|
Autor | Mesaj |
---|
Naruto. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Peste tot şi nicăieri . acebook : Biiaa Băă Nr. mesaje : 6 Puncte : 13 Reputatie : 3 Hobby-uri : Anime ;o3 Stare de spirit : ~~'
| Subiect: Bunăă >.< Vin 02 Aug 2013, 10:42 | |
| Heii ^^. Mă numesc Beatrice, am 12 ani.. Şi sunt o fire mai timidă >.<. Sunt o fană a anime-urilor de foarte mult timp, dar nu m-am uitat la toate.. Ei bine, cam atât am avut de spus.. ^^. Sper să mă înţeleg cu voi toţi şi să-mi fac mulţi prieteni. Bye`! ^^ |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Bunăă >.< Vin 02 Aug 2013, 10:44 | |
| Hellau, dear. Bine ai venit la noi pe forum, Beatrice. :hug:Ne bucuram sa avem printre noi un nou membru. Sa fii cuminte, sa te pui pe tastat adica sa fii activa :=):si sa ne aduci ficuri si alte creatii. :> Pana atunci, sedere placuta la noi si sa te distrezi. Te pup. :* |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Bunăă >.< Vin 02 Aug 2013, 11:06 | |
| Buna scumpa mea , eu sunt Elena , am 15 ani si sunt incantata sa vad un nou membru pe forum . Sper sa te simti bine aici la noi si sa-ti faci multi prieteni . Cand vei dori sa scrii un fic , doresc sa fiu si eu anuntata , desigur daca nu te deranjeaza . Multa bafta si noroc ! |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Bunăă >.< Vin 02 Aug 2013, 13:13 | |
| Bine ai venit pe forum, Rin ! Eu sunt Denisa si am cateva intrebari daca nu te deranjeaza: 1.Care e anime-ul tau preferat ? 2. Ce fel de fic-uri iti plac ? 3. Cati ani ai ? 4. Ce fel de muzica iti place ? 5. O sa scrii un fic ? 6. Daca da, ma anunti si pe mine ? Cam atat. Ja ne ! |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Bunăă >.< Vin 02 Aug 2013, 16:52 | |
| Buna Beatrice, sunt incantata sa te cunosc Bun venit pe forum sper sa te distrezi,sa fi activa si nu uita sa iti dai cu parerea la micile noastra creati Ne mai intalnim te pwp scumpo Daniela= CaMi :) |
|
| |
En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| |
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Bunăă >.< Sam 03 Aug 2013, 14:09 | |
| Buna, Beatrice ! Bine ai venit in marea noastra familie. Eu sunt Simona, dar imi poti spune Simo Ce pot sa-ti spune, decat ca iti urez o sedere cat mai placuta, sa iti faci multi, multi prieteni si desigur sa fi activa Kisses and hugs ^^ |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Bunăă >.< Sam 03 Aug 2013, 16:08 | |
| Buna!Eu sunt Lavinia si ma bucur sa te cunosc .Sper sa fim prietene si iti urez un calduros "Bine ai venit" |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Bunăă >.< Lun 12 Aug 2013, 21:12 | |
| Bine ai venit ! Ma bucur sa te cunosc , eu sunt Alexandra. Imi pare rau ca am aterizat atat de tarziu ! Sa te distrezi , sa iti faci prieteni si sa zambesti mewre ! Have fun here ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bunăă >.< | |
| |
|
| |
|