- xenomorphius a scris:
- 1.Ce "scopuri" ţi-ai propus să atingi anul acesta?
2.La ce consideri tu că eşti cel mai bună?
3.Ce părere ai despre ce se difuzează în zilele noastre la TV?
4.Ce materii sau ce anume ar fi bine să se predea (sau să îi înveţe pe elevi) la şcoală, liceu? (înafară de materiile obişnuite)
1. Anul acesta prioritar a fost permisul. Am zis sa termin scoala de soferi deoarece ma chinuie acest gand. Urasc sa conduc dar am nevoie de permis. Acesta este scopul nr 1. Altul ar fi sa termin 2016 fara restante dar am ramas cu una -_- In rest nu prea am nimic special de facut anul acesta =)) 2016 la mine e un an de lenevit. Ar mai fi cateva concerte dar alea nu sunt asa importante.
2. La a ma contrazice
3. Oh, Doamne! Cred ca sunt doar cateva posturi ok care au emisiuni din care poti invata ceva, de regula posturile unde sunt documentare. As lasa un raspuns potrivit pentru ceea ce cred dar nu as putea fara a folosi cuvinte interzise prin regulament.
4. As schimba cateva chestii, asta e sigur. La religie mi-ar placea ca elevii sa invete despre toate religiile lumii in mod egal. De asemenea, mi-ar placea ca in liceu sa se puna accent si pe gramatica, nu doar pe literatura.Sa se practice un sport obligatoriu deoarece la ora de sport toti stau pe facebook. Si in ultimul rand, ar fi genial daca tinerii ar capata cat mai multe cunostinte in toate domeniile dincolo de Romania. Sa se invete la invel de lume, nu doar la nivel de tara.
Sincer as mai modifica cateva chestii dar acum nu-mi vin in minte.
Multumesc de intrebari. Am cam aberat pe aici dar sunt obosita si nu-mi pot exprima cum trebuie gandurile.