni. Era fericită pentru simplul fapt că urma să facă facultatea în străinătate, oportunitate ce nu mulţi o aveau, dar se părea că Universul nu era de aceeaşi părere. Trăiam un vis alături de ea, eram entuziasmată că avea să ajungă acolo, că îmi putea trimite poze, că puteam să o vizitez în vacanţe, puteam face împreună tot ceea ce ne doream. Îmi aminteam ce bucuroasă eram, îmi aminteam cum din cinci în cinci minute îmi verificam telefonul întrebându-mă dacă a ajuns, dar... nu îmi pusesem niciodată întrebarea dacă avea să mai ajungă. Părea imposibil ceea ce se întâmplase, nu voiam să cred ceea ce auzisem, nu voiam să aud că avionul verişoarei mele se prăbuşise, iar în avion nu era niciun supravieţuitor. Părea o secvenţă extrasă din coşmar ce-mi răsuna în cap ca un ecou, asemeni unui vis. Dar nu era unul. Era o realitate ce nu voiam să o cred sau să o experimentez, iar acum, era o amintire ce mă făcea să-mi pun o singură întrebare. Doar n-o să se prăbuşească, nu?
** Somnul îmi era perturbat de un zgâlţâit stresant, ochii deschizându-se brusc în momentul în care mi-am amintit unde ma aflam. Mă uit panicată în jur, la ceilalţi pasageri, dar nu păreau deranjaţi de ceea ce se întâmpla. Îmi aruncasem privirea spre geam, ochii căzându-mi pe culoarea norilor. Erau negri, încărcaţi cu o masă densă de apă ce îmi dădea clar de înţeles că în scurt timp avea să vină o furtună urâtă. Îmi întorsesem privirea spre femeia ce stătea lângă mine, privind-o lung, întrebându-mă în sinea mea de ce era atât de calmă. Daca avea să vină furtuna, zborul avea să fie perturbat, exact ca... atunci. Amintirile încă mă măcinau, făcându-mă să mă gandesc la lucruri rele, la moarte, la orice. Nu suportam ideea de a muri, dar situaţia de faţă nu era tocmai roz, iar eu conştientizam asta mai mult decât restul pasagerilor.
- Dragi pasageri, vă rugăm să rămâneţi calmi, şi să vă păstraţi locurile. Din cauza vremii neprielnice suntem obligaţi să întârziem aterizarea cu câteva ore. Mulţumim pentru înţelegere.
Vocea ce tocmai a răsunat în difuzor se auzise clar si ferm, făcându-i pe cei din jurul meu să realizeze pericolul de care ne apropiam cu rapiditate. Dacă acum nu puteam ateriza, în timpul furtunii nu aveam cum să rămânem în aer. Tot ceea ce făceau ei în acest moment era să prelungească inevitabilul. Corpul îmi tremura teribil, făcând parcă şi scaunul să se mişte odată cu mine. Mii de fiori îmi treceau prin corp, scene îngrozitoare în care avionul se prăbuşea, scene în care toţi muream. Încercam să mă stăpânesc, să mă rog ca acea furtună să nu înceapă niciodată, dar... mici stropi de ploaie se observau cu uşurinţă pe geamurile avionului. Aici începea totul. Toţi pasagerii se panicaseră atunci când aeroplanul începuse să se zguduie teribil, semn că pilotul nu reuşea să-l mai controleze. Vântul se înteţea, iar ploaia bătea ameninţător în geamurile de lângă mine. Aerul era încărcat cu o masă densă de panică, un sentiment teribil ce nu-l puteam alunga cu nimic. Îmi simţeam moartea aproape, mai aproape decât am simţit-o vreodată. Brusc, avionul începea să coboare. Toţi pasagerii se ridicaseră necontrolat, începând să se panicheze, să ţipe, să alerge dintr-o parte în alta a avionului, în speranţa lor disperată de a rămâne în viaţă. Dar... nu se putea. Coboram cu o viteză uimitoare, eu aşteptând impactul ce avea să-mi ia viaţa. Nu am apucat să simt nimic, doar căldura flăcărilor de mă înconjurau. Am ajuns jos, iar ochii mei se închideau treptat, parcă vrând să nu simtă cum erau învăluiţi de flăcări. O ultimă dorinţă? Nu voiam să mor...
