Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Chaab`s ;)
Genin
Genin
Chaab`s ;)

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.*
acebook acebook : Corina
Nr. mesaje Nr. mesaje : 90
Puncte : 112
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D
Stare de spirit Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"

Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! Empty
MesajSubiect: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 14:45

Buna tuturor! Eu sunt Chaab`s sau Corina, depinde cum ma stiti de pe forum sau numele real ! M-am alaturat voua acum ceva timp dar niciodata nu mi-am facut simtita prezenta. Pai despre mine :-?? Sunt o fire prietenoasa, glumeata si mai tot timpul cu chef de glume, dar pot fi si foarte serioasa cand e cazul. Nu-mi place sa ma contrazica cineva atunci cand imi sustin ca atare ideea ..-.- . Iubesc sa citesc, ficuri si carti , orice. Prin muzica imi traiesc viata, traiesc dansand pe aripile versurilor. Si ador sa desenez,fac asta de cand ma stiu!

P.S: Sper sa ne imprietenim repede si sunt bucuroasa ca am dat de aceasta societate! Va pup! kiss
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 15:02

Salutare Corina :)

Eu sunt de câteva zile pe aici și deja încept să îmi fac prieteni happy2 
Mă numesc Felicia.
Sper să ne înțelegem bine, iar dacă ai dori să îmi citești ficul:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mulțumesc anticipat.happy 
Pupici kiss

Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 15:25

Buna Corina . Numele meu este Elena si consider ca avem multe in comun . Nici eu prima oara cand am venit pe forum nu m-am prezentat , defapt eram prea captata de ficuri ca sa vad daca trebuie sa ma prezint :))) , dupa cateva luni am facut-o =))) .
Sunt o persoana prietenoasa , iubesc sa rad si sa-i fac pe altii sa rada , iubesc sa scriu , sa citesc , sa dansez ( dar sa nu ma vada nimeni ) , si sa ascult muzica , nu pot trai fara ea , mereu asculta muzica , si mama mereu imi zice ca o sa raman surda ( dau volumul cam tare lough ) . Si eu sunt genul care isi sustine ideea , chiar daca nu e corecta , tot ca mine zic si fac .
Vreau sa-ti pun cateva intrebari , daca nu te superi :
Ce fel de muzica asculti ?
Ce fel de filme preferi ?
Ce fel de carti preferi sa citesti ?
Vrei sa fim prietene ????
Sus In jos
Chaab`s ;)
Genin
Genin
Chaab`s ;)

Hobby-uri Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D
Stare de spirit Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 15:43

Smiley97bla , ma bucur sa te cunosc, sper sa ne intelegem foarte bine! kiss

Miss Sherlock , ma bucur sa aud asta. Avem atatea in comun! lough  Suntem exact cam la fel, prefer sa-mi pun castile si sa dansez in fata oglinzii singura, ma simt in largul meu atunci.a hug 

Sa-ti raspund la intrebari :
I: Ce fel de muzica asculti ?
R: - Pai atat timp cat ma indragostesc de ea si versurile si ritmul ei ma cuprind, orice. Dar nu ascult manele. Orice manelist merge pe principiul: 70% din melodie sa fie " la la la ; ragadaba; of of of ; aolo " ; 20% sa lungeasca vocalele de la sfarsit " viataaaaaaaaaaa meaaaaaa" si 10% sa zica ceva de valoarea lor -.-  . :| 

I: Ce fel de filme preferi ?
R: Prefer mult filmele cu criminalisti in serie well? awesome right?  Dar imi plac si cele horror si de comedie. Dupa vin cele romanticele si celelalte tipuri scad in clasamentul din capul meu.

I: Ce fel de carti preferi sa citesti ?
R: Carti, pff. Ah, puctul meu slab. Orice, sa fie buna numa`. Iubesc cartile cu vampiri, cu supranatural, cu actiune. In general nu prea tin cont  de cine e scrisa, ci ce este scris in ea . :-??

