Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: Adda - Noi doi Mar 16 Iul 2013, 15:05
Am fugit destul de vise Acum nu ma ascund Cai negre vesnic interzise In ele acum patrund Vreau sa traiesc sa zambesc si sa gust viata asta langa tine Ai reusit sa ma lasi fara trecut intr-un prezent viitor de armonie Vreau sa zburam printre priviri false minciuni si ura lumii Sa inchidem ochii si sa zburam sa nu ne pese de ce spun unii Eram o umbra o moarte stearsa rupta dintr-un apus Te ai apropiat incet de mine si m-ai privit de sus “Ridica-te usor si vino , vreau sa ti vad zambetul Sterge ti lacrima , ia ma de mana , ai plans destul.”
Tiam auzit vocea dintr un clipit m am ridicat M ai privit in ochi , mi ai zis “Eu sunt ce ai visat.”
N am crezut ca existi , erai doar in mintea mea Am crezut ca ma mint si ca te pot uita Dupa dezamagiri sperante facute scrum Am deschis ochii , erai tu M ai imbratisat , n am stiut ca e real Cu tine nu ma astept la un final Dupa dezamagiri sperante facute scrum , am deskis okii , erai tu .
E o poveste fara nume si fara autor Scris cu parfum d aripi albe care se zbat in zbor Redecoram universul in palme inclestate Respiram spre trecut clipe de acum uitate Eu si tu suntem perfecti intr un cadru imperfect Ametitor coplesitor ma strngi la piept .
Tiam auzit vocea dintrun clipit m am ridicat M ai privit in ochi mi ai zis “Eu sunt ce ai visat.”
In praf de stele vii Te simt Sub norii cenusii Te apropii (x2)
Sub norii cenusii Te apropiï
Uitati si melodia :
Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
Subiect: Re: Adda - Noi doi Mier 14 Aug 2013, 20:52
Buna! O melodie superba. Ma bucur ca ai adus-o pe aici.