*** Ochii îmi erau morţi, căci tot ceea ce puteam vedea era întunericul. Nicio urmă de lumină nu mă lăsa să realizez unde mă aflam. Nu puteam vedea nimic, nici măcar auzi. Şi totuşi, eu aşteptam, nu ştiam ce, dar asta nu mă oprea. Încercam să găsesc măcar un punct de lumină în întuneric, dar cum nu se putea realiza, mi-am imaginat eu unul. Se mişca împotriva voinţei mele, dându-mi de înţeles că totul era în imaginaţia mea. Mă simţeam penibilă, învăluită într-un întuneric nedefinit şi, în plus, aşteptam ceva ce nu avea să apară vreodată. Murisem? Lucrurile se schimbaseră şi totuşi nu ştiam în ce fel. Mă simţeam mai degajată de acel negru dens şi puţin mai aproape de realitate. Bănuiam că aveam să scap din acel loc total necunoscut pentru mine. Aveam de gând să scap de ipoteza morţii pentru că-mi doream prea mult să trăiesc, deşi nu ştiam pentru cine şi nici de ce. Începusem să număr în gând, îmaginându-mi cifrele trecând prin faţa ochilor mei. Zece, unsprezece, douăsprezece, treisprezece. Din ce în ce mai multe cifre se alăturau numărului, altele făcând schimb între ele. Cincizeci şi cinci, cincizeci şi şase. Auzeam vag un sunet asculţit, asemănător cu alarma unui ceas. Încercam să mă apropii din ce în ce mai mult de acel sunet, dar mă simţeam trasă înapoi de întuneric. Îi simţeam braţele ţinându-mă strâns să nelăsându-mă să plec. Înnebunisem. O sută şaptezeci şi nouă, o sută optzeci. Un nou sunet apăru, bâzâitul unei muşte... sau a unei albine? Două sute cinci, două sute şase, două sute şapte. Începeam să mă simt vie şi eram sigură că pot deschide ochii, dar îmi era frică de ce aveam să văd. Dacă eram la morgă? Dacă eram în mormânt? Dacă nu şi-au putut da seamă că încă eram în viaţă şi m-au înmormântat? Răspunsurile acestor întrebări le puteam avea doar dacă renunţam la frică şi deschideam ochii, fiind capabilă să accept realitatea. Dar nu eram.
Trei sute patruzeci şi doi. Mă hotărâsem să dau ochii cu realitatea. Înainte să-mi fac mişcarea, am auzit o uşă care s-a deschis, apoi s-a închis după ce persoana respectivă intrase în cameră. Atenţia mi-a fost aţintită spre paşii persoanei, care se apropiau din ce în ce mai mult de mine. Cand era aproape, şi-a tras un scaun şi s-a aşezat pe el. Acum era momentul, dar îmi era din nou frică. Cine era acea persoană? Am deschis puţin ochii şi am văzut printre gene un băiat la mai puţin de cincizeci de centimetri de mine. Nu-i puteam vedea clar faţa, aşa că am fost nevoită să îi deschid de tot. Băiatul avea părul brunet, iar ochii săi goi erau aţintiţi spre cearceaful alb ce mă acoperea. Nu mă privea, probabil nici măcar nu observase că m-am trezit. Voiam să-l fac să îşi îndrepte privirea spre mine, dar nu ştiam care era cel mai potrivit mod de a face asta. Am tuşit, cel mai penibil mod de a atrage atenţia unui băiat. Ochii săi s-au mutat spre mine, iar pe faţa sa apăru inevitabilul şoc. Şi-a revenit imediat, oferindu-mi un zâmbet de milioane.
- Hei, somnoroaso, a spus, aplecându-se spre mine şi plantând un sărut pe fruntea mea.
I-am zâmbit şi eu, deşi habar n-aveam cine era. Îl priveam atentă cum devenea din ce în ce mai fericit, în funcţie de secundele care treceau. A scos telefonul din buzunar şi a tastat repede un număr, iar după asta, l-a dus la ureche. A început să vorbească repede, uneori încurcând cuvintele, probabil din cauza emoţiei. Tot ce am putut înţelege era „S-a trezit!” şi mi-am dat imediat seama că era vorba de mine. După ce a terminat apelul, şi-a întors imediat privirea spre, oferindu-mi din nou acel zâmbet ce mă făcea să mă pierd pentru o secundă. Oare îl cunoşteam pe acest băiat? Oare era iubitul meu? Am roşit când mi-am dat seama ce tocmai gândisem, nu-l cunoşteam, nu-l mai văzusem în viaţa mea, nu avea cum să fie iubitul meu.
- Sasuke o să fie aici în scurt timp, a spus încântat.
