iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Un fel de sugestie. Joi 11 Iul 2013, 21:17 | |
| Nu este o sugestie extraordinara, dar mi-a venit in timp ce ma plimbam pe la Membrii banati. Exista cativa membrii, nu foarte multi intr-adevar, care sunt banati pentru totdeauna. Cativa dintre ei, din nou, nu foarte multi, au ficuri active. Nu ar fi bine ca si ficurile lor sa fie inchise si blocate? Ca un fel de a doua pedeapsa. Nu cred ca ia mai multe de 2 minute sa li se gaseasca topicurile. Astfel si cititorii ficului respectiv vor stii ca autorul nu va mai posta niciodata, afland si motivul acestui lucru. Cum spuneam, nu este o idee extraordinara, dar imi inspira ordine si dreptate. Poate unii dintre voi vor spune ca, la un moment dat, ficurile vor fi inchise pe baza de inactivitate. Si asta-i drept, dar nu gasesc un contraargument la propunerea "de ce sa nu fie inchise imediat?" Pentru comentarii? Poate vor mai exista comentatori, dar daca stati si va ganditi, autorul nu va fi in stare sa-l vada. Sunt aici daca exista nelamuriri. :)
Edit : Stiu, Mihai, ca ficurile vor fi inchise pentru inactivitate, dar care e rostul asteptarii? Edit 2 : Sînzi, nu am observat niciun astfel de fic, dar ma gandeam ca pe viitor s-ar putea implementa aceasta regula. :)
Ultima editare efectuata de catre iPrieten? in Joi 11 Iul 2013, 22:03, editata de 2 ori |
|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Un fel de sugestie. Joi 11 Iul 2013, 21:25 | |
| Eu sunt perfect deacord. Adica, ca si tine, nu vad niciun motiv de a nu fi blocate imediat. Acum, depinde de staff. |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Un fel de sugestie. Joi 11 Iul 2013, 21:50 | |
| da , pai cred ca de regula cand sunt banati membri pe perioade foarte lungi li se blocheaza si ficurile. daca nu oricum cred ca se inchid ficurile dupa inactivitatea de o luna sau 2. nu stiu mai multe, fetele stiu. eu dau cu parerea :) |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Un fel de sugestie. Joi 11 Iul 2013, 21:50 | |
| Daca te referi la Andruska, i-am blocat toate ficurile. Daca mai sunt insa membrii, iar tu ai vazut vreun fic activ care apartine unui membru banat pentru totdeauna, imi poti spune aici sau imi poti trimite un mesaj privat cu ele si ma voi ocupa. :) Edit: Si totusi, asta e ca o lege nescrisa. Pana la urma, e in firea lucrurilor ca sa se face si se va face in continuare. Mai e nevoie de o regula pentru asta? |
|
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Un fel de sugestie. Mar 16 Iul 2013, 02:05 | |
| Ficurile vor fi oricum închise, asta vine de la sine. Nu cred că ar fi nevoie de o nouă regulă... |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Un fel de sugestie. Mar 16 Iul 2013, 09:22 | |
| Din moment ce ficurile sunt închise deja pentru inactivitate, fără să fie nevoie de o regulă separată pentru cele ale membrilor banați, putem considera această sugestie ca fiind acceptată. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un fel de sugestie. | |
| |
|