Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: IRIS - trupa nemuritoare a romaniei Vin 05 Iul 2013, 01:26 | |
| IRIS - Matase Alba [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - una din favoritele mele de la ei :DD IRIS & Uriah Heep - Lady in black [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - bine; asta-i foarte tare. IRIS - da, da, da eu stiu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]IRIS - floare de iris [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - asta-i epica! |
|
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: IRIS - trupa nemuritoare a romaniei Vin 05 Iul 2013, 02:14 | |
| Vezi, daca nu eram eu nu-ti aminteai de ei, oricum legat de melodii sunt foarte frumoase, mai ales prima si ultima, printre preferatele mele. Deci rock romanesc, n-ai ce comenta la el, iar cei de la Iris sunt genial, au niste melodii foarte frumoase, ca te lasa cu gura cascata.
|
|