Cine naiba era Sasuke ăsta? Şi de ce mie mi-ar păsa atât de mult că venea la mine? M-am uitat în jur pentru câteva secunde, observând dezgustată camera de spital. Voiam să îl întreb pe necunoscutul de lângă mine de ce ajunsesem aici, dar uşa s-a deschis şi şi-a făcut apariţia un alt brunet, care semăna foarte mult cu cel care a fost aici de când mă trezisem. Acesta nu s-a mai obosit să închidă uşa şi practic a zburat până la mine. Îmi zâmbea, în acelaş timp în care lacrimile cădeau din ochii lui, formând şiroaie. Era emoţionant, dar lacrimile sale erau nefondate, cel puţin pentru mine. M-a sărutat şi el pe frunte, la fel ca cealaltă persoană din cameră.
- Cine sunteţi voi? Am întrebat răguşit, dându-mi seamă că nu vorbisem deloc până atunci.
Privirile lor au căpătat o nouă expresie: şoc. Amândoi mă priveau de parcă aş fi cea mai nebună persoană de pe pământ, şi probabil eram, dar nu în acel moment. Lacrimile celui zis Sasuke s-au oprit şi vedeam în privirea sa că se ruga ca totul să fie doar o glumă a mea. Dar nu era, iar eu aveam nevoie de răspunsuri.
- Tu glumeşti, nu? m-a întrebat cel de pe scaun.
Am negat printr-o simplă întoarcere a capului. Sasuke s-a apropiat de mine, mi-a luat mâinile într-ale lui şi spuse:
- Sakura, sunt eu, Sasuke. Spune-mi că îţi aminteşti de mine, te implor!
Era distrus şi îmi părea sincer rău pentru el, nu îmi aminteam. Încercam să-mi amintesc o altă situaţie în care l-aş fi văzut, dar în mintea mea exista un perete alb de care nu puteam trece. Şi atunci mi-am dat seama că cei doi băieţi nu erau singurele persoane pe care nu mi le aminteam. De fapt, nu-mi aminteam nimic. Peretele alb mă avertiza că nu voi putea trece de el, iar eu eram lipsită de putere ca să încerc măcar.
Celălalt brunet, al cărui nume nu-l cunoşteam, s-a ridicat de pe scaun şi s-a apropiat şi mai mult de mine, dându-l pe Sasuke într-o parte, care nu a mai comentat nimic. Poate că erau fraţii mei, cei doi semănau foarte mult, iar eu cum nu-mi puteam aminti propria înfăţişare, bănuiam că e posibil aşa ceva. Necunoscutul mi-a luat palma în mâna sa şi a sărutat-o ca un prinţ din desenele animate. Nu ştiam ce încerca să facă, dar îmi dădusem seama de un singur lucru. - Tu eşti iubitul meu? L-am întrebat plină de speranţă. |
| | | Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 14:22 | |
| Primaaaa! Dau Edit!Siiiii, am revenit cu editul meu. O colaborare superba fetele mele. Sunteti geniala si nici nu se pbserva diferentele de perspectiva dintre voi. Ficul? Pai ce mai pot sa spun? Imi place! Evident ca imi place! De ce nu mi-ar placea? Oricum, ideea nu am cum sa spun ca mi se pare in vreun fel pentru ca nu e inca o idee clara. Ramane de vazut pe mai tarziu ce se va mai intampla. Eu va las acum. Sa nu uitati sa ma anuntati si pe mine la post-ul urmator si multa bafta la scris! Pupici! P.S. Ohhh da Claudia! Ti-am luat-o inainteeee! Like a diva! :))
Ultima editare efectuata de catre Sophie Marivaux in Vin 05 Iul 2013, 13:55, editata de 2 ori |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 14:30 | |
|  Manca-ti-as gura, Dara!  Pe langa faptul ca javra aia mi-a furat locul, tin sa mentionez ca am sa va omor de indata ce termin cu acest comentariu. Daca stiam ca aveti o idee geniala ca asta, va puneam sa scrieti de mult timp acest fic. Deci serios, prima oara am zic heh, e un fic bun, asa cum ma asteptam. Pe urma am descoperit ca incepe sa se lege ideea, da, devine interesant. Urmatorul pas, adica cititul fragmentului in care era mentionat accidentul verisoarei Sakurei, m-a facut sa ma intreb daca si ea va avea acceasi soarta, iar scrisul cu italic mi-a confirmat acest lucru. Cand am vazut cum l-ati introdus pe Sasuke am zis ca e "Finish!" pentru mine; m-ati lasat >stramba<. Ideea e perfecta, felul in care ati descris a fost si este perfect si chiar nu ma asteptam la un fic asa grozav. Acum totul e confirmat: e in top 5 ficuri preferate ale mele. Cred ca celalalt tip, care banuiesc eu ca e doctor, e Itachi. Sper sa am dreptate. Ma intreb ce idei ne-ati mai pregatit, cat de mult va doriti sa ne socati cu fiecare capitol scris. Imi place faptul ca voi doua contribuiti in egala masura la crearea fiecarui capitol in parte. Astept plina de entuziasm urmatoarea parte, care, sunt sigura, va fi la fel de buna ca aceasta. Love you, girls
