Insane Dreamer Academy Student
Sex : Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 15 Puncte : 21 Reputatie : 0
| Subiect: Nici chiar nou venita :) Mier 10 Iul 2013, 22:21 | |
| Buna seara tuturor! Sunt bucuroasa sa ma aflu din nou aici, printre voi. Am revenit deoarece ador acest site si chiar ma atrage subiectul acestuia. Am mai avut 2 conturi aici "Rose" si "Dark Heart" din cate imi amintesc eu dar am pierdut si parolele si id-urile pe care le aveam facute, si pentru asta cer scuze membrilor ce se ocupa cu administrarea acestui forum pentru ca v-am pus in incurcatura. A doua oara scuze din cauza unui fic care acum este blocat (My secret... will change your life) pentru ca l-am lasat balta si l-am deschis de atatea ori, prezenta mea fiind in urma acestei actiuni zero. Sper ca nu v-am dezamagit si daca vreti (cand pot si cand am idei pentru acel fic blocat) o sa cer adminilor sa il deschida. Eu sunt Simona, sper sa fim prieteni in continuare pentru ca aceasta comunitate este una extraordinara! Astept intrebari si oricand sunt deschisa catre voi Va pup!!!
Multumesc KittyCuture si JustMe pentru bun venitul calduros! *kisses* |
|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
Sex : Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 15 Puncte : 21 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Nici chiar nou venita :) Mier 10 Iul 2013, 23:07 | |
| Iti multumesc pentru "bun venit" Ely Phoenix . Te pup si sper sa ne mai auzim si in legatura cu alte subiecte! |
|
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Nici chiar nou venita :) Mier 10 Iul 2013, 23:24 | |
| Hellau Simona, bine ai revenit pe aici, iti doresc sa te simti ca acasa, dar probabil te simti deja, sa zambesti mult si sa mananci un mar pe zi, merele tin doctorii la distanta, doctorilor le e frica de mere . Aaa, rea ce sunt, am uitat sa ma prezint. Eu sunt Mădă, incantata de cunostinta, sper sa ne intelegem ^^. Paii.. am niste intrebari : 1. Ce varsta ai? 2. Genul de muzica preferat? 3. Ce melodia te-ar descrie cel mai bine? 4. Citesti carti ? Ce gen si care? 5. Iti plac filmele/ serialele? Care si ce gen de filme/ seriale? 6. Iti place muzica romaneasca?
Cam atat, cred, oricum ma bucur ca esti aici. Succes la postat si zambeste mult. Eu te pupa. |
|
| Subiect: Re: Nici chiar nou venita :) Joi 11 Iul 2013, 19:59 | |
| Buna Mada! : Pai, am 15 ani
Genurile de muzica: house, rap, dubstep si da imi place muzica romaneasca gen: Andra, Lora, Smiley, Corina, Elena Gheorghe, Velea si majoritatea artistilor romani.
Melodiile care m-ar descrie cel mai bine ar fi: Faydee-Unbrakable, The Script-Hall of fame si Wiz Khalifa-We own it(dar sunt sigura ca nu ma descrie in totalitate.)
Despre mine ar mai fi de stiut faptul ca am fost inebunita dupa photoshop dar m-am lasat pentru ca mi-am pierdut indemanarea si mna..
Carti cred ca glumesti. Nu, nu-mi place sa citesc, poate doar pe internet si citesc carti SF: vampiri, varcolaci, fantome, dar in niciun caz nu m-ai vedea cu "Ciresarii" gen in mana
Imi plac serialele super mult si le ador! Ar cam fi de enumerat: CSI: Miami, Grey's Anatomy, Pretty little liars. Cat despre filme imi place foarte mult seria "Fast and furious", sunt inebunita dupa actiunea din timpul curselor si nu numai! Abia astept FF7 . In rest am mai vazut multe fime care mi-au placut dar nu-mi amintesc sa vi le enumar :
Cam atat despre mine! : Te pupa Simo! |
|
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Nici chiar nou venita :) Joi 18 Iul 2013, 14:00 | |
| Bine ai venit , Madalina ! Ma bucur ca te-ai inscris pe forum ! Sper sa te distrezi alaturi de noi si sa iti faci multi prieteni ! Have fun here |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nici chiar nou venita :) | |
| |
|