|
Autor | Mesaj |
---|
CoriMwahaha Academy Student
Sex : Localizare : Craiova acebook : Cori Mwahaha Nr. mesaje : 4 Puncte : 8 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa fac pe nebuna Stare de spirit : Huuuuuuuuuuuhaaaaaa
| Subiect: Bunaaaa <3 Dum 04 Aug 2013, 03:35 | |
| Heeeei lume ! Sunt Corina . Si ma bucur foarte mult sa va cunosc . Um, in primul rand eu am mai fost pe acest forum sub numele de "Pufarina~Puff~Puffitza:x" acum ceva timp. Si pursi simplu , ieri, mi-a revenit dragostea pentru acest forum. Acum sa trecemla descriere. Am 15 ani, sunt extrem de sociabila si saritoare. As spune mai multe dar sunt fara inspiratie la oraasta :))POt spune doar ca deabia astept sa leg multe prietenii cu voi :* daca aveti intrebari nu ezitati si punetimi-le ! |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Dum 04 Aug 2013, 14:06 | |
| Buna Corina !!! :) Eu sunt Elena , am 15 si sunt tare bucuroasa sa te cunosc . Sper sa te simti bine aici si sa te distrezi . Acum intrebarile : Ce fel de filme iti plac ? Ce fel de carti citesti ? Ce apreciezi cel mai mult la o persoana ? Ce fel de muzica iti place ? Asculti k-pop ? Vrei sa fim prietene ? Cam atat . |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Dum 04 Aug 2013, 14:24 | |
| Buna, Corina . Bine ai revenit pe forum Eu sunt Simona, dar imi poti spune Simo Hmmm as avea si eu cateva intrebari : Care e culoarea ta preferata ? AI de gand sa deschizi un fic? Cand te simti trdata de o persoana ? Si cam atat DIstractie placuta Kisses and hugs ^^ |
|
| |
Sex : Localizare : Craiova acebook : Cori Mwahaha Nr. mesaje : 4 Puncte : 8 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa fac pe nebuna Stare de spirit : Huuuuuuuuuuuhaaaaaa
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Dum 04 Aug 2013, 23:41 | |
| heii fetelor si eu ma bucur tara mult sa va cunosc pe voi :* si acum sa raspundem la inrebariii^^ Ce fel de filme iti plac ? Imi plac filmele romatice, dar asa prefer orice filmcare sa ma impresioneze cu adevarat ! Ce fel de carti citesti ? Carti SF Ce apreciezi cel mai mult la o persoana ? Sinceritatea si umorul Ce fel de muzica iti place ? orice gen :)) Asculti k-pop? Ascultam inainte :-? Vrei sa fim prietene ? Logic, deabia astept :* Cam atat .
Care e culoarea ta preferata ? Roz si albastru AI de gand sa deschizi un fic? Da, poate chiar asta seara. Cand te simti trdata de o persoana ? Atunci cand sunt mintita si stiu deja adevarul
|
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Dum 04 Aug 2013, 23:55 | |
| Buna, Cori, bine ai revenit pe forum ! Eu sunt Denisa, intrebari am doar una : Care e cuplul tau preferat din Naruto ? Cam atat. Ja ne ! |
|
| |
Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Lun 05 Aug 2013, 00:16 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Lun 05 Aug 2013, 00:34 | |
| Cat de dragute sunteti fetelor :* vapup siiii acum sa raspund la intrebari:
paii hmm, nu amun cuplu preferat din Naruto si totusi imi doresc sa vad cu cine va ramane Sakura la final :)) cred ca as prefera SasuSaku
Si acumintrebarile corinei :* hiihiii
1.Ce zodie esti? Balanta ^^ 2.De ce nu mai asculti K-pop? Pai nu stiu..nu inteleg nimic din ce zic:)) 3.Ce trupa de muzica preferi? NU am o trupa preferata 4.Iti plac cartile acele cu sfatri despre viata? (nu-mi vine nici un nume acum in minte) Da chiar imi plac. Mai ales volumele acelea "Secretul" 5.Ce tara iti place? Ai merge in Japonia? Imi place Franta dar da Japonia este pe lista mea de calatorii ^^ 6.Ce anime-uri urmaresti? Urmareammulte inainte , dar acum doar Naruto 7.Ce cuplu preferi din Naruto? Cum am zis ...nu am unul preferat dar as putea spune SasuSaku 8.Te impresioneaza Uchiha Sasuke?well? awesome right? what?lol! Ma impresioneazaa mereu. 9.Cum iti petreci timpul liber? Ies afara :* cu iubitul meu 10.Ce parere ai despre liceele de arte plastice? Sunt minunate . si eu am vrut sa dau la un liceu de arta plastica dar a fost cam prea tarziu cand mi-a venit ideea 11.Ai vreun idol? Nup 12.Daca scri un fic ma anunti si pe mine? Da :* in seara asta am sa postez unul 13.Sunt prea cicalitoare?lough Nu esti chiar draguta si adorabila :* 14.Imi vei citi ficul daca ai timp? - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Cu mare placere 15.Vrei sa fim prietene? Da, logic :* vreaaau |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Lun 05 Aug 2013, 10:16 | |
| Buna Corina!Eu sunt Amanda,dar poti sa imi spui cum vrei tu.Toata lumea imi spune imi spune in alt fel deci nu mai am o porecla stabila.Ma bucur sa te cunosc.In primul rand iti urez bun venit pe forum,sper sa te distrezi! Am vazut ca ai scris mai sus ca nu intelegi nimic din K-pop.Nici eu!Sper sa ne intelegem bine si poate imi accepti si mie cererea de prietenie?Bye!
P.S. Aveam ceva intrebari pentru tine dar le-am uitat. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Lun 05 Aug 2013, 10:24 | |
| Hei, Corina. Bine ai revenit la noi pe forum! *hug* Desi ai mai avut un cont inainte, iti doresc sedere placuta aici si sa fii activa si cuminte.:) Eu nu am multe sa te intreb, fetele au facut-o in locul meu. :)) Deci, distreaza-te ca pe vremuri! Eu inchei aici. Pupx. :* |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Lun 05 Aug 2013, 10:45 | |
| Salut Corina ! Eu sunt Mihaela , sper sa te distrezi si sa iti faci foarte multi prieteni . As spune pa , dar parca ceva nu ma lasa , am uitat ceva , dar oare ce ? A da era sa uit de intrebari :
1. Care este anotimpul tau preferat ? 2. Ai pe forum scris vreun fic ? 3. Daca ai putea sa iti schimbi viata , ai faceo ? 4. Ai frati s-au surori ? 5. Care este prajitura ta preferata ? 6. Ce hobiuri ai ? 7. Ce iubesti mai mult la viata ? 8. Ce este viata ? ( dupa parerea ta ) 9. Iti plac petrecerile in pijamala ? 10. De unde esti ? 11. Ai id sau facebook ? ( DACA DA , mi le lasi si mie in privat sa mai vorbim ? 12. Cum ai dat de forum ? 13. Care este cel mai paranormal eveniment din viata ta ? 14. Ai prieten ? 15. Poti sa imi fi prietena ?
Cam atat , astept respunsurile si sa ma anunti prin mp te rog ! |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 Lun 12 Aug 2013, 21:13 | |
| Bine ai venit ! Scuza-mi intarzierea ! Sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni ! Eu sunt Alexandra , apropo. Have fun here ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bunaaaa <3 | |
| |
|
| |
|