Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: Vescan & Ligia - Ultima Ploaie Mar 06 Aug 2013, 10:52
Plouă… Tu nu eşti să m-ascunzi Ca deobicei Tu n-ai timp să m-asculţi Plouă… In sufletul meu plouă,plouă Vorbesc cu tine…
Şi poate-i, Ultima dată când te mai aud, Ultima dată când te mai ascult, Ultima dată când te mai ascund, In braţele mele de ploi
Uită de mine,dar uitate bine Că-i ultima pagină din trecut şi uitate bine-nainte să zici Că toate au trecut
Oricum timpu trece,sunt ok Dacă te intrebi ce mai fac Dacă iubesc acum pe altcineva Sau dacă am incercat s-o fac Măcar ştii,inima mea de-atunci Întruna bate,răzbate cu gându Că poate orice răni pot fi alinate…
Plouă….
Da,ştiu c-au fost prea multe ploi Şi ne-am promis că dacă unu cade Cădem amândoi,prea multe ploi Chiar n-am vrut sa mângâi alt chip Dar cu amintirea ta-n piept Nu pot fi fericit.
Refren: Lasă,lasă ploaia să treacă Vocea iubirii într-o zi n-o să mai tacă Lasă,lasă cerul să cadă Îngerii să plângă pentru ultima dată …
Lasă,lasă ploaia să treacă Vocea iubirii într-o zi n-o să mai tacă Lasă,lasă cerul să cadă Îngerii să plângă pentru ultima dată …
Auzi,am inima de piatră Nu eşti prima care pleacă Da` eşti prima sincer Care-aş vrea-ntr-o zi să se intoarcă Nu eşti prima care ‘ncearcă Să mă schimbe-n repetate randuri Da` eşti prima care ‘ntrun final M-a pus pe gânduri Şi acum 1000 de gânduri m-apasă Lasă ploaia să vină,să treacă Lasă cerul să cadă Sfinţii să vadă că oamenii plâng cateodată Lasă timpul să treacă,da totuşi incearcă Să nu crezi deloc în poveşti Asta-i ultima dată când mă mai auzi Şi poate mai zâmbeşti..
Aş vrea peste ani să-ţi aminteşti Cu drag de tot ce-a fost Chiar dacă-am fost un prost Şi nici o scuză nu mai are rost Acum totuşi după atâta timp Încă mi-e dor şi dor În unele momente încep să cred Că niciodată nu mor…
Lasă… Lasă…. Lasă…..
Refren: Lasă,lasă ploaia să treacă Vocea iubirii într-o zi n-o să mai tacă Lasă,lasă cerul să cadă Îngerii să plângă pentru ultima dată …
Lasă,lasă ploaia să treacă Vocea iubirii într-o zi n-o să mai tacă Lasă,lasă cerul să cadă Îngerii să plângă pentru ultima dată …
Plouă… Tu nu eşti să m-ascunzi Ca deobicei Tu n-ai timp să m-asculţi Plouă… In sufletul meu plouă,plouă Vorbesc cu tïne…
Si pe Youtube melodia :
Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
Subiect: Re: Vescan & Ligia - Ultima Ploaie Mier 14 Aug 2013, 20:49
Hey! Buna! Imi place muuult de tot melodia asta,ma bucur ca ai adus-o pe aici.
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
Subiect: Re: Vescan & Ligia - Ultima Ploaie Dum 18 Aug 2013, 14:27
Vescannnn .. Geniala melodiee si genial om Key hey , sa mai aducii ^^ !!
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: Re: Vescan & Ligia - Ultima Ploaie Vin 23 Aug 2013, 11:49
O sa mai aduc , te asigur de asta !
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: Vescan & Ligia - Ultima Ploaie Sam 09 Noi 2013, 08:52
Oh, God! De câd nu am mai ascultat această melodie GENIALĂ :O