Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! | |
| Autor | Mesaj |
---|
Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 14:45 | |
| Buna tuturor! Eu sunt Chaab`s sau Corina, depinde cum ma stiti de pe forum sau numele real ! M-am alaturat voua acum ceva timp dar niciodata nu mi-am facut simtita prezenta. Pai despre mine :-?? Sunt o fire prietenoasa, glumeata si mai tot timpul cu chef de glume, dar pot fi si foarte serioasa cand e cazul. Nu-mi place sa ma contrazica cineva atunci cand imi sustin ca atare ideea ..-.- . Iubesc sa citesc, ficuri si carti , orice. Prin muzica imi traiesc viata, traiesc dansand pe aripile versurilor. Si ador sa desenez,fac asta de cand ma stiu! P.S: Sper sa ne imprietenim repede si sunt bucuroasa ca am dat de aceasta societate! Va pup! |
| | | S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 15:02 | |
| Salutare Corina :) Eu sunt de câteva zile pe aici și deja încept să îmi fac prieteni Mă numesc Felicia. Sper să ne înțelegem bine, iar dacă ai dori să îmi citești ficul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mulțumesc anticipat. Pupici |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 15:25 | |
| Buna Corina . Numele meu este Elena si consider ca avem multe in comun . Nici eu prima oara cand am venit pe forum nu m-am prezentat , defapt eram prea captata de ficuri ca sa vad daca trebuie sa ma prezint :))) , dupa cateva luni am facut-o =))) . Sunt o persoana prietenoasa , iubesc sa rad si sa-i fac pe altii sa rada , iubesc sa scriu , sa citesc , sa dansez ( dar sa nu ma vada nimeni ) , si sa ascult muzica , nu pot trai fara ea , mereu asculta muzica , si mama mereu imi zice ca o sa raman surda ( dau volumul cam tare ) . Si eu sunt genul care isi sustine ideea , chiar daca nu e corecta , tot ca mine zic si fac . Vreau sa-ti pun cateva intrebari , daca nu te superi : Ce fel de muzica asculti ? Ce fel de filme preferi ? Ce fel de carti preferi sa citesti ? Vrei sa fim prietene ???? |
| | | Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 15:43 | |
| Smiley97bla , ma bucur sa te cunosc, sper sa ne intelegem foarte bine! Miss Sherlock , ma bucur sa aud asta. Avem atatea in comun! Suntem exact cam la fel, prefer sa-mi pun castile si sa dansez in fata oglinzii singura, ma simt in largul meu atunci. Sa-ti raspund la intrebari : I: Ce fel de muzica asculti ?R: - Pai atat timp cat ma indragostesc de ea si versurile si ritmul ei ma cuprind, orice. Dar nu ascult manele. Orice manelist merge pe principiul: 70% din melodie sa fie " la la la ; ragadaba; of of of ; aolo " ; 20% sa lungeasca vocalele de la sfarsit " viataaaaaaaaaaa meaaaaaa" si 10% sa zica ceva de valoarea lor -.- . I: Ce fel de filme preferi ?R: Prefer mult filmele cu criminalisti in serie Dar imi plac si cele horror si de comedie. Dupa vin cele romanticele si celelalte tipuri scad in clasamentul din capul meu. I: Ce fel de carti preferi sa citesti ?R: Carti, pff. Ah, puctul meu slab. Orice, sa fie buna numa`. Iubesc cartile cu vampiri, cu supranatural, cu actiune. In general nu prea tin cont de cine e scrisa, ci ce este scris in ea . :-?? I: Vrei sa fim prietene ????R: Normal ca vreau, nici nu trebuie sa intrebi. Sper sa ne intelegem perfect! |
| | | Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 17:48 | |
| Hell, Corina , ma bucur sa te cunosc. Eu sunt Alexandra ,dar imi poti spune Ale-chan. Sper sa iti faci prieteni pe aici , pentru ca e bine sa sa ai multi si din cand in cand sa citesti regulamentul . Nu am intrebari. Nu uita sa zambesti mereu ! |
| | | Chaab`s ;) Genin
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 17:58 | |
| Multumesc Ale-chan ! |
| | | En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| | | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 21:32 | |
| Buna ! Bine ai venit pe forum ! Eu sunt Denisa, vad ca avem multe in comun, mai ales la capitolul muzica, si eu detest manelele. Am si eu vreo cateva intrebari : Cati ani ai ? O sa scrii un fic ? Care e animeul tau preferat ? Care e cuplul tau preferat din Naruto ? Daca scrii un fic ma anunti si pe mine ? Cam atat. Ja ne ! |
| | | Chaab`s ;) Genin
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mar 30 Iul 2013, 23:41 | |
| Hei En' , ma bucur sa te cunosc, imi pare bine. Da am un fic, este inca la inceput : Suflet ratacit! - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Buna Denisa ! Ei bine, sper sa ne intelegem fantastic . Ma bucur ca esti de acord cu mine. Sa-ti raspund la intrebari : I: Cati ani ai ? R: Am 14 ani, 4 luni si 2 zile, orele, secunde , minute nu stiu I: O sa scrii un fic ? R: Am unul. Desi mi-as dori sa mai incep inca unul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]I: Care e animeul tau preferat ? R: Pai, preferatul Naruto. Mai sunt si altele care doar imi ocupa timpul liber. I: Care e cuplul tau preferat din Naruto ? R: Aici o sa-mi spui ca sunt nebuna,dar cuplul meu preferat nu este fata-baiat. Este Sasuke si Naruto (dupa cum vezi poza de la avatar si semnatura). Am vrut sa incep un fic asa dar este interzis regulilor de pe forum crearea ficurilor yaoi. . Dar daca ar fi sa aleg un cuplu fata- baiat ar fi Naruto si Sakura. I: Daca scrii un fic ma anunti si pe mine ? R: Ti-am dat link-ul cu fic-ul meu, poate la urmatorul sau la next daca vrei Va multumesc tuturor!Sunteti foarte primitori! |
| | | SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mier 31 Iul 2013, 11:17 | |
| Buna,Corina! Eu sunt Lavinia si ma bucur sa te cunosc. Am doar o intrebare :Ma vei anunta daca vei scrie un fic? Sper sa fim prietene. |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mier 31 Iul 2013, 11:37 | |
| Hei, Corina. Deși ești prezentă pe aici de ceva vreme, bine ai venit. :)) Sper să ai o ședere plăcută cât vei sta aici și să nu întâmpini probleme cu ceilalți membrii. Să fii fetiță cuminte și să fii activă. Te pup.:* |
| | | Chaab`s ;) Genin
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Mier 31 Iul 2013, 11:40 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! | |
| |
| | | | Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|