|
Autor | Mesaj |
---|
Pika:3 Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Galati acebook : https://www.facebook.com/violetaandreea.varlan . Nr. mesaje : 12 Puncte : 20 Reputatie : 4 Hobby-uri : Iuuubesc desenul,muzicaa,anime-urile,manga. Stare de spirit : Depinde de mine :)).
| Subiect: Annyeong haseyo:3 Sam 13 Iul 2013, 00:05 | |
| Heiii.Ma numesc Andreea si am 14 ani.Sunt o fire mai nebuna (cel putin asa imi zic toti).Paii hobby-uri nu am foarte multe:-?.Imi place sa desenez,in special personaje din anime-uri,sa ascult k-pop,sa fac karaoke,sa citescc si sa scriuu.Ador sa scriu povesti ^^.Eii bine nu vreau sa va plictisesc cu prea multe detalii,dar sper sa ne imprietenim repede si sa ne intelegem.^.^. Byee:3. |
|
| |
Lottie Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 185 Puncte : 219 Reputatie : 18 Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie... Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Sam 13 Iul 2013, 00:13 | |
| Salutare, Andreea! Eu sunt Alexandra şi îţi urez un călduros bun venit pe forum. Sper să te distrezi şi să-ţi faci cât mai mulţi prieteni. Acum câteva întrebari: 1. Ce fel de cărţi citeşti? 2. O să postezi vreun fic pe forum? 3. Ce zodie eşti? 4. Ce înălţime ai? Ar mai fi multe lucruri, însă îi mai las şi pe ceilalţi membrii.
Te pup şi... ne mai citim pe forum! |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Sam 13 Iul 2013, 00:34 | |
| O! Doamne ! Zici ca esti eu ! Si pe mine ma cheama Andreea si am aceleasi hobby-uri ca si tine. Oh,scuze. Unde imi sunt manierele ? Mai intai trebuia sa te salut deci : Hello ! Bine ai venit pe acest forum. Sa te distrezi,sa fi cuminte si sa-ti faci multi prieteni. See ya ! |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Sam 13 Iul 2013, 11:19 | |
| hey ,Andreea.bine ai venit.sper sa te distrezi si sa fi activa . te rog sa ma anunti daca o sa scri un fic |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Sam 13 Iul 2013, 11:48 | |
| Bună, Andreea! Am văzut titlul topicului în coreeană şi mi-am dat seama că sigur eşti o împătimită a kpop-ului. Şi eu ascult genul ăsta şi sunt pasionată de limba coreeană, atât de mult încât m-am ambiţionat s-o şi învăţ. Sper să te integrezi cât mai bine şi să te bucuri de forumul nostru. Mie-mi poţi spune Bibi. |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Sam 13 Iul 2013, 16:46 | |
| Hello ! Bine ai venit pe forum ! Eu sunt Denisa, am si eu doua intrebari : o sa scrii un fic ? daca o sa scrii unul ma anunti si pe mine ? Ja ne ! |
|
| |
Sex : Varsta : 25 Localizare : Galati acebook : https://www.facebook.com/violetaandreea.varlan . Nr. mesaje : 12 Puncte : 20 Reputatie : 4 Hobby-uri : Iuuubesc desenul,muzicaa,anime-urile,manga. Stare de spirit : Depinde de mine :)).
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Dum 14 Iul 2013, 15:21 | |
| Salutare, Andreea! Eu sunt Alexandra şi îţi urez un călduros bun venit pe forum. Sper să te distrezi şi să-ţi faci cât mai mulţi prieteni. Acum câteva întrebari: 1. Ce fel de cărţi citeşti? 2. O să postezi vreun fic pe forum? 3. Ce zodie eşti? 4. Ce înălţime ai? Ar mai fi multe lucruri, însă îi mai las şi pe ceilalţi membrii. Te pup şi... ne mai citim pe forum! Imi pare bine Alexandra,imi cer scuze ca raspund abea acum:(.1.In general imi plac cartile care au mister in ele:-?.Cartile cu vampiri in general.2.Am inceput un fic deja:3 : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] 3.Sunt zodia Gemeni. 4.Am 1,73:3. Te :* si eu >:D<. |
|
| |
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Dum 14 Iul 2013, 15:24 | |
| hey ,Andreea.bine ai venit.sper sa te distrezi si sa fi activa . te rog sa ma anunti daca o sa scri un fic Bunaa.Uite fic-ul meu!. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sper sa iti placa;3 |
|
| |
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Dum 14 Iul 2013, 15:26 | |
| Hello ! Bine ai venit pe forum ! Eu sunt Denisa, am si eu doua intrebari : o sa scrii un fic ? daca o sa scrii unul ma anunti si pe mine ? Ja ne ! Buna Denisa.Da am inceput deja unul:3: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] . Sper sa iti placa. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Mier 17 Iul 2013, 03:05 | |
| Bine ai venit. Sa fii activa, citeste regulamentul si Happy posting. |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 Joi 18 Iul 2013, 14:07 | |
| Bine ai venit pe aici ! Sa zambesti mereu, sa fii cat se poate de activa si cel mai important, sa iti faci multi prieteni. E bine sa ai multi prieteni ! Have fun here |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Annyeong haseyo:3 | |
| |
|
| |
|