| Well ... eh mai bine vedeti :) | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Well ... eh mai bine vedeti :) Lun 08 Iul 2013, 11:58 | |
| Atinge-o usor; Baga doua degete inauntru. Daca e mai mare, poti incerca sa bagi trei. Asigura-te ca e uda ... Impinge degetul aratator si cel mijlociu cât mai adanc, apoi continua cu miscari gentile inainte si inapoi frecand pe margine. Daa ... Asa se spala o halba. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| |
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) Lun 08 Iul 2013, 12:18 | |
| O_o gata, parerea mea s-a intarit. Mihai esti un pervers! Oricum geniala descriere spalarii unei halbe, dar si poza. :)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) Lun 08 Iul 2013, 12:19 | |
| Perversa e mintea voastra ce isi imagineaza tot felul de lucruri. Eu n-am instigat la nimic |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) Lun 08 Iul 2013, 23:22 | |
| Tu n-ai instigat nimic, desigur, singura ta dorinta era sa ne inveti sa spalam halbe - pana si asta e dubios daca stai sa te gandesti. M-am distrat, ce sa zic, imi place insa prajitorul de paine, e hot. |
|
| |
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) Vin 23 Aug 2013, 21:21 | |
| Cred ca oricine citeste se gandesteprima oara la prostiiii:=): |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) Vin 06 Sept 2013, 16:38 | |
| Ştiam bancul ăsta, dar de fiecare dată are acelaşi impact: Poza nu o ştiam. Mi-a "arucat" un zâmbet pe faţă Ce minţi perverse pe aici |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) Lun 16 Sept 2013, 09:18 | |
| Nu cred! :)) Ca majoritatea m-am gândit și eu la lucruri perverse deși știam că nu te referi la astfel de scene.
Poza este genială. :)) La fel și bancul. ^^ M-am distrat. :X |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Well ... eh mai bine vedeti :) | |
| |
|
| |
| Well ... eh mai bine vedeti :) | |
|