|
Autor | Mesaj |
---|
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: (Α) Alfa și Omega (Ω) Vin 09 Aug 2013, 12:22 | |
| Choco: fanfic sters la cererea autoarei
Ultima editare efectuata de catre Miss Sherlock in Dum 18 Aug 2013, 13:48, editata de 3 ori |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Vin 09 Aug 2013, 19:39 | |
| Heeiiii Am ajun si eu pe la ficul tau si iti pot spune sincer ca imi place si chiar m-a fascinat din prima felul tau de a scrie... Sau mie cel putin imi place felul tau de a povestii... Recunos ca mi-ai starnit curiozitate in legatura cu povestea ficului Astept sa vad cum il desvolti, asa ca te rog sa ma anunti si pe mine can aduci next-ul Spor la scris si la idei! BaiBai |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Vin 09 Aug 2013, 21:16 | |
|
Kyaaa ~ Fic nou ! :3 Of, iara am uitat de maniere. Hello ! Nu-mi vine sa cred ce vad ! Inca din primul capitolul curiozitatea m-a cuprins. Scrii asa de frumos, asa de curat si logic. Vreau mai mult, vreau mai mult din ficul tau. Deja, doar, primul capitolul l-am citit de 3 ori. Ai o estica foarte frumoasa. Sincer... ce m-a atras pe mine aici a fost titlul atat de sugestiv. Si .. spui ca este fic SasuSaku, nu ? Hmm... Asta va fii extra-mega-ultra interesant. Nici nu stiu ce sa mai zic deoarece ficul tau imi place mult si nu am nimic de reprosat, deci, te las cu atat, din pacate. See ya ! Spor la scris, ideei si sa ma anunti cand pui next. |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Lun 12 Aug 2013, 14:20 | |
| Choco: fanfic sters la cererea autoarei
Ultima editare efectuata de catre Miss Sherlock in Dum 18 Aug 2013, 17:53, editata de 1 ori |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Lun 12 Aug 2013, 14:49 | |
| Heeeiiiii Scuze ca am intarziat cu comm-ul, dar acum sunt aici! Iti multumesc mult de tot pentru mesaj, capitolul a fost super, si recunosc ca incep sa devin din ce in ce mai curioasa! Vreau sa vad cum dezvolti sirul povesti si cum evolueaza lucrurile Sper sa aduci repejor next-ul si sa ma anunti si pe mine Spor la scris! BaiBai |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Mar 13 Aug 2013, 12:49 | |
| Hello. Revin cu comm ! Tot nu pot sa inteleg cum e asta fic SasuSaku. Totusi, am eu o banuiala dar mai bine n-o spun ca ar fii un mare spoiler. Din nou, m-au captivat cuvintele tale, parca eram intransa, iar cand s-a sfarsit mi-am zis : "Asta e tot ? NO ! M-ai vreau ! " Hana si Akira, mie mi se par dragute, mai ales Hana, iubesc ochii verzi dar si cei rosi. Tot ficul tau ma pune pe ganduri. Tot ma gandesc la ce sa va intampla in continuarea. Oho... asta va fi un fic lung si frumos. Iar mie imi plac ficuriile lungi si frumoase. (GOO) Stai asa ! Ori sunt uituca ori proasta. Nu ai specifacat cine scrie in acest jurnal. Oh, inca un motiv pentru care iti ador ficul si ma duci in transa. Chiar sunt curioasa dar mai bine citesc din nou primul capitol ca sa ma asigur ca nu ai specificat. Oh, sa nu iei asta in nume rau ! E un compliment. See ya ! Spor la scris, ideei si sa ma anunti cand pui next. |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Mier 14 Aug 2013, 02:50 | |
| HIhihi Draga mea, am cam intarziat cu cititul noului tau fic, dar mai bine acum. Mai mult de citit pentru mine Dar din pacate, nu imi este deajuns... Vad ca ti-ai pus in aplicare ideea care mi-ai dezvaluito vag, si sincer, sunt nerabdatoare sa vad cu ce se mananca Mi-am dat seama din celelalte 2 ficuri create de tine ca ai o inclinatie spre paranormal. Pe mine una, nu prea ma pasioneaza lucrurile astea, dupa cum ti-am mai spus, dar ce creezi tu, ma incanta. Ce mai pot adauga? In afara faptului ca sunt scurte, si vreau sa imi potolesc cat mai repede setea de curiozitate, te rog sa imi trimiti un mesaj cand ai postat continuarea Ti pup, si multa inspiratie in continuare |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Mier 14 Aug 2013, 15:12 | |
