|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: ...Seturi... Vin 30 Aug 2013, 09:08 | |
| Deci gata!Setul asta este pe locul 1 in topul meu de seturi facute de tine.Il iubesc!Am 3 motive pentru care iubesc setul acesta.Este cu Londra,este alb-negru,iar semnatura este GIF.Cat despre idea de a da avatarului o forma nu sunt de accord.Ce putin nu o forma rotunda deoarece colturile de la semnatura sunt patrate deci si avatarul trebuie sa fie patrat.Setul este foarte bun si banuiesc ca te-ai gandit si tu la ceea ce am spus mai sus.Tine-o tot asa!Te pup. |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: ...Seturi... Vin 06 Sept 2013, 14:06 | |
| Un nou set. Avatar[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Semnatura[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: ...Seturi... Vin 06 Sept 2013, 18:06 | |
| Hey! Multumesc ca m-ai anuntat si sczue ca nu am venit aici si la celalalt set. Mi-a placut setul cu Londra, superb, absolut superb iar nonculorile descriu perfect atmosfera de acolo. Gif-ul e nemaipomenit mai ales. In setul acesta imi place mult de Nina, ea mereu a fost si va fi foarte frumoasa. Imi place efectul care i l-ai dat fotografiei de la semnatura si mesajul, care este pur si simplu profund si adevarat. Chiar imi plac foarte mult ambele seturi. Sa mai pui. Te pup! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: ...Seturi... Sam 07 Sept 2013, 09:39 | |
| Buna Bella! Imi place mult ultimul set,mai ales semnatura care e asa de mica si totusi frumoasa.Nina este una dintre actritele mele preferate deci imi place ca setul o are pe ea in prim-plan.Sa nu mai spun ca textul m-a dat pe spate,este foarte profund si adevarat si potriveste foarte bine cu semnatura si avatarul.Imi place cum ai decupat poza de la semnatura si ca culorile din avatar si cele de la semnatura sunt foarte,foarte apropiate.Setul este superb.Imi place mult sa iti urmaresc evolutia pentru ca(virgule)cu fiecare set te intreci pe tine insuti.Te pup! |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: ...Seturi... Sam 07 Sept 2013, 12:02 | |
| De data aceasta, îmi place chiar foarte mult cum ai lucrat semnatura, deși avatarul putea fi mai lat. Nina nu este una dintre actrițele mele favorite și nici nu va fi, însă îmi place cum ai făcut imaginile să iasă în armonie și cum le-ai combinat. A fost totul perfect, doar acea chestie mică cu avatarul care oricum nu este așa de importantă. Succes în continuare și mersi de anunț. Apreciez.
|
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: ...Seturi... Lun 09 Sept 2013, 23:43 | |
| Hallo, Bella !!! Mersi pentru anuntul acestui post He, he .. ce avem noi aici ?! Ododo, o frumusete de set si normal o frumusete de fata Ti-a iesit super bine cu toate ca la semntura ma deranjeaza putin ochii aceia cum sunt dispusi... par ciudati intr-un fel. Oricum, in rest totul arata foarte bine Amm, daca nu e cu deranj ai pute-a ca urmatorul set sa fie cu Park Shin Hye ? Mersi anticipat Kisses and hugs ^^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: ...Seturi... Mier 11 Sept 2013, 21:55 | |
| Întărzierea mea nu are scuză. Am văzut ultimele două seturi, pen-ultimul e genial, ştiu giful acela şi e foarte frumos. Ultimul set este şi el drăguţ, doar că acolo la semnătură când ai cropat, ai poziţionat cam sus bucata aceea dreptunghică, căci se observă o alungire a feţei fetei şi se vede ciudat. Încearcă ca pe viitor să fii mai atentă. Întrebarea mea acum este: ce program foloseşti? În caz că nu foloseşti Photoshop, atunci ţi-l sugerez. Chiar şi aşa îmi plac în mare parte imaginile pe care le alegi, unele chiar au impact şi sunt frumoase. :3 Abia aştept şi alte seturi, spor! |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: ...Seturi... Sam 21 Sept 2013, 22:56 | |
