|
Autor | Mesaj |
---|
Raven Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Into the wild Nr. mesaje : 23 Puncte : 37 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick
| Subiect: Hei! Sunt aici! Joi 04 Iul 2013, 18:12 | |
| Bună tuturor! :) Eu sunt Raven, adică Paula pe numele real, dar puteţi să-mi spuneţi cum vreţi. E greu să mă descriu, dar o să fac un mic efort. Îmi plac animalele, toate animalele, îmi place să scriu ficuri, să desenez (deşi nu am talent), să dorm şi să citesc. În materie de muzică rock'ul cu toate subgenurile sale ocupă prima poziţie, iar după el este synthpop'ul. Sunt o fire mai sfioasă şi foarte calmă. Dăcă aveţi întrebări, curiozităţi nu ezitaţi să mă întrebaţi.
Astea fiind spuse, vă doresc să aveţi o zi bună! :") |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Joi 04 Iul 2013, 18:29 | |
| Bine ai venit , Paula ! Sa te distrezi pe acest forum si sa fii cat se poate de activa. Cate va intrebari , daca nu te superi : 1-Ai animale de companie? 2-Ce fel de carti iti plac? 3-Care e ultima carte citita? 4-De unde esti? 5-Iti place dubstep-ul?Ce zici despre dubstep ? 6-Ce gen de muzica asculti? 7-Cum ai dat de forum? 8-Doreşti să fii din nou la grădiniţă ? 9-Eşti singură la părinţi ? 10-Cum te înţelegi cu matematica ? 11-Cum te vezi la 25 de ani ? Cam atat. Have fun here !!! |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
Raven Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Into the wild Nr. mesaje : 23 Puncte : 37 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Joi 04 Iul 2013, 19:18 | |
| Lenalee-chan >:D< Încântată de cunoştinţă!
1-Ai animale de companie? Nu, din păcate nu am. 2-Ce fel de carti iti plac? Romanele poliţiste si cele psihologice, în general. 3-Care e ultima carte citita? Fără ideal de Henryk Sienkiewicz. 4-De unde esti? Sunt din Ardeal. 5-Iti place dubstep-ul?Ce zici despre dubstep ? Nu sunt o mare fănă a dubstep'ului, dar ascult din când în când. 6-Ce gen de muzica asculti? Rock (Breaking Benjamin, Nickelback, Placebo, Theory of a Deadman etc) 7-Cum ai dat de forum? Ştiam forumul de ceva timp, dar doar azi am avut 'inspiraţie' să-mi fac cont. :)) 8-Doreşti să fii din nou la grădiniţă ? Da. 9-Eşti singură la părinţi ? Da. 10-Cum te înţelegi cu matematica ? Iubirea nu e reciprocă. 11-Cum te vezi la 25 de ani ? Muncind.
~~~~
Mă bucur de primirea călduroasă, Ely! Mmm, cred că o să postez în curând un fic mai vechi de al meu care e încă în lucru. Poţi avea încredere în mine! O să fiu o fetiţă cuminte. :) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Joi 04 Iul 2013, 20:09 | |
| Buna Paula :) Eu sunt Georgiana, imi poti spune Geo cum o fac si restul :) Sper sa respecti regulamentul si sa fi cat mai activa :D Deja ma atrag foarte mult 2 lucruri la tine: 1-animalele - am si eu 7 animale de companie + un avariu :)) 2(preferata mea) Rock-ul. Cu asta ai rezolvat totul. Te adopt fara sa mai stiu nimic despre tine:)) Vad ca iti place sa scri ficuri, abia astept sa le citesc :X O intrebare: Ce trupe asculti ? :3 Bunny ti pupiceste ma :* |
|
| |
Raven Academy Student
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Joi 04 Iul 2013, 20:38 | |
| Bună, Geo! >:D< Mă bucur să cunosc o altă iubitoare de animale! Ah, şi eu aş vrea să am animale de casă, dar mama e împotriva lor. :/ Trupe rock pe care le ascult sunt: Breaking Benjamin, Nickelback, Placebo, Sixx: A.M., Theory of a Deadman, Three days grace, Alternosfera, Goo Goo Dolls etc. Şi în legătură cu ficurile am fost hărnicuţă şi am postat deja unul : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]:* |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Joi 04 Iul 2013, 23:22 | |
| Heii, bine ai venit in familie Paula, simte-te ca acasa, posteaza cat doresti si zambeste mult. Eu sunt Mădă, incantata de conostinta. Deci, iti place rock-ul, hm, gata te iau acasa, sa nu se opuna nimeni. Am vazut ca iti place sa scrii si sa desenezi, asta inseamna ca ne vei onora cu cateva desene si un fic, doua . Prieteni nu iti fa griji, deoarece iti vei face multi, stii lumea pe aici e dulce ca mierea. Noh, ce sa iti mai zic, nu uita sa zambesti mult. Te-am pupat. |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Vin 05 Iul 2013, 00:07 | |
| Hello,Paula ! Eu sunt Andreea. Ce mai faci ? O sa-ti placa mult pe acest forum,te asigur de asta. Pai... sa-ti faci multi prieteni,sa citesti regulamentul,sa scri multe ficuri si sa te distrezi. See ya ! |
|
| |
Raven Academy Student
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Vin 05 Iul 2013, 09:09 | |
| Mulţumesc, Mădă de primirea călduroasă şi pentru 'adopţie' :)) O să încerc să fie activă pe forum atât cât îmi permite timpul :)
~~~~
Hey, Andreea! >:D< - Ce mai faci ? Momentan, destul de bine :) Am citit regulamentul şi o să-l respect, iar în legătură cu ficurile (aşa cum am spus şi în postul anterior) am postat unul unul pe forum. |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Vin 05 Iul 2013, 11:28 | |
| Hey!!bine ai venit...eu sunt yui sau lavinia cum vrei tu.am si eu niste intrebari: 1.care e culoarea ta preferata? 2.daca ai putea sa iti alegi ce varsta ai avea care ar fi? 3 Animeul preferat? 4.animalul preferat? 5aroma preferata la inghetata. Acestea fiind zise sa te uiti la reguli si daca scri un fic te rog sa ma anunti |
|
| |
Raven Academy Student
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Vin 05 Iul 2013, 12:29 | |
| Bună, Lavinia :* Acum să-mi fac datoria şi să-ţi răspund la întrebări: 1. Vişiniul. 2. Grea alegere... Nu ştiu sigur, dar cred că aş vrea să am din nou şapte ani :)) 3. Bleach. 4. Iubesc toate animalele, dar am o slăbiciune pentru pisici. :3 5. Căpşuni şi vanilie. :) |
|
| |
BUBULINA Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : In porbagajul tau!!:)) acebook : N-am si nici nu vreau!:) ;) Nr. mesaje : 27 Puncte : 37 Reputatie : 0 Hobby-uri : dans Stare de spirit : Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca iti este frica
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Joi 11 Iul 2013, 15:03 | |
| La fel! Multe intrebari am dar o sa pun doar una singura: Ce anime-uri iti plac? In rest iti urez disrtactie placuta si sa fii activa pe forum! BUBULINA te si te ! |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! Mier 17 Iul 2013, 03:02 | |
| Welcome, sper sa te simti bine si sa te distrezi. Happy posting! :-h |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hei! Sunt aici! | |
| |
|
| |
|