Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Un set, va rog ! Vin 12 Iul 2013, 23:09 | |
| Chiar nu vazusem modelul, dar acum ca am aflat am sa ma supun regulamentului
tema: Vreau sa fie cu pisica Cherise Cat din ALice in Wonderland culori dominante: las la alegerea graficianului simplă/ compusă (editată mai mult): compusa tip imagine: GIF- pentru semnatura si JPG- pentru avatar anime/real/desene animate: real ( as vrea sa fie chiar din filmul Alice in Wonderland ) text: da ( sa se potriveasca cu tema ) limba textului: engleza |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Un set, va rog ! Vin 12 Iul 2013, 23:13 | |
| Eu.
Sa pui URL-ul avatarului in ultima casuta!
|
|
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Un set, va rog ! Sam 13 Iul 2013, 16:05 | |
| Ododo ce dragute sunt . Mersi mult .... SIngura problema e ca nu stiu pe care s-o aleg Kisses and hugs ^^ |
|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Un set, va rog ! Sam 13 Iul 2013, 16:07 | |
| Le poti purta pe ambele ^.^ |
|
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: Un set, va rog ! Sam 13 Iul 2013, 16:11 | |
| Asa am sa fac . Mai intai asta pe care il am acum si dupa celalalt:> |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set, va rog ! | |
| |
|