Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Andreea Balan-OOps eroare! Sam 09 Apr 2011, 17:11 | |
| ANDREEA BALAN-OOPS EROARE
Te-am prins cu ea in pat, De fapt era masina Dar oricum esti terminat! Si vrei sa parchezi ilegal, Cu remorca dupa tine Ce mai cuplu genial! Ha-ha lasa! Te scuzi,te acuzi si ai sa cazi in plasa! Tipologia masculina in direct, Pentru multe femei esti barbatul perfect,dar:
Nu pentru mine Imi doresc alt ceva! Stii ce? Ma simt mai bine acum ca s-a terminat! Poate voi intelege ce-i cu sexul Si daca voi gasi un tip ca lumea poate chiar o sa-mi placa!
N-ai sa mai gasesti una ca mine! N-am sa mai iubesc unul ca tine! Din mintea mea te-am stres deja Se pare,ai fost doar o eroare!
Vii cu scuze iar, Dar esti chiar hilar! Vrei sa spui ca o invatai sa conduca? Cum e cu schimbatorul, Stii cum se apuca? Nimeni nu o sa stie ce-ai facut Pentru ea ,pentru tine e un nou inceput,dar:
Nu pentru mine , Imi doresc alt ceva! Stii ce? Ma simt mai bine acum ca s-a terminat! Poate voi intelege ce-i cu sexul, Si daca voi gasi un tip ca lumea,poate chiar o sa-mi placa! N-ai sa mai gasesti una ca mine! N-am sa mai iubesc unul ca tine! Din mintea mea te-am sters deja! Te doare,ramaï doar o eroare!
OoPs ErOaRe!!! :><: |
|
`Kidda-Raluk` Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 175 Puncte : 229 Reputatie : 21 Hobby-uri : Muzica,Anime... Stare de spirit : Hmm.......
| Subiect: Re: Andreea Balan-OOps eroare! Lun 18 Apr 2011, 11:02 | |
| Geniala melodia :X Bv puiutz :X |
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Andreea Balan-OOps eroare! Lun 18 Apr 2011, 12:49 | |
| |
|
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: Andreea Balan-OOps eroare! Mar 18 Oct 2011, 20:56 | |
| Este adevarat este veche dar este superba.Adooooooor acesta melodie.Andreea Balan este idolul meu imi plac toate melodiile ei. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Andreea Balan-OOps eroare! | |
| |
|