Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Cine credea ca fantomele nu exista? Vin 02 Sept 2011, 17:12 | |
| Helau? Unde este nextul ala asa de mult asteptat? Of, of, ce ma fac eu cu voi? :)) Nevermind... Astept nextul ca de fiecare data cu nerabdare si sper sa postezi cat mai curand... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Cine credea ca fantomele nu exista? Vin 02 Sept 2011, 19:46 | |
| ello unde este nextu te astept cu el de trei sau patru saptamani te rog pune-l repede |
|
Mellz.<3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In inima lui ! <333 Nr. mesaje : 453 Puncte : 566 Reputatie : 107 Hobby-uri : Multe:P Stare de spirit : Ehh. Nici eu nu stiu. ='(
| Subiect: Re: Cine credea ca fantomele nu exista? Mier 07 Sept 2011, 13:55 | |
| Hello ! Miliarde de scuze ca nu am trecut pe aici, te rog iarta-ma!
Si daca mai zici ca nu le place...te omor, sa stii!
Ne place, mai taci dracu' odatA!:x
Eu ador ideea ficului:x sunt pasionata de fantome:))^^
Hai miscati degetele scrie mai repede nextul ala !^^
Mellz.^.^ |
|
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Cine credea ca fantomele nu exista? Mier 07 Sept 2011, 14:22 | |
| este un fic foarte frumos si imi place idee sunt pasionata de vampiri,creaturi magice si fantome desigur te rog dulce cu o ciresica deasupra sa duci repede nextul te pwp |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Cine credea ca fantomele nu exista? Joi 29 Dec 2011, 18:14 | |
| Acest fic nu a mai fost continuat de mult, asa ca va merge catre FanFicuri Blocate |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine credea ca fantomele nu exista? | |
| |
|