♀_Obsesia_♀ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata unui monitor. Logic, nu? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 53 Puncte : 68 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi petrec majoritatea timpului visand. Uneori pierd si ultima farama de ratiune care m-ar putea trezi la realitate. Stare de spirit : Relativ buna. Pana la urmatorul atac de panica "Je suis LEJER."
| Subiect: Poze modificate Mar 09 Iul 2013, 14:19 | |
| Buna! Am vazut ca multi si-au deschis un topic cu pozele lor modificate ori create. Asa ca m-am hotarat sa fac si eu unul. *Deci nu uitati ca sunt incepatoare! Sa va fie mila:((, cand o sa ma criticati. :) Dar sunt deschisa la critici, pentru ca vreau sa excelez. Si cred ca pentru o incepatoare pozele, sunt destul de bune.
Tema numarul 1 : Anime - Face to face
1. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
3. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Poze modificate Joi 25 Iul 2013, 00:19 | |
| Se vede ca esti incepatoare dar cu timpul vei edita mai bine.Eu una nu sunt fana pozelor cu acest gen de rame, cred ca pur si simplu strica imaginea.Imaginile pentru mine par incarcate asa ca poate vei renunta la text si la efectele asa puternice.Incepe cu ceva simplu apoi complicate, asa fac si eu. Succes in continuare ! |
|