|
Autor | Mesaj |
---|
Ami. Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Not matter. Nr. mesaje : 21 Puncte : 28 Reputatie : 3
| Subiect: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 16:30 | |
| Bună! Numele meu este Amalia, dar mi se spune Ami. Îmi face plăcere să mă aflu aici. Am auzit multe lucruri despre acest forum, o prietenă de-a mea îmi vorbeşte tot timpul despre el. În fine, să revenim la oile noatre. În general sunt o fire destul de prietenoasă şi sociabilă. Ăăă, eu nu sunt o fană a melodiilor din ziua de astăzi, ascult muzică veche. Îmi place mult, George Michael. Melodia mea preferată este : Careless Whispers . Ascult adesea şi Lana del Rey. Muzica ei mi se pare liniştitoare. În rest … la capitolul muzică românească, stau cam prost. Nu spun că nu-mi place, dar nu sunt fană. (D) Îmi plac mult cărţile şi filmele horror. Umm, mai citesc şi romane poliţiste, de dragoste şi psihologice. Autorul meu preferat este, Stephen King, îl ador. Scrie mult prea bine. La capitolul filme, umm, da, cum am spus, vizionez mai mult filme şi seriale horror. Normal, mai vizionez şi comedii, urmate de alte genuri. Ăăăă, da, cred că v-am plictisit. Mi se spune dese ori asta(D) Ap, să nu vă faceţi griji în legărură cu regulamentul, sunt inofensivă:3 Da, sper să ne inţelegem. *hugs*
Ultima editare efectuata de catre Ami. in Vin 26 Iul 2013, 10:35, editata de 1 ori |
|
| |
Léa. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Does not matter. Nr. mesaje : 242 Puncte : 304 Reputatie : 42
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 17:17 | |
| Ami!! Ce te aduce pe aici? Ihiihi, nici nu mai conteaza. Sa fii activa, da?! Nu am nici o intrebare pentru tine! Sa te distrezi pe aici. *peace and hugs* |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 17:37 | |
| Bine ai venit pe forum , draga mea ! Sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni ! Have fun here |
|
| |
Hysteria ☨ Genin
Sex : Localizare : Intr-un loc in care nu voi ajunge niciodata ! acebook : Aliina.Ldr Nr. mesaje : 347 Puncte : 385 Reputatie : 8 Stare de spirit : Sick of bitches
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 17:38 | |
| Bine ai venit pe forum Ami. Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni !Ma bucur ca esti fana Lanei , si eu lafel ! |
|
| |
Ami. Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Not matter. Nr. mesaje : 21 Puncte : 28 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 18:18 | |
| Mulţumesc mult, fetele! Mă bucur să vă cunosc. *hugs*
|
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 18:43 | |
| Bine ai venit pe forum , Ami! Sper sa iti faci cat mai multi prieteni si sa te distrezi alaturi de noi. Sa fi activa , cuminte si sa zamesti mereu. Deny te |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 19:38 | |
| Bine ai venit pe forum, Amalia. :) Eu sunt Ely. :) Ți-ai făcut o prezentare destul de interesantă și, personal, nu am curiozități legate despre tine. Am aflat destul ca să realizez că ești de treabă și inofensivă. =)))))) Oricum, distrează-te și postează cât dorești, să fii activă și cuminte! :* |
|
| |
Ami. Academy Student
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 19:53 | |
| @*Deny*- Îmi pare bine de cunoştinţă. :3 @ Ely Phoenix - Îmi pare bine de cunoştinţă, Ely:3 Da, sunt cam inofensivă =]]]]]]]]]]]]]]
|
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 21:06 | |
| Bine ai venit la noi pe forum Ami , sper sa te distrezi , si cuminte si mereu activa te pwp dulce , a era sa uit eu sunt Daniela sper sa fim bune prietene Vei posta un fic ? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 22:33 | |
| Buna, Ami. Bun venit in a noastra mare familie, sunt sigura ca te vei distra pe cinste si iti vei face multi prieteni. Imi place de tine, cel putin din descrierea pe care ti-ai facut-o, chiar pari o persoana interesanta si cu care o discutie devine din ce in ce mai captivanta. O intrebare am si eu pentru tine si anume care este ciocolata ta preferata? Inca o data bun venit si spor la postat. :) |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 25 Iul 2013, 23:59 | |
| Buna ! Eu sunt Denisa. Bine ai venit pe forum! Vad ca avem cateva lucruri in comun, romanele poltiste, muzica veche, am si cateva intrebari, daca nu te deranjeaza: 1. Te uiti la anime-uri ? 2. Daca da, care e anime-ul tau preferat ? 3. Ce cuplu din Naruto preferi ? 4. O sa scrii un fic ? 5. Daca da, ma anunti si pe mine? Cam atat. Ja ne ! |
|
| |
Ami. Academy Student
| Subiect: Re: Bună tuturor! Vin 26 Iul 2013, 10:52 | |
| @Cαмі :) – Îmi pare bine de cunoştinţă, Daniela. Umm, un fic? Nu prea ştiu … trebuie să mă acomodez, nu ştiu. :) Dar totuşi, în cazul în care o să scriu un fic, te voi anunţa. *hug* @Choco :) - Îmi pare bine de cunoştinţă. :3 Referitor la întrebarea ta. Ăăă, cred că, Kit Kat, Snickers, Milky Way, Caramello … doo, sunt o fană a dulciurilor. ]] Ne mai citim noi pe aici :3 @Demy - Îmi pare bine de cunoştinţă, Denisa. :3 Referitor la la întrebările tale: 1.Te uiti la anime-uri ? Umm, da şi nu. În ultima perioadă am urmărit doar Naruto. Dar am mai vizionat şi Fairy Tail. Foarte frumoasă idea cu magia :3 2. Daca da, care e anime-ul tau preferat ? Naruto, bineînţeles. 3. Ce cuplu din Naruto preferi ? Sasuke şi Sakura. 4. O sa scrii un fic ? Cum am mai spus, nu ştiu. Poate … 5. Daca da, ma anunti si pe mine? Bineînţeles. *hug* Mulţumesc pentru primirea călduroasă.
|
|
| |
En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| Subiect: Re: Bună tuturor! Vin 26 Iul 2013, 19:16 | |
| |
|
| |
Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: Bună tuturor! Joi 15 Aug 2013, 19:01 | |
| Hei Ami. Mereu mi-am dorit să mă numesc Amalia. :D Mă numesc Lavinia, mi se spune Vivi sau Laav. Sper să te acomodezi repede şu să fii inofensivă. Mie, personal, mi s-a părut interesantă prezentarea ta. Am doar o singură întrebare: Dacă ar trebui să alegi pe viaţă între ciocolată cu biscuiţi şi biscuiţi cu ciocolată, ce ai alege? Cam atât. Sper să ne înţelegemm bine . Au revoir! :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bună tuturor! | |
| |
|
| |
|