Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 20 Apr 2011, 11:42
Eeeeeee m-am vazut si eu ....ieeee...mai putin si incepeam sa plang...foarte, foarte frumos...multumim
Crystal Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 20 Apr 2011, 12:28
Wow, draga mea. Este extraordinar. Am ramas fara cuvinte Apreciez ca m-ai pus si pe mine si ma bucur ca am ajuns sa cunosc pe acest forum multe persoane cu adevarat deosebite.
Elz . S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 20 Apr 2011, 12:33
Vai e asa furmos Mai facut sa plang E fruumooooosss Ely te ubesc
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 20 Apr 2011, 13:48
Mama cat le iubesc !:X:X: MAi vreau mai vreau !:X:X:
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mar 05 Iul 2011, 18:59
Upss am uitat de asta
lam factu mai demult pe vremea cand nu aveam net :)) szuce am uitatt de el
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 06 Iul 2011, 10:21
Vai Elly, ce frumos este. Desi la un moment dat ametisem cu atatia de "noua" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Este foarte reusit si sper ca vei mai face si altele.
Choco te pupaceste dulce de tot!!!
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Dum 10 Iul 2011, 22:21
♪ choco ♪ a scris:
Vai Elly, ce frumos este. Desi la un moment dat ametisem cu atatia de "noua" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Este foarte reusit si sper ca vei mai face si altele.
Choco te pupaceste dulce de tot!!!
hehe stiu si eu ma saturasem de atata 9 mai ales ca a trebuit so ascult de n ori ca sa pot sa termin amv-ul, si mai urma :)), inca de vreo 3 ori refrenu cu 9 :)) dar lam taiat :)) ma bucur ca iti place choco
Elyy S-Class
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 13 Iul 2011, 19:35
Am venit cu unul nou proaspat scos din cupot sper sa va placa
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Joi 14 Iul 2011, 12:12
Foarte frumos Elly draga mea:X Sa mai faci ca mie-mi plac :X Hai cu nextul :)) ( ce fel suna) =))
Elyy S-Class
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Mier 03 Aug 2011, 18:25
am venit cu un amv nou nout facut cand nu am avut net sper sa va placa
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Joi 04 Aug 2011, 17:45
Ely sti deja ca iubesc toate AMV-urile tale. Sunt superbe. Si melodiile pe care le alegi sunt extraordinare. E tare frumos acest amv si cred ca m-am uitat la el de peste 20 de ori. Mai astept multe amv-uri de la tine
Elyy S-Class
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Vin 19 Aug 2011, 19:20
Am venti cu unul nou, fact in one true media, primul :))
Elyy S-Class
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Dum 28 Aug 2011, 11:53
unca unul nou gata scos din pachetul de servetele sper sa va placa
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Dum 28 Aug 2011, 12:36
Foarte frumoase sunt Elly Sa mai faci
Crystal Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Dum 28 Aug 2011, 13:29
Wow, cat de frumos, Ely Chiar te pricepi Daca mai faci, sa ne arati si noua
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Dum 28 Aug 2011, 15:51
woaa ely e asa frumos. Imi place la nebunie. E tare tare superb. Si melodia e asa frumoasa. Foarte frumos videoul. Abea astept un alt amv de la tine ^^
Elyy S-Class
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Joi 01 Sept 2011, 16:37
am venit acum cu ceva nou, e mai mult o reclama si e pentru forum sper sa va placa, si Crystal, voi sunteti primii care aflati aja ca e norma sa vi le arat
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
Subiect: Re: Niste AMV-uri de ale mele Sam 05 Ian 2013, 15:56
Sunt așa frumoase toate Mai ales melodiile pe care le-ai ales pentru AMV-uri, sunt superbe