Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Am si eu o sugestie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Am si eu o sugestie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Am si eu o sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Adda Bunny
Genin
Genin
Adda Bunny

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : Alexandra Brujban

Nr. mesaje Nr. mesaje : 409
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica

Am si eu o sugestie Empty
MesajSubiect: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19Mier 10 Iul 2013, 12:30

Pai... ma gandeam... este putin cam monoton sa citesti un fic si sa te gandesti "Aveam si eu aceeasi idee, numai ca..."(acolo sa fie diferenta). As vrea sa scriu si eu un capitol (sau ceva de genu)"

Ma gandeam, de ce sa nu facem un fel de poveste in care fiecare membru care vrea sa se "joace" are un personaj fictiv. Si sa scriem o poveste in care sa nu fie un autor sau doi (cum se mai intampla la cele in care este realizat intr-o "echipa"), sa fie mai multi... cati membrii vor, aceia sa si scrie. Binenteles ca ar trebuii ordonat, deci la fiecare "capitol" din punctul de vedere al personajului nostru sa scriem cine am vrea sa continue. Sau putem scriem ca poate continua orice, sau dam cateva nume.

Intr-un folder (nu stiu sigur daca se numeste forum) sa ne inscriem descriindu-ne personajul. Toti cei care participa se uita si pe acolo sa vada cine mai e nou in poveste, cum arata. Ca sa nu trebuiasca sa ne mai descriem.

Bine, daca nu vi se pare o idee buna, atunci imi pare foarte rau ca v-am ocupat timpul cu ideea pe care am mai vazut-o.

Adica, mie mi se pare destul de draguta ideea, dar acum totul depinde de cum credeti voi.

Poate aceasta idee o sa ne ajute si ne relatiile. Adica poate o sa crestem prietenia, o sa vedem cat de bine scrie un membru (deoarece unii nu cred ca citesc FIECARE fic ~ca mine~). Nu comentam sau spunem de nus tiuc cate ori ca ne place acel fic. Daca avem ceva de zis, o spunem la inceput in paranteze sau ceva de genul.

Bine, imi pare chiar foarte rau daca v-am ocupat timpul degeaba. Arigatou pentru ca ati vrut sa vedeti ce am de spus.

Ja ne! a hug in love kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Am si eu o sugestie Asss10Am si eu o sugestie J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19Mier 10 Iul 2013, 12:40

Ideea necesita o oarecare organizare. Din ce imi imaginez eu acum o sa fie destul de multa agitatie daca e sa se faca un astfel de fic. Adica stai putin si gandeste-te. Ai o idee, o impartasesti cu alte doua sau trei persoane sa zicem, si incepeti sa scrieti. Apoi se trezesc inca doua persoane ca vor sa intre in echipa si sa scrie si ele. Ideea trebuie refacuta astfel incat sa poata fi incluse si celelalte personaje in joc. Plus ca, toti vor vrea ca personajul sau sa fie principal, banuiesc ca nimeni nu va vrea ca personajul sau sa fie dar episodic. In plus, mai e si chestia ca s-ar putea sa fie o lucrare formata din bucatele si sa nu se lege asa cum ar trebui. Si-apoi, nu cred ca sunt persoane care ar vrea sa scrie cu oricine altcineva. Pana la urma intra in joc si mandria unui scriitor. Poate cineva scrie extrem de bine si isi stie nivelul, iar altcineva nu scrie chiar atat de bine, dar are o idee potrivita in context. Nu stiu cum va privi cel care scrie bine ideea de a colabora cu o persoana cu care, poate, nu-i de acord cu anumite lucruri in ceea ce priveste scrisul.

Daca totusi vrei sa incerci asta, nu vad de ce ai transforma-o in sugestie, poti pur si simplu sa incepi acest proiect si sa vezi ce iese. Vorbeste cu persoane pe care le-ai vrea in acest proiect si vedeti impreuna ce puteti face. :)
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19Mier 10 Iul 2013, 12:56

Eu una sunt undeva la mijloc in ceea ce priveste aceasta sugestie.
Trebuie organizata ideea, caci eu nu cred ca un user care scrie foarte bine poate face un fic in colaborare cu un altul care e abia la inceput in lumea ficurilor. In plus, fiecare si-ar dori sa fie personajul principal. Deci, eu zic ca riscam o cearta in ceea ce priveste acest aspect.
Plus, partile nu s-ar potrivii. Pentru userul care scrie bine ar fi o bataie de cap sa vada cum altii nu descriu nimic si continua prin a grabii actiunea. In plus, cum a zis si Choco, se pune in joc si mandria acelui scriitor.
Eu nu stiu. Cred ca daca iti doresti atat de mult sa faci o echipa si sa scrieti un fic, trebuie sa fiti la acelasi nivel si sa va puneti ideile in ordine. Va puteti organiza cumva si astfel sa incepeti sa narati :)
Acum, sa vedem ce vor spune membrii din staff. :)
Sus In jos
Adda Bunny
Genin
Genin
Adda Bunny

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : Alexandra Brujban

Nr. mesaje Nr. mesaje : 409
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica

MesajSubiect: Re: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19Mier 10 Iul 2013, 13:16

Mda... imi pare rau, abia acum mi-am dat seama ca nu este o idee buna. Imi pare tare rau!
Merci ca mi-ati spus parerea voastra!
Ja ne!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19Mier 10 Iul 2013, 14:12

Ori ma simt mai rau decat am crezut, ori n-ai explicat asa bine, ori sunt eu batuta-n cap lough. Am inteles intre nimic si aproape nimic. Am citit de doua ori si singurul lucru pe care l-am priceput, a fost ca tu vrei sa facem un fic la comun, iar fiecare capitol sa fie scris de catre un alt membru. Sper ca am inteles macar asta bine. Nu pricep care e treaba aia cu punctul de vedere al mai multor personaje. Eu scriu azi din perspectiva lui X, maine vine altul cu perspectiva lui Y, poimaine scrie altul cu Z. Care mai e ideea centrala, care mai e personajul principal? E complicat, din punctul meu de vedere si fara sens. Poate am inteles eu gresit, nu stiu. Sunt contra.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Am si eu o sugestie Asss10Am si eu o sugestie J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19Mier 10 Iul 2013, 17:06

Sugestie respinsa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am si eu o sugestie   Am si eu o sugestie I_icon19

Sus In jos

Am si eu o sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-