Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Blinde Seelen - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Blinde Seelen - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Blinde Seelen

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

Blinde Seelen - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Blinde Seelen   Blinde Seelen - Pagina 2 I_icon19Joi 05 Sept 2013, 09:20

Buna!
Multumesc pentru mesaj. Imi pare rau ca am trecut tarziu, dar nu am mai avut timp deloc. Capitolul mi-a placut foarte mult, iar descrierea a fost superba! Ai conturat foarte bine gandurile Arianei, dar mai ales sentimentele ei. Astept sa vad cine este a treia inima pe care a simtit-o ea. Spor la scris si la idei! Kissez! kiss
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Blinde Seelen   Blinde Seelen - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 18:10

Hey! Multumesc ca m-ai anuntat. Am citit capitolul imediat ce am primit mesajul, insa habar nu am de ce nu am lasat comm. Scuze. Ce pot spune despre acest capitol este decat ca i love it! Ariana are o personalitate minunata, aude si simte mai bine decat un vazator, iar asta o va ajuta foarte mult pe viitor. De ce am impresia ca majoritatea ii vor raul? Adica mai intai prietena ei care e geloasa pe ea, acum soferul care "parca" e indragostit. Biata fata, chiar vreau sa vad ce se va intampla in continuare. Va pup, spor la scris si la idei!
Sus In jos
Yang
Jōnin
Jōnin
Yang

Sex : masculin Varsta : 16
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1038
Puncte : 1376
Reputatie Reputatie : 152
Hobby-uri Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ
Stare de spirit Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again

MesajSubiect: Re: Blinde Seelen   Blinde Seelen - Pagina 2 I_icon19Joi 07 Noi 2013, 15:39

Fanfic original blocat din cauza inactivităţii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Blinde Seelen   Blinde Seelen - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Blinde Seelen

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-