SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Un set, va rog Lun 15 Iul 2013, 14:38 | |
| Buna, am venit si eu cu o mica cerere. As dori un set ( avatar+semantura+text). As dori ca set-ul sa fie cu Toothless din 'How to train your dragon' ( desen animat ), culorile dominante le las la alegrea graficianului, as dori sa fie compusa, imaginea de la avatar sa fie JPG, iar semnatura sa fie GIF. Text-ul sa se lege de cele doua imagini si sa fie in engleza. Multumesc anticipat Edit: - la comentarii: nu doresc nimic - nu doresc imagini stamp la semnatura - semnele le las la alegerea ta - link-uri nu doresc - citatele dorite pentru text le las alegerea ta, dar sa fie potrivit temei
Ultima editare efectuata de catre sandclock in Mar 16 Iul 2013, 12:11, editata de 2 ori |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set, va rog Lun 15 Iul 2013, 14:42 | |
| Preiau eu. Avatar Toothless 1 Toothless 2
Semnătura Imagine:Toothless Text: "Little dragon, your heart is pure. Your soul is innocent. And the eyes filled with burning passion. Define you. "
Codul pe care trebuie să-l copiezi ca să-l pui la semnătură. - Cod:
-
[center][img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8kgd3QCyw1qapypao1_500.gif[/img] [font=Trebuchet MS][i][size=13]"Little dragon, your heart is pure. Your soul is innocent. And the eyes filled with burning passion. Define you."[/size][/i][/font][/center] |
|
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Un set, va rog Mar 16 Iul 2013, 14:38 | |
| Mersi mult sunt foarte dragute |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set, va rog | |
| |
|