crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Blinde Seelen Joi 05 Sept 2013, 09:20 | |
| Buna! Multumesc pentru mesaj. Imi pare rau ca am trecut tarziu, dar nu am mai avut timp deloc. Capitolul mi-a placut foarte mult, iar descrierea a fost superba! Ai conturat foarte bine gandurile Arianei, dar mai ales sentimentele ei. Astept sa vad cine este a treia inima pe care a simtit-o ea. Spor la scris si la idei! Kissez! |
|
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Blinde Seelen Vin 06 Sept 2013, 18:10 | |
| Hey! Multumesc ca m-ai anuntat. Am citit capitolul imediat ce am primit mesajul, insa habar nu am de ce nu am lasat comm. Scuze. Ce pot spune despre acest capitol este decat ca i love it! Ariana are o personalitate minunata, aude si simte mai bine decat un vazator, iar asta o va ajuta foarte mult pe viitor. De ce am impresia ca majoritatea ii vor raul? Adica mai intai prietena ei care e geloasa pe ea, acum soferul care "parca" e indragostit. Biata fata, chiar vreau sa vad ce se va intampla in continuare. Va pup, spor la scris si la idei! |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Blinde Seelen Joi 07 Noi 2013, 15:39 | |
| Fanfic original blocat din cauza inactivităţii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Blinde Seelen | |
| |
|