| Buna, scuze de intarziere, din nou. Promit ca de acum o sa aduc mai des seturile. Cri, eu folosesc Gimp. Mi-as dori sa am photoshop, insa e greu de obtinut. Multumesc pentru sfat, am observat si eu ca nu am pus calumea. Avatar Semnatura |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: ...Seturi... Sam 21 Sept 2013, 23:06 | |
| Buna, Bella. Setul acesta ti-a iesit mai bine decat precendentul, pot spune ca e chiar o reusita. Ce apreciez eu cel mai mult este fontul si culorile pe care le-ai ales. S-a potrivit perfect cu imaginile, mai ales ca ai folosit si cateva semne care mi-au dat o senzatie placuta, ca si cand as fi primit un tablou. Mersi de anunt. Spor la editat in continuare. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 22 Sept 2013, 09:53 | |
| Femeie, eu setul acesta îl ador. *U* Imaginile sunt geniale, iar giful e ucigător. Scrisul e frumos, doar că mai bine foloseai o nuanţă mai deschisă de maro, fiindcă aici pe forum e cam neclară o culoare închisă pe fontul acesta de gri. Puteai să o faci şi mai închisă ori să o deschizi puţin. În fine, ideea este că ai făcut un set mortal pe care eu îl ador. Nu am ce comenta la el, fiindcă ai armonie şi e frumos. *heart-beat* |
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 22 Sept 2013, 10:06 | |
| Vai ce imi place setul asta!!Il ador,este genial!Este foarte simplu si se potriveste perfect cu anotimul acesta iar textul este mortal insa nuanta pe care ai folosit-o este cam nevizibila(exista aces cuvant macar?)Oricum,mie una mi se pare perfect din toate punctele de vedere.Bravo si tine-o tot assa!! |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 22 Sept 2013, 16:39 | |
| Mama, mama ce frumusete de set Te-ai intrecut pe tine insuti Bella cu acest set minunat . Semntura este superbaa, iubesc gif-ul Ce sa mai evoluezi incet, dar cu pasi siguri in aceasta arta a editat-ului Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Eos Special Jōnin
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 06 Oct 2013, 02:31 | |
| Un nou set Avatar Semnatura |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 06 Oct 2013, 10:09 | |
| Bella, mă bucur că ai adus un set nou. Şi am să las un comentariu ca atare.
• Avatarul: foruma lui e frumoasă, mai ales că marginile şi colţurile rotunjite nu sunt opace şi uşor transparente. Se vede foarte bine, iar de imagine nici nu prea am ce spune, este formidabilă. Superbă chiar. • Semnătură: și aici imaginea este drăguță, forma de asemenea interesantă, doar că trebuia să alegi alte nuante de erde. Nu mă refer la verdele închis pe care oricum l-ai pus bine, mă refer la verdele acela deschis și acela crud și mai intens. Trebuiau nuanțe mult mai deschise și nu foarte intense, fiindcă pe fundal gen gri cum este pe forum nu se văd foarte bine, iar textul nici nu se înțelege. Culorile acelea merg cel mai bine pe fundal alb. Ideea este că trebuie să fie armonie între toate culorile și din text și din BG-ul forumului.
|
|
| |
Hellspawn Chūnin
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 06 Oct 2013, 14:27 | |
| Buna Bella! Imi place mult acest set,mi se pare o alegere foarte interesanta deoarece acum este toamna iar setul acesta ma duce cu gandul la mult iubita vara.Si la povestile interesante cu spiridusi avand in vedere ca este vorba despre trifoi.Imi place mult imaginea de la avatar,este foarte interesanta si are un verde foarte frumos. Semnatura este foarte draguta,imi place forma pe care ai ales-o si textul insa am o problema cu culoarea.Verdele pe care l-ai folosit nu prea sa vede pe fundalul forumului nu se intelege. Cam atat,asta e singurul lucru rau in rest setul este PERFECT.Nu pot sa cred ca evoluezi asa de rapid intr-un timp atat de scurt.Te pup si astept seturi noi! |
|
| |
Ax München S-Class
| Subiect: Re: ...Seturi... Dum 06 Oct 2013, 17:25 | |
| Ti-a iesit bine, mult mai bine decat celelalte seturi. Insa, mie nu prea imi place fontul _> bineinteles, aici nu se discuta gusturile. :)) Continua sa lucrezi. :* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ...Seturi... | |
| |
|
| |
|