Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Doar Eu - alaturi de mine. | |
| Autor | Mesaj |
---|
Hercule Poirot Academy Student
Sex : Varsta : 31 Localizare : New Gallifrey acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 33 Puncte : 52 Reputatie : 15
| Subiect: Doar Eu - alaturi de mine. Mier 17 Iul 2013, 17:48 | |
| Salutare tuturor, ma aflu aici dintr-un motiv necunoscut, dar cu siguranta intemeiat. Despre mine nu prea stiu ce sa va spun, niciodata nu m-am priceput la descrieri, cu atat mai putin la a mea, asa ca prefer sa fiu descris de voi dupa ce ma veti cunoaste mai bine, cu alte cuvinte, astept un set de intrebari...sau mai multe, cum vreti. Totusi, inainte sa le primesc, tin sa precizez ca sunt priceput in arta desenului(cel in creion, nu pictat/colorat). Pe langa asta, sunt un devorator ''inrait'' al anime-urilor, avand un numar mare la ''bord'', puteti apela la mine pentru vreo informatie :D
Ultima editare efectuata de catre SpammerPlatit in Mier 17 Iul 2013, 20:02, editata de 1 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Mier 17 Iul 2013, 18:06 | |
| Buna si tie. Pe langa numele foarte interesant pe care il ai, descrierea pe care ti-ai facut-o te recomanda ca pe cineva cu ceva mai multa minte decat majoritatea sau cel putin asa imi imaginez eu. Am sa-ti urez bun venit pe forum si sa te distrezi pe aici, sa respecti regulile, membrii forumului si sa fii activ. Intrebarle mele sunt urmatoarele: 1. Unde stai? 2. Citesti? Si daca da, atunci ce fel de carti te atrag cel mai mult? 3. Dintre animeurile pe care le-ai vazut pana acum care este preferatul tau si ce fel de animeuri urmaresti in general? 4. Ne vei arata si noua desene de-ale tale? 5. Ce fel de ciocolata iti place? Inca o data bun venit. ^^ |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Mier 17 Iul 2013, 18:57 | |
| Heii! Bun venit pe forum. Interesanta descriere. Avem ceva in comun: desenul in creion Niciodata nu mi-a placut sa pictez sau sa colorez. Mi se pare ca desenele isi pierd din farmec. Intrebari..mmm...as avea cateva: 1. Ce fel de muzica iti place? 2. Iti plac filmele horror? Daca da, care e filmul tau preferat? 3. Daca ai fi un personaj dintr-un anime care ar fi acela? 4. Ce iti place sa desenezi? Adica...in general, ce desenezi de obicei? Distractie placuta pe forum! |
| | | Hercule Poirot Academy Student
Sex : Varsta : 31 Localizare : New Gallifrey acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 33 Puncte : 52 Reputatie : 15
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Mier 17 Iul 2013, 19:18 | |
| 1. Unde stai? Oare de ce ma asteptam ca asta sa fie prima intrebare...? Romania - in capitala, cel putin la ora actuala, dupa vara aceasta probabil imi voi schimba locatia, dar asta ramane de vazut. 2. Citesti? Si daca da, atunci ce fel de carti te atrag cel mai mult?Citesc... intr-o oarecare masura, insa nu MAI am o pasiune deosebita pentru asta. Oricum, sunt si voi ramane un fan al literaturii stiintifico-fantastice, fiecare carte a reusit sa ma impresioneze prin ideile unice fata de lumile posibile si imposibile... Daca imi pica ceva bun in mana, care reuseste practic sa ma transpuna intr-un univers complet nou, impresionant(din toate punctele de vedere), atunci nu cred ca o sa mai las acea carte jos prea curand, dar ma rog, nu s-a mai intamplat asta de multa vreme. Pe langa cartile S.F. , imi mai face placere sa citesc cate ceva presarat cu cateva elemente psihologice, de logica. La fel se intampla si in cazul serialelor. 