|
Autor | Mesaj |
---|
Alison Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 19 Reputatie : 2
| Subiect: Salut... Mier 07 Aug 2013, 01:33 | |
| Hey ^^ ! Nu sunt prea buna la prezentari...ce sa va spun? Pai,ma cheama Bianca,imi place muzica rock,sa desenez ,sa fac gfx'uri si rpc'uri si cam atat...daca vreti sa ma intrebati ceva nu ezitati! :Ah,da si sper sa imi fac multi prieteni aici! ^.^ |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Salut... Mier 07 Aug 2013, 02:05 | |
| Hello. Bine ai venit. Eu sunt Andreea, asa-zisu` unicorn Eques din Pandora Hearts. Am eu cateva intrebari. 1. Cum ai dat peste acest forum? 2. Ce te-a motivat sa-ti faci cont aici? 3. Din cate ai vazut, pana acum, ce parere ai despre forum? 4. Ai citit vreodata un fic SasuSaku de pe acest forum? 5. Vei face si tu un fic? 6. Citesti carti? 7. Te uiti la anime? 8. Ce genuri de anime iti plac? 9. Care sunt anime-urile tale preferate? 10. Care a fost primul anime vazut de tine? 11. Ce trupe rock asculti ? 12. Pe langa rock, mai asculti si alt gen de muzica? 14. Iti place K-POP-ul ? 15. Daca da, ce trupe/solisti asculti ? 16. Ce hobby-uri mai ai? 17. Cum te vezi peste 10 ani ? 18. Cum te-ai descrie in 5 cuvinte ? Cam atat,cred. Daca vreau sa-ti mai pun intrebarii te voi baga la interviurii. See ya ! |
|
| |
Alison Academy Student
| Subiect: Re: Salut... Mier 07 Aug 2013, 11:54 | |
| Hey ^^ Ma bucur sa te cunosc Andreea...Hmm,pot sa iti spun Deea? Suna dragut....
1. Cum ai dat peste acest forum? -Cautam ceva pe google si am gasit forumul 2. Ce te-a motivat sa-ti faci cont aici? -M'am uitat putin pe forum si am vazut ca e foarte dragut si ca membri sunt primitori 3. Din cate ai vazut, pana acum, ce parere ai despre forum? - E foarte dragut 4. Ai citit vreodata un fic SasuSaku de pe acest forum? -Da 5. Vei face si tu un fic? - Poate... 6. Citesti carti? -Da 7. Te uiti la anime? -Da 8. Ce genuri de anime iti plac? -Anime'uri gen Naruto,Angel Beats etc. 9. Care sunt anime-urile tale preferate? -Angel Beats,Black Rock Shoter si mai sunt... 10. Care a fost primul anime vazut de tine? - Nu mai stiu 11. Ce trupe rock asculti ? -Paramore,Evanescence.... 12. Pe langa rock, mai asculti si alt gen de muzica? -Uneori da 14. Iti place K-POP-ul ? Hmm...putin. 15. Daca da, ce trupe/solisti asculti ? -Nu imi vine niciunul in cap acum. 16. Ce hobby-uri mai ai? -Imi place sa desenez,sa ascult muzica,sa fac gfx'uri si rpc'uri... 17. Cum te vezi peste 10 ani ? -Eu nu ma gandesc nici la ce se va intampla peste doua minute :)) 18. Cum te-ai descrie in 5 cuvinte ? Inalta,satena,prietenoasa,rebela si timida cu unele persoane. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Salut... Mier 07 Aug 2013, 12:04 | |
| Bună și bine ai venit pe la noi pe forum, Bianca! Eu una sper să-ți faci foarte mulți prieten în scurt timp și să respecți regulamentul. Oricum, sunt sigură că nu voi auzi niciodată probleme în legătură cu tine, că tu ești fată cuminte, așa-i? Joking. Abia aștept să postezi rpc-uri și gfx-urile tale. Chiar vreau să văd cum editezi în ambele programe și ce poți face tu cu imaginația ta. Ne mai citim prin topicuri. Să fii cuminte și să fii activă. Pupx.:*
|
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Salut... Lun 12 Aug 2013, 21:14 | |
| Bine ai venit ! Scuza-mi intarzierea ! SAa te distrezi si sa iti faci multi prieteni ! Eu sunt Alexandra , apropo. Have fun here ! |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Salut... Lun 12 Aug 2013, 23:56 | |
| Salut! Eu sunt Lavinia.Sigur o sa fim prietene...aa daca vrei .Scuze ma ia valul Sa fi activa si sa treci pe la reguli. |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Salut... Mar 13 Aug 2013, 16:33 | |
| Bine ai venit pe forum, Bianca ! Eu sunt Denisa si am o intrebare : Care e cuplul tau preferat din Naruto ? Cam atat, distreaza-te, respecta regulile si posteaza mult ! Ja ne ! |
|
| |
Alison Academy Student
| Subiect: Re: Salut... Dum 18 Aug 2013, 14:19 | |
| Hey ^^ Va multumesc mult pentru urarile de bun venit! Denisa : Cuplul meu preferat din Naruto cred ca e Sasusaku...dar imi place si DeiSaku :-? |
|
| |
En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut... | |
| |
|
| |
|