| Buna! Ti-am citit ficul de la primul capitol dar nu am avut cand sa las com, asa ca am revenit acum. Imi place mult idea pe care o ai, desi cum sunt doar primele capitole, nu imi pot da seama care e in totalitate. Daca e un fic SasuSaku, inseama ca Sakura e una dintre cele doua fete, nu? Dar poate sa fie si cea care povesteste. Hmm. Sunt foarte curioasa cum vor aparea cei doi, daca nu cumva Sakura a aparut, deci te rog sa ma anunti cand postezi next. Deny te |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Dum 18 Aug 2013, 18:25 | |
| Choco: fanfic sters la cererea autoarei |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Dum 18 Aug 2013, 18:44 | |
| Sunt primaa!! M-a captiva, nu pot minti Dar, inseamna ca Sasuke o sa apara cam tarziu, asa-i? Nu imi place sa asteeeept! Ce sa zic? imi place Astept continuarea. Dar repede, repede Ti puup, si vreau anunt |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Dum 18 Aug 2013, 20:33 | |
| Hey! Multumesc de anunt si sper ca o sa ma anunti si data viitoare Ma bucur ca am aflat indentitatea acelei femei. Eu una eram putin debusolata pentru ca atunci cand citeam imi imaginam o batrana grasa si scunda, iar alteori o femeie inalta, tanara si frumoasa. De acum totul va parea mult mai clar, pentru mine cel putin. Deci Shizuku e mama Sakurei din cate am inteles. Interesant. Sunt nerabdatoare sa stiu cum va fi personalitatea Sakurei in viitoar , dar mai ales cum se va intalni cu Sasuke. Spor la scris! Deny te |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Lun 19 Aug 2013, 15:17 | |
| Am aterizat şi eu pe aici aseară când nu aveam ce face şi mă apucase cheful de citit. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut la nebunie şi că totuşi m-a cam şi speriat pe alocuri. La început mă întrebam cum de este posibil ca acesta să fie un fic Sasusaku, dar dupa ultimele capitole mi-am cam dat seama. Deja îmi cam imaginez ce fel de viaţă o să aibă Sakura. Abia aştept să aduci nextul şi dacă se poate să mă anunţi şi pe mine. |
|
| |
Lucya Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D acebook : Lucya Pitika Nr. mesaje : 209 Puncte : 242 Reputatie : 11 Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Mar 20 Aug 2013, 00:31 | |
| hey hey hey am trecut si eu insfarsit pe la ficul tau si este foarte frumos sincer te rog eu din inimioara mea asta mik sa ma anunti si pe mine cand vine next te rog eu din inima mea poooop :* |
|
| |
Ame. Genin
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Dum 25 Aug 2013, 13:56 | |
| Heeiiii Mersi mult de tot de mesaj si scuza-ma ca am intarziat atat cu comm-ul... Capitolul a fost super! Cand am vazut numele de Haruno, mi-am dat seama deja ca trebuie sa apara si Sakura Sper sa aduci next-ul repejor si sa ma anunti si pe mine te rooogg Chiar m-ai facut curioasa Spor la scris! BaiBai |
|
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Lun 26 Aug 2013, 00:17 | |
| Hello. Trec si eu p-aici, insfarsit. Imi pare rau ca te-am facut sa astepti atat de mult. Nu-mi vine sa cred, ai pus dialog ! :O Chiar daca este doar o linie nu este seaca deloc, defapt, ce naiba, stii si tu asta, nu trebuie s-o mai spun. Ma bucur ca am aflat cine este scriitoare acestui jurnal. Insfarsit o curiozitate s-a dus, dar tot nu ma prind cand va aparea Sasuke, ma intreb daca si el are ceva de-a face cu supranaturalul. Poate e vampir, poate e varcolac, JESUS , asta e ridicol Vampir, varcolac ?! Pe naiba, el va fi tipul sexy si rau. Din pacate, trebuie sa te las cu atat. See ya ! |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Vin 24 Oct 2014, 21:10 | |
| Fan Fic redeschis la cererea autoarei. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) Joi 16 Iul 2015, 15:30 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: (Α) Alfa și Omega (Ω) | |
| |
|
| |
|