I: Vrei sa fim prietene ????
R: Normal ca vreau, nici nu trebuie sa intrebi. Sper sa ne intelegem perfect! kiss
Sus In jos
Mrs.Meow
Chūnin
Chūnin
Mrs.Meow

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : ●Bucuresti●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 600
Puncte : 742
Reputatie Reputatie : 28
Hobby-uri Hobby-uri : ●Sa visez●
Stare de spirit Stare de spirit : ●Schimbatoare●

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 17:48

Hell, Corina , ma bucur sa te cunosc. Eu sunt Alexandra ,dar imi poti spune Ale-chan. Sper sa iti faci prieteni pe aici , pentru ca e bine sa sa ai multi si din cand in cand sa citesti regulamentul . Nu am intrebari. Nu uita sa zambesti mereu !
Sus In jos
Chaab`s ;)
Genin
Genin
Chaab`s ;)

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 17:58

Multumesc Ale-chan ! kiss kiss
Sus In jos
En'
Genin
Genin
En'

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Argeş
Nr. mesaje Nr. mesaje : 336
Puncte : 366
Reputatie Reputatie : 16
Stare de spirit Stare de spirit : Meh..

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 21:30

Corina, salut! kiss
Eu sunt Elena, mi se spune En. dap ! 
Îmi pare bine să te cunosc, sper să ne înţelegem!
O singură întrebare am pentru tine, vei scrie un fic? Dacă nu ai deja unul, bineînţeles. happy2 
*Hugs*
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 21:32

Buna ! Bine ai venit pe forum ! Eu sunt Denisa, vad ca avem multe in comun, mai ales la capitolul muzica, si eu detest manelele. Am si eu vreo cateva intrebari :
Cati ani ai ?
O sa scrii un fic ?
Care e animeul tau preferat ?
Care e cuplul tau preferat din Naruto ?
Daca scrii un fic ma anunti si pe mine ?
Cam atat. Ja ne !
Sus In jos
Chaab`s ;)
Genin
Genin
Chaab`s ;)

Stare de spirit Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-&quot;

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mar 30 Iul 2013, 23:41

Hei En' , ma bucur sa te cunosc, imi pare bine. Da am un fic, este inca la inceput : Suflet ratacit! - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Buna Denisa ! Ei bine, sper sa ne intelegem fantastic a hug  . Ma bucur ca esti de acord cu mine.
Sa-ti raspund la intrebari :

I: Cati ani ai ?
R: Am 14 ani, 4 luni si 2 zile, orele, secunde , minute nu stiu lough  kiss 

I: O sa scrii un fic ?
R: Am unul. Desi mi-as dori sa mai incep inca unul. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

I: Care e animeul tau preferat ?
R: Pai, preferatul Naruto. Mai sunt si altele care doar imi ocupa timpul liber. happy2 

I: Care e cuplul tau preferat din Naruto ?
R: Aici o sa-mi spui ca sunt nebuna,dar cuplul meu preferat nu este fata-baiat. Este Sasuke si Naruto (dupa cum vezi poza de la avatar si semnatura). Am vrut sa incep un fic asa dar este interzis regulilor de pe forum crearea ficurilor yaoi.(D) (D) . Dar daca ar fi sa aleg un cuplu fata- baiat ar fi Naruto si Sakura.

I: Daca scrii un fic ma anunti si pe mine ?
R: Ti-am dat link-ul cu fic-ul meu, poate la urmatorul sau la next daca vrei think kiss 

Va multumesc tuturor!Sunteti foarte primitori!
Sus In jos
SandClock
Genin
Genin
SandClock

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : craiova
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 281
Puncte : 301
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,pozele...
Stare de spirit Stare de spirit : grozava in general

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mier 31 Iul 2013, 11:17

Buna,Corina!
Eu sunt Lavinia si ma bucur sa te cunosc. Am doar o intrebare :Ma vei anunta daca vei scrie un fic?
Sper sa fim prietene.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mier 31 Iul 2013, 11:37

Hei, Corina. a hug Deși ești prezentă pe aici de ceva vreme, bine ai venit. :)) Sper să ai o ședere plăcută cât vei sta aici și să nu întâmpini probleme cu ceilalți membrii. Să fii fetiță cuminte și să fii activă. Te pup.:*
Sus In jos
Chaab`s ;)
Genin
Genin
Chaab`s ;)

Stare de spirit Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-&quot;

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19Mier 31 Iul 2013, 11:40

Imi pare bine sandclock , sper sa ne intelegem bine. pup la tine kiss kiss kiss

Multumesc, Ely Phoenix , o sa fiu cuminte, mai ceva ca un ingeras:=): desi va fi greu. Sper sa ne intelegem. pup la tine kiss kiss kiss

thank you thank you thank you thank you thank you 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!   Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata! I_icon19

Sus In jos

Sunt de ceva vreme printre voi, dar nu m-am prezentat niciodata!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Ești nou? Prezintă-te-