Ultima editare efectuata de catre R∆IN in Joi 04 Iul 2013, 14:55, editata de 2 ori |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 14:42 | |
| Dau edit imediat ce citesc. Edit: So, new fic here, no? b-) Doamne! M-ati tinut intr-un suspans continuu, era sa-mi dau Duhul. Doamne, am stat cu sufletul la gura cand s-a prabusit avionul! :O:Era sa fac atac de inima. Bine ca totul a iesit cum trebuia, iar in continuare nu am idee despre ce se va intampla. Vreau ca data viitoare sa ma anuntati din nou, caci imi place ideea voastra. Cum sa lipsesc eu de aici?! Nici gand, ma veti gasi aici de fiecare data, fie daca ma anuntati sau nu. Abia astept capitolul viitor. Pana atunci va pup si va urez spor la scris si la postat.
P.S. De ce eu ultima?! Câhhhh!!! =))
Ultima editare efectuata de catre Ely Phoenix in Joi 04 Iul 2013, 15:00, editata de 2 ori |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 14:49 | |
| Bună, dragelor! Mă bucuram că aveam ocazia să citesc ceva scris de fiecare dintre voi, dar să citesc ceva scris de amândouă îmi place mai mult decât m-aș fi așteptat vreodată. Stilurile voastre nu se aseamănă chiar atât de mult, dar este impresionant felul în care se îmbină, creând un echilibru perfect. Scrieți foarte frumos, aveți talent, sunteți geniale. Ador ficul vostru încă de la primul capitol și mărturisesc că abia aștept să aduceți next-ul. Sper că vă veți mișca repede, fetelor. Ne-ați lăsat cu multe întrebări și un suspans greu de suportat. Să nu uitați să mă anunțați, vă rog. Kiss. |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 14:53 | |
| Draguto, mersi mult de mesaj! Nu-i nicio suparare, chiar ma bucur ca m-ai anuntat. Este superb capitolul si foarte, foarte interesant. Adica sunt super curioasa sa vad ce se mai intampla in continuare. Asa ca... Din inima te rog sa ma anunti de next si spor la scris si la framantat idei! Pupici, pupici!
Ana |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 15:01 | |
| Auziti, pentru un moment am crezut ca-s singura care nu o sa dea edit. Bine, bine, nu-i bai, conteaza c-am ajuns si eu pe-aici. (D) Asadar, mi-a placut la nebunie capitolul asta, inceputul, cat si ideea in sine, care, desi nu si-a facut inca aparitia, este promitatoare. Intai si-ntai, imi place titlul, pe care cred ca-l veti contura tare bine, avand in vedere cadrul in jurul caruia va rotiti. In al doilea rand, as vrea sa va spun ca imi place felul in care olaborati si cum scrieti amandoua la fiecare capitol, pare sa fie ceva foarte interesant. In afara de asta, capitolul a fost bine structurat si, de fiecare data cand ati schimbat cadrele, ati avut o propozitie, ceva semnificativ care s-a potrivit exact acolo si nicaieri altundeva, fapt care ma face sa cred c-ati stat ceva sa va ganditi la acest capitol. Bineinteles, ultima replica a fost cea care a declansat explozia, banuiesc ca pe ea se bazeaza intreaba intriga si sunt tare curioasa care va fi reactia sau/ si raspunsul lui Sasuke. Imi inchipui ca este logic sa fie iubitul ei, insa e la fel de logic sa fie altcineva, complet diferit de cadrul romantic. Si uite-asa, cu multe intrebari in minte, va urez spor la scris in continuare si o colaborare cat mai reusita. Va pup. :* |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 18:04 | |
|
:omg:Cine sunt cei doi? Adica ce rol au in viata Sakurei? Cum a supravietuit...ce s-a intamplat defapt?! Doamne...anunta-ma la next!!! Trebuie sa vina repede...altfel mor de curiozitate!!! Anunta-ma al enxt si mersi ca m-ai anuntat ca ai inceput un nou fic! Te pwp dulce is spor la scris in continuare!!! |
| | | Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 18:14 | |
| Buna mrs de anunt Idea , ficul sunt bazate pe animeul Amnezia E totusi frumos sa o vezi intr-un fic De ex cei ce nu au vazut filmul , cand citesc ficul isi dau seama Astept next si sa ma anunti |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 18:52 | |
| Un fic in colaborare, nu? Super! Imi place taree mult ideea, chiar mi se pare foarte interesanta. Sakura cu amnezie, huh? Doamne, ce idee buna! Sunt tare curioasa cum o sa dezvoltati idee. Mai ales ce rol are Sasuke si Itachi(presupun) in chestia asta. Parca vad cum incep toti sa se joace cu mintea rozaliei. Abea astept sa vad ce o sa iasa din mintea a doua genii. Fara indoala o sa fie uimitor. |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: A little woman Joi 04 Iul 2013, 20:13 | |
| Bai, cum Doamne iarta-ma sa ma supar Rin? Adica sa fim seriosi, tu esti normala la cap? Cum sa ma supar ca m-ai anuntat de proaspata existenta a acestui fic genialist. Tu si LexX, huh? Mai LexX tu ai cam tras chiulu' pe-aici pe forum asa ca sper sa revi in forta si sa-ti faci simtita prezenta pe forum-like a boss-. Idee noua, descriere perfectionista, sa mai comentez ceva, nici vorba! Hmp, cand am inceput sa citesc, Sakura a bagat frica in mine cu teama ei in comun-in ficul vostru, eu si cu ea avem ceva in comun-. Inainte imi era frica de avioane, zbor, dar acum mai ceva mult mai presus decat frica: spaima. Ati facut o ironie, fapt fiind dat de incidentul identic in care verisoara ei a murit. Dupa ce Sakura s-a trezit, incepe povestea horror cu care se confrunta Sasuke: accidentul a dat delete memoriei Sakurei. Deci intrebarea de la sfarsit din partea ei pentru el afost gen soc. Sa aduceti next-ul, kisses dragelor! |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: A little woman Vin 05 Iul 2013, 00:28 | |
| Revin cu edit (A).Am revenit!!!! Era sa si uit sa las comentariu :-w. Imi place mult ideea ficului si ma bucur ca v-ati apucat sa scrieti amandoua <3. Cred ca o sa fie un fic de milioane, ce spun eu..este deja!! Sper sa imi trimiteti pm (A) cand urmeaza next !! <3 Va pupa Deea *:.
Ultima editare efectuata de catre ~ Deea ~ in Vin 05 Iul 2013, 22:30, editata de 1 ori |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: A little woman Vin 05 Iul 2013, 00:48 | |
| |
| | | Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: A little woman Vin 05 Iul 2013, 11:47 | |
| Heya. Imi ziceai in pm ca speri sa nu ma supar. Cum sa ma supar, buey? Mi-a facut placere sa citesc capitolul acesta chiar daca am intarziat. Nu am mai petrecut asa mult timp pe forum din cauza catorva probleme... asa ca n-am prea avut chef de citit, insa am facut o exceptie pentru ficu tau. Ideea nu-i originala (gen am mai vazut-o eu pe undeva), cu tot cu avion, constiinta pierduta, you know. Depinde de cum o s-o dezvolti. Sasuke nu-i iubitul ei... deci necunoscutul care seamana cu brunetu' poate fi Itachi sau Sai, no? Astept sa vad ce se mai intampla pe aici cu Sakura si constiinta ei si cu restu care abea ce au aparut in peisaj. Sa ma anunti! Kissez |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: A little woman Vin 05 Iul 2013, 15:07 | |
| Acum că-mi reîncep activitatea de cititoare, mă bucur că am făcut-o cu acest fic splendid, creat de două talentoase. Ai de capul meu!! O.O Ce capitol! E prima oară când citesc ceva scris de tine, Rin, şi nu pot spune că-mi displace. Ai un mod foarte frumos de a scrie. Lexule, tu-mi ştii părerea. Ştii că te admir. :D Întâmplările m-au dat peste cap. La un moment dat, după ce s-a trezit, credeam că e într-un alt univers, ceva SF =))) Apoi m-am prins că ea se prăbuşise cu avionul şi era în spital. Ai de mine! Apăi, da' voi fetelor mă uimiţi, mă! Combinat cu o melodie frumoasă de Thomas Bergersen, mi-aţi oferit nişte momente