|
Autor | Mesaj |
---|
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Buna, as dori un set Lun 29 Iul 2013, 18:52 | |
| Buna, am venit si eu cu o noua cerere •tema: Paun •culori dominante: las la alegerea graficianului •simplă/ compusă (editată mai mult) : compusa •tip imagine: GIF- pentru semantura si JPG- pentru avatar •anime/real/desene animate: real •text: las la alegerea graficianului •limba textului: engleza •Speciale: - imagini stamp la semnătură: da sa fie legate tot de pauni - semne: las la alegerea graficianului - citate dorite în text / - text dat de utilizatorul ce doreşte set- nu doresc |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Lun 29 Iul 2013, 19:42 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Lun 29 Iul 2013, 23:20 | |
| Avatar: Semnătură: ◦◦◦●◦◦◦ Elegance is a question of personality. ◦◦◦●◦◦◦ - Cod:
-
Avatar URL: http://i44.tinypic.com/2r2c50w.png
Semnătură:[img]http://www.bellaterreno.com/graphics/bird_peacock/peacock_white_winged.gif[/img] [blur][color=#3399ff][size=9]◦[/size][size=12]◦[/size][size=18]◦[/size]●[size=18]◦[/size][size=12]◦[/size][size=9]◦[/size][/color] [color=#ffffff][size=17][font=Times New Roman]Elegance is a question of personality.[/font][/size][/color] [color=#3399ff][size=9][sup]◦[/sup][/size][size=12]◦[/size][size=18][sub]◦[/sub][/size][sub]●[/sub][size=18][sub]◦[/sub][/size][size=12]◦[/size][size=9][sup]◦[/sup][/size][/color][/blur] Comentarii:
Ca şi GIF nu am găsit decât nepotrivite. :)) Sau ai vrea să-l foloseşti pe ăsta la semnătură şi ăsta ca avatar? Dacă nu-ţi place, am să-ţi fac altul. :) |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Mar 30 Iul 2013, 10:35 | |
| multumesc pentru acest set dar daca nu este prea mare deranjul eu as vrea sa fie un paun adevarat. daca nu ai timp nu este nici o problema pentru ca imi place si acesta mult. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Mar 30 Iul 2013, 11:00 | |
| Ok, am să mă ocup , dar sper că nu este nicio problemă dacă imaginile vor fi png. :) |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Mar 30 Iul 2013, 11:04 | |
| Nu, nu este nici o problema |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Mar 06 Aug 2013, 14:07 | |
| Avatar: Semnătură: Elegance is a question of personality. - Cod:
-
Avatar URL: http://i41.tinypic.com/34rstp2.png
Semnătură: [img]http://i43.tinypic.com/2po4cw8.png[/img] [font=Courier New][size=24][color=#66cc33]Elegance[/color][/size] [size=18][color=#99cc33]is a question of personality.[/size][/color][/font] Comentarii: Sper că aşa e bine. :)))) Mi-au plăcut mie imaginile, dar dacă nu sunt bune, a treia oară-i cu noroc. :))) |
|
| |
SandClock Genin
| Subiect: Re: Buna, as dori un set Mar 06 Aug 2013, 19:53 | |
| Da sunt perfecte!!Multumesc mult! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna, as dori un set | |
| |
|
| |
|