♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Cerere avatar si semnatura Dum 28 Iul 2013, 15:18 | |
| Tema: Tyki si Road [D. Gray-Man] Culori dominante: Culori inchise... prefer sa aleaga graficianul. ^^ Simplă/ compusă: Compusa Tip imagine: Las graficianul care se ocupa sa decida. Anime/real/desene animate: Anime Text: Alege graficianul.eo Limba textului: Alege graficianul.
Speciale: La comentarii : O imagine stamp care sa se potriveasca cu semnatura si avatarul. - Imagini stamp la semnătură: Daca se poate ambele poze sa fie cu familia Noah [Preferabil Tyki si Road] - Alege graficianul. - Citate dorite în text: Alege graficianul. -Semne: Alege graficianul.
Am cam... lasat graficianul sa aleaga, dar nu prea ma pricep la modificatul pozelor sau lucrurile de genul so... multumesc mult celui ce imi face cererea! |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura Dum 28 Iul 2013, 18:46 | |
| |
|
♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura Lun 29 Iul 2013, 14:36 | |
| Multumesc mult pentru ca te ocupi de cererea mea, stiu ca este destul de dificil ce ti-am cerut... Spor a treaba si succes! P.S: Habar nu ai cat de nerabdatoare sunt. |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura Lun 29 Iul 2013, 22:38 | |
| Nu cunosc anime-ul, aşa că-mi poţi da , te rog, câte o imagine cu fiecare ca să ştiu ce imagini să aleg? |
|
♀Look in the dark♀ Genin
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura Lun 29 Iul 2013, 22:45 | |
| Ok.^^ Tyki Mikk si Road: yki: Sunt doua variante, in unele poze are parul lung si in altele are parul scurt. Te las pe tine sa alegi, pe mine ma multumeste orice poza o pui. ^^ Road: Aici, Road apare un fotografii cu tenul inchis sau deschis la culoare... in prima pe care ti-am dat-o cu ambii are tenul deschis. Aici il are inchis. Oricum, nu cred ca vei avea probleme cu pozele. ^^ Adica, daca scrii pe internet numele unuia dintre ei, cel mai probabil vor aparea pozele cu ei. ^^" /> |
|
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura Mar 06 Aug 2013, 13:51 | |
| Poţi scoate imaginile acelea stamp de la semnătură, pentru că arată foarte încărcat. |
|
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura Lun 12 Aug 2013, 14:36 | |
| Cum are deja 6 zile de când e făcută cererea şi nu mi-ai dat niciun răspuns sau să o fi pus, e trimisă la rezolvate. :) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere avatar si semnatura | |
| |
|