foarte, dar foarte frumoase... cel puţin pentru creierul meu. :)) Devine din ce în ce mai interesant, din ce în ce mai palpitant şi mai frumos, pun pariu. Nu vreau să cred că Itachi e iubitul ei, e imposibil. Dar ştiu că vor trece prin diferite întâmplări şi va fi un SasuSaku năucitor de bun. :)) Mă, da' bineînţeles, voi aţi băgat aici intriga şi aştept desfăşurarea :)) Data viitoare să scrieţi mai mult pentru că, spre deosebire de alte ficuri, voi aveţi acel ceva ce te face să-ţi doreşti mai mult. Aştept cu inima la gură următorul capitol şi sper că mă veţi anunţa pe mess sau MP despre Capitolul 2 . :D O zi fainoşag! |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: A little woman Vin 05 Iul 2013, 23:52 | |
| Ajung și eu într-un final pe aici:;;). Mersi mult pentru MP, altfel la cât de amețită sunt nu cred că ajungeam vreodată la acest fic care după părerea mea are un început grozav. Am mai întâlnit ideea de amnezie în mai multe fic-uri , dar aceasta apărea abia după o perioadă mai lungă de timp în care puteai cunoaște personajele și să conștientizezi ceea ce au pierdut ele, în schimb aici toată ideea pare să se contureze pe această amnezie, ceea ce este o adevărată noutate pentru mine. Viața pare a fi foarte ironică în ceea ce o privește pe Sakura, adică avionul în care s-a convins cu greu să se urce după moartea verișoarei ei se prăbușește. Și acum vine și marea întrebare oare cine sunt cei doi bruneți din salon și ce legătură au ei cu aceasta.Există atât de multe variante de răspunsuri și sunt sigură că voi o veți alege pe cea mai bună. Descrierea este super chiar știi cum să ții în priză un cititor fără să îl plictisești și fără să îl faci să se piardă în detalii. Scuze pentru ideile cam alandala înșiruite mai sus dar pur și simplu mă gândesc la prea multe deodată și îmi eu greu să fac o legătură între ele. Next repede |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: A little woman Joi 11 Iul 2013, 12:31 | |
| Deci, ce avem noi aici?! Un nou fic in coloborare, care este superb! Imi place la nebunie ideea, si imi place cum ai descris scena tragica din viata Sakurei, moartea verisoarei ei!:( Oricum, se pare ca si Sakura a avut parte de acelasi incident, dar a supravietuit!:) Imi place faptul ca Sasuke a aparut din primul capitol, iar celalalt pare a fi Itachi. Ma bucur ca pot citi ceva scris de voi si faceti o treba buna! Sper sa ma anuntati si pe mine cand puneti next-ul! Bafta in continuare! Kiss! |
| | | Nobody Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Departe. Nr. mesaje : 448 Puncte : 477 Reputatie : 7 Stare de spirit : Instabilă
| Subiect: Re: A little woman Vin 12 Iul 2013, 12:37 | |
| Heiii, mulţumesc pentru anunţ şi scuze că las un comentariu tocmai acum, dar lenea asta... Oricum: Doamne, deci Sakura şi-a pierdut memoria în urma acelui accident de avion iar acum nu-şi poate aminti cine sunt cei doi. Ashh, oricum, bine că a scăpat cu viaţă. Oare Sakura face o confuzie şi iubitul ei e defapt Sasuke? Atunci, de ce Itachi - bănuiesc că acela este Itachi, nu? - i-ar săruta mâna ca un prinţ? Hmm, m-ai lăsat cu multe întrebări. Şi încă odată, mersi pentru anunţ. Era păcat să nu citesc un fic atât de bun ca al tău. Să mă anunţi şi pe mine când pui continuarea, te rog |
| | | Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: A little woman Mar 20 Aug 2013, 23:51 | |
| Hei! Mersi ca m-ai anuntat de noul fic. Scuze ca nu ti-am comentat pana acum, dar nu am mai avut timp. Hm ce sa zic. E super mega ultra tare. Sunt curioasa daca Sakura isi va aminti cine este cu adevarat iubitul ei. Debea astept urmatorul capitol sper sa ma anunti si pe mine. |
| | | Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: A little woman Vin 25 Oct 2013, 14:41 | |
| Fanfic blocat din cauza inactivităţii. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A little woman | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|