Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Sandi Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3 Nr. mesaje : 23 Puncte : 43 Reputatie : 8 Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul Stare de spirit : Confused
| Subiect: Heii, what's up!? Lun 08 Iul 2013, 14:48 | |
| Eu sunt Sandi, dar o persoană specială îmi spune Roșioară. Am paisprezece ani și jumătate și locuiesc în România, frate, deși sunt unguroaică. Pasiunea mea cea mai mare este desenul dar pe lână asta și împletitul brățărilor, ascultatul muzicii, ciocolata, fotografiile, coafura și unghiile. Sunt o persoană destul de nebună pot să zic deși uneori sunt mai liniștita ca, cursul unei ape în mijlocul codrului, amuzantă, pun suflet cam repede ceea ce după părerea mea mă face sensibilă, o persoană căruia îi place să vadă pe toată lumea fericită. P.S sunt un pic cam perversă. Sunt o persoană căruia îi place mult muzica, am o voce de privighetoare răgușită dar care nu încetează să cânte dacă aude cineva, deoarece e de părere că, cui nu-i place să nu asculte. Genurile muzicale pe care le ascult sunt: classicul, indie-popul, acousticul, rockul. chiar și metalul (până la extreme metal). Pentru mine, motanul meu, Jack, este mai mult decât un simplu animal de companie, este ca cel mai bun prieten. Bine.. nu se compară cu Gogoșara mea. Anyway.. dacă doriți să aflați mai multe, întrebați-mă! |
| | | Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| | | | Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Lun 08 Iul 2013, 15:43 | |
| Bine ai venit , Sandi ! Ma bucur ca ai venit pe aici . Sper sa te distrezi si sa fii cat se poate de activa ! Eu sunt Alexandra , apropo. Zambeste mult ! Terminat |
| | | SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Lun 08 Iul 2013, 15:53 | |
| buna sandi ! eu sunt lavinia si poti sa imi spui lavi.ma bucur ca esti atat de deschisa in ceea ce te priveste. fiercare avem personalitatea noastra pana la urma,nu? sa fi activa si daca te gandesti sa scri un fic te rog sa ma anunti. bye |
| | | Chrisτεvnşhin Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 36 Puncte : 48 Reputatie : 8 Hobby-uri : Cititul , compusul , fotografiatul, dansatul Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Lun 08 Iul 2013, 17:07 | |
| Hello Sandi !! Eu sunt Cristina , sper ca ne vom intelege , deci acum iti urez un Bun Venit pufos si calduros !! NU te intreb nimic , dar iti apreciez sinceritatea si varsta. Daca vei scrie un fic , anunta-ma te rog !:D Criss (eu) te pupa! |
| | | Sandi Academy Student
Sex : Localizare : Arad acebook : https://www.facebook.com/sandra.aha.3 Nr. mesaje : 23 Puncte : 43 Reputatie : 8 Hobby-uri : Desenatul, împletitul brățărilor și pictatul Stare de spirit : Confused
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Lun 08 Iul 2013, 20:01 | |
| Multumesc tuturor pentru bunul venit calduros! |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Lun 08 Iul 2013, 20:13 | |
| Bine ai venit, Sandi, in noua ta familie. Vad ca esti o persoana tare deschisa si imi dau seama ca nu vei intampina dificultati in a-ti face prieteni. Sper sa ramai cat mai mult timp pe aici, sa te distrezi, sa fii activa si sa respecti regulamentul. Eu sunt Rain, dar majoritatea imi spun pe nume: Claudia, sau folosind diminutivul Clau. Cum doresti si cum iti e mai usor, asa imi poti spune. Nu uita sa zambesti |
| | | Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Mar 09 Iul 2013, 02:05 | |
| Bine ai venit. Noi suntem foarte primitori si amuzanti, asa ca repede te vei imprieteni si atasa de unii dintre noi. Iti urez mult noroc si poate vei posta ceva pe aici. Noroc! |
| | | Sandi Academy Student
| Subiect: Re: Heii, what's up!? Mar 09 Iul 2013, 14:43 | |
| Multumesc Claudia si Paradox |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heii, what's up!? | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|