3. Dintre animeurile pe care le-ai vazut pana acum care este preferatul tau si ce fel de animeuri urmaresti in general?Death Note este si va ramane anime-ul meu preferat. Este singurul anime care a reusit sa ma impresioneze atat de mult...si asta chiar din primul moment. Am revazut aceasta serie de mai bine de 10 ori pana acum si tot nu ma satur. Recomand. In ceea ce priveste genurile...nu prea am foarte multe preferinte, in general urmaresc tot ceea ce imi pica in mana si il consider de calitate, imi dau seama daca merita sau nu din primele 2-3 episoade. Sar de la un gen la altul, de la comedii la scene horror si asa mai departe. Decorul se schimba mult prea des, dar nu-mi pasa deloc, asa sunt obisnuit. :) 4. Ne vei arata si noua desene de-ale tale?Bineinteles, daca nu as fi vrut sa le expun...nici ca mai aminteam de vreun desen. 5. Ce fel de ciocolata iti place? (D) .................................... NEXT ---> 1. Ce fel de muzica iti place? Muzica de calitate, nu orice ''hit'' care a iesit pe piata acum cateva zile/luni...Cat despre genuri - Pop, putin clasic(instrumental)... 2. Iti plac filmele horror? Daca da, care e filmul tau preferat? Nu prea am urmarit filme horror, deci nu am unul preferat...Daca ar fi sa fac o estimare, am vazut aproximativ 40. 3. Daca ai fi un personaj dintr-un anime care ar fi acela? Nu as putea sa aleg. Chiar trebuie sa ma decid? Hai sa zicem... Ryuzaki/Light. 4. Ce iti place sa desenezi? Adica...in general, ce desenezi de obicei? Dupa cum am tot incercat sa spun, nu prea am preferinte. Desenez orice. Astept si alte intrebari, sunt deschis. |
| | | Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Mier 17 Iul 2013, 22:39 | |
| Hellau, inainte de toate vreau sa iti urez un bun venit calduris, iar dupa asta vreau sa te felicit ca iti place "Doctor Who", e un serial genial, deja imi place de tine O.O . Nu cred ca mai am ceva de adaugat, doar spor la postat si ai grija cum postezi si zambeste mult Am o enorma curiozitate, cati ani ai? |
| | | Hercule Poirot Academy Student
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Mier 17 Iul 2013, 23:32 | |
| - Mădă ● a scris:
- Hellau, inainte de toate vreau sa iti urez un bun venit calduris, iar dupa asta vreau sa te felicit ca iti place "Doctor Who", e un serial genial, deja imi place de tine O.O . Nu cred ca mai am ceva de adaugat, doar spor la postat si ai grija cum postezi si zambeste mult
Am o enorma curiozitate, cati ani ai? Tu cat imi dai in momentul asta...? O sa-ti spun dupa ce iti aflu parerea - totusi, varsta este irelevanta, totul depinde de ceea ce ai in cap. Sa inteleg ca si tie iti place Doctor Who...Am si eu o intrebare, 10 - 11 sau 12? |
| | | Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Joi 18 Iul 2013, 14:04 | |
| Bine ai venit ! Sa respecti regulamentul , sa iti faci prieteni si sa fii cat se poate de activ ! Have fun here
|
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Sam 20 Iul 2013, 20:08 | |
| Hello ! Bun venit pe forum ! Eu sunt Deni si am si eu o intrebare : care e numele tau real ? Pe asta ai uita sa ni-l spui. Cam atat, distreaza-te, respecta regulile si fii activ ! Ja ne ! |
| | | Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. Sam 20 Iul 2013, 20:27 | |
| Buna si bine ai venit. Respecta regulamentul, fii activa si distreaza-te cat mai mult
Happy Posting! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doar Eu - alaturi de mine. | |
| |
| | | | Doar Eu - alaturi de mine. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|