|
Autor | Mesaj |
---|
Calypso Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Home acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 19 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Nou venita!!! Joi 18 Iul 2013, 21:45 | |
| Buna, ma numesc Izabela lupu pe numele real ce pot sa spun despre mine, e ca sunt o fire putin timida , nu imi place sa fiu in centrul atentiei sunt blonda, ochi albastri si daca mai doriti sa stiiti ceva anuntatima va pwp si sper sa fim buni prieteni
|
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Nou venita!!! Joi 18 Iul 2013, 22:17 | |
| Buna, Izabela. Esti bine venita in marea noastra familie virtuala! Eu sunt Ely, incantata de cunostiinta. Eu nu te voi intreba prea multe, iti urez doar sedere placuta, sa fii activa, sa creezi subiecte si sa raspunzi in topicuri si sa-ti faci multi prieteni. Sa fii cuminte! Te pup.:* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Nou venita!!! Joi 18 Iul 2013, 22:25 | |
| Hello, Izabela, bine ai venit pe forum! *hug* Să te distrezi şi să postezi cât de mult doreşti.
* * *
Întrebări: Hobby-uri? Scrii ficţiune? Filmele preferate? |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Nou venita!!! Joi 18 Iul 2013, 22:39 | |
| Buna. Sper sa te distrezi, sa iti faci cat mai multi prieteni si poate vei posta un fic. Bafta! |
|
| |
Calypso Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Home acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 19 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Nou venita!!! Vin 19 Iul 2013, 17:31 | |
| |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Nou venita!!! Vin 19 Iul 2013, 22:30 | |
| Salut,Izabela. Dragut nume. Imi aduce aminte Phineas & Ferb. Eu sunt Andreea. Iata cateva intrebari : 1. Cum ai dat peste acest forum ? 2. Ce te-a facut sa te loghezi pe acest forum ? 3. Din cate ai vazut... ce parere ai despre forum ? 4. Ai citit vreodata un fic ? 5. Vei face un fic ? 6. Ai citit vreodata o carte ? 7. Daca da.. cate si care ? 8. Ce genuri de muzica iti plac ? 9. Ce trupe de muzica asculti ? 10. Care este solistul si trupa ta preferata ? 11. Te uiti la anime ? 12. Ce genuri de anime iti plac ? 13. Ce parere ai despre ele ? 14. Cate anime-uri ai vazut de tine ? 15. Care a fost primul tau anime ? 16. Care este anime-ul preferat ? 17. Te uiti la filme ? 18. Ce genuri de filme iti plac ? 19. Ce parere ai despre ele ? 20. Cate filme ai vazut ? 21. Care a fost primul film vazut de tine ? 22. Care este filmul tau preferat ? 23. Ai facebook ? Imi trimiti linku` printr-un mesaj privat ? 24. Vrei sa fim prietene ? See ya ! Sa fi cuminte si sa citesti regulamentul. |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Nou venita!!! Sam 20 Iul 2013, 14:07 | |
| Buna ! Bine ai venit pe la noi ! Vad ca cineva te-a intrebat cam tot ce trebuie, dar ma am si eu trei intrebari : Vei scrie un fic ? Daca da , ma anunti si pe mine ? si Care este cuplul tau preferat ? Ce uituca sunt , am uitat sa ma prezint, eu sunt Deni. Nu uita sa respecti regulile, sa fii activa si sa te distrezi. Ja ne ! |
|
| |
Calypso Academy Student
| Subiect: Re: Nou venita!!! Sam 20 Iul 2013, 19:54 | |
| Incantata sa va cunosc Andreea si Deni Acum raspunsurile launele intrebariale Andreei
3.Parerea mea este una foarte buna , imi place foarte mult acest forum 4. Inlegatura cu ficuri , inainte sa ma loghezi am dot o raita pe la ficuri si am citit aproximatit toate ce finalizate sasusaku si cele in desfasurarela fel 11.Da ma uit la anime 12. Genuri !! cele de dragoste , comedie, supernatural , multe 13. Sunt geniale, ce pot sa spun am vizionat 40 de anime 14.Naruto: Shippûden, Naruto, Vanpaia naito, Tokyo Mew Mew, Kaleido Star,Aishiteruze baby, Clannad,Clannad: After Story, Ginban Kaleidoscope,Akane-Iro ni somaru saka, Toradora! ,Kanon,Papa no Iu Koto o Kikinasai, Tonagura!, Hakushaku to yôsei,Ouran High School Host Club, Itazura na kisu, Special A si altele 15. Naruto 16.Naruto si Special A, Itazura na kisu 17, DA 18.TOATE GENURILE 24: da atat ] |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Nou venita!!! Sam 20 Iul 2013, 21:59 | |
| Hei Izabela. Hai al iepurele nebun sa te smotoceasca putin :)) Iti urez un bare bun venit in marea noastra familie. Sper sa te distrezi si sa iti faci foarte multi prieteni. Daca ai vreo problema oricat de mare sau mica nu ezita sa apelezi la mine, voi fi mereu aici :). Intrebari: 1.Ce gen de muzica asculti ? (rock, rock ??:)) ) 2. Ce fel de carti iti palc ? 3. Ce asteptari ai de la viata ? Cred ca deja te-am speriat. Bunny ti pupiceste |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Nou venita!!! Lun 22 Iul 2013, 19:50 | |
| Bine ai venit Izabela ! Awww, esti blonda ? la fel ca mine Mnoo, sa fii cuminte , sa respecti regulamentul si sa iti faci multi prieteni ! Intotdeauna e bine sa ai prieteni, crede-ma ! Eh , presupun ca ne mai vedem pe forum. Have fun here |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nou venita!!! | |
| |
|
| |
|