Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Ani.... Ani... Ani! Tu stii cat imi plac? Sper ca stii ca-ti le iubesc!
Sa mai faci draga mea... Imi plac melodiile.... pozele...Emotiile lor Vai... dar imi plac! Sa mai faci!
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Da da Ani mie imi place :X:X Mai ale melodia :X:X Foarte frumos (A) :X Haide mai fac cateva:X
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mar 16 Aug 2011, 11:24
Un alt amv.. Asta imi place cel mai mult.. facut cu alt program
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mar 16 Aug 2011, 11:49
Deci Ani, este foarte frumos. Melodia este atat de trista, serios, mai avea putin si imi dadeau lacrimile... Deci esti foarte talentata scumpo, este chiar special. Si iti mai spun ica o data ca ador melodia, este asa de... nici nu stiu... te linisteste si te intristeaza... Oricum, mai astept si alte capodopere de-ale tale... Te-am pupacit dulce...
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mar 16 Aug 2011, 15:59
ce rea is nu? Rea de rea nu asa... Imi place Ani.. Ca toate celelalte Nu stiu cum sa definesc dar doar un cuvant o poate face este mega-extra-foarte-super-cool-frumos Deci mai face Ani nu? Spune ca da ca de nu te.... pap cu frisca de-asupra!
Ti pwp!
Aniska Guardian Ninja
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mar 16 Aug 2011, 21:59
Ma buur ca va plac. Am mai facut unul. Nu mai am stare Acest amv il dedic lui Ely care e fana Chriss(JustUs)
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mar 16 Aug 2011, 22:00
O la la, ce tare este... Deci imi place la nebunie si mai vreau, am devenit dependeenta sa stii... Of, of, oricum nu te speria, tu esti extrem de talentata si din cauza asta mai vreau... Te-am pupacit dulce...
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mier 17 Aug 2011, 10:19
Vaii Anii imi lac mult de tot amv-urile tale, mai ales astea noi sunt superbe Multumesc mult de tot pentru dedicatie app cum ziceam sunt superbe, imi place mult ce melodii alegi si se combina perfect cu pozele mai vreau
Aniska Guardian Ninja
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mier 24 Aug 2011, 10:32
Alt amv. Este pentru Ana. Sper sa-ti placa
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mier 24 Aug 2011, 11:08
hehe, amvul asta se va multa prin primele locuri in topurikle mele Anii cu melodia sunt timida, aia pe care am yo boala =)) oricum un videocplip reusit bravo, imi place :)
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Cateva clipuri video. (AMV-urile mele) Mier 24 Aug 2011, 17:40
Vai Ani foarte frumoas. Si mai ales ca ador melodia asta Sa mai faci amv-uri scumpo. Pupici
Aniska Guardian Ninja
Dragut! Imaginile sunt foarte frumoase. Felicitari! Chiar te pricepi, e tare cum apar pozele.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
De ce il cheama Ionut? De ce? Am un Ionut pe aici si imi vine sa-l arunc la kilometrii distanta de mine. De ce il cheama Ionut? Timida, hah? De ce il cheama Ionuuuuuut? Mersi mult Ani pentru acest video superb
In al doilea video... Daca am stii si noi ce simte Sas'ke pentru Sakura... Ai pus niste imagini tare frumoase Felicitari ca macar tu poti sa faci AMV-uri... Stii ca am incercat si eu si ce mi-a iesit.... x_x Dar si asa nu te pot intrece caci nu fac...=))
Sunt superbe amandua. Ti pwp!
Aniska Guardian Ninja