voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: Concurs 2. - Melodia saptamanii! Lun 25 Apr 2011, 10:32 | |
| Ieeeii.... Scz da mai particip cu o melodie , eu zic nemuritoare! ALATURI DE INGERI - 3SE [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Concurs 2. - Melodia saptamanii! Lun 25 Apr 2011, 11:27 | |
| "Ony♫Baby Angel◕‿◕"]Pun si eu Eminem-I need a doctor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](scuzati ca dau edit)[/quote] |
|
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Concurs 2. - Melodia saptamanii! Lun 25 Apr 2011, 11:29 | |
| E tot aceiasi melodie doar ca am spus cum se numeste |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Concurs 2. - Melodia saptamanii! Lun 25 Apr 2011, 13:15 | |
| - ßÿßÿ' a scris:
- Avril Lavigne-What the hell
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Si avem aici o castigatoare!!! Felicitari !! P.S. voturile contra se iau in considerare ca fiind voturi PRO!. rusine celor care voteaza impotriva doar pentru concurenta ... :<<: |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Concurs 2. - Melodia saptamanii! | |
| |
|