Your_friend_for_everyday Genin
Sex : Localizare : :))) unde-ti vrea tie inimioara Nr. mesaje : 68 Puncte : 73 Reputatie : 7
| Subiect: Rabdarea e o virtute ! Sam 17 Aug 2013, 16:15 | |
| Poate ca exista Fug,tip si plang ......Cu ochii inchisi dar mintea treaza ,incerc sa-mi aduc aminte visul ce ma termina psihic,cat si fizic. Noapte de noapte ,timp de 4 zile am acelasi cosmar.Iar si iar. Zgarietura de acum 2 nopti , ma doare si pulseaza si din nou ma simt urmarita.Duc podul palmei la buze si le zdrobesc de ele.Incercand din rasputeri sa ma calmez si sa scap de senzatia de fata urmarita,pasesc usor spre usa ,cu frica de a nu ma impiedica de vreun obiect de pe jos. Aprind lumina ducandu-ma-n baie pentru o baie lunga si nesilita de nimeni . Rochita de matase o indepartez dintr-un singur reflex. Fiorul isi face aparitia din nou si am din nou acelasi sentiment ca cineva ma urmareste.Ma sperii ,observ cu groaza,ca lenjeria ce mai acum 10 secunde o purtam,acum e inexistenta.Apuc cu repezeala prosopul ,infasurandu-l in jurul corpului.Raman nemiscata pret de 2-3 minute,revin cu picioarele pe pamant atunci cand raceala gresiei ma face sa scrancesc pentru o secunda.Desi inca ma simpteam urmarita ,ciudat dar in propria baie, ma bag in cada mea pregatita de aproape 10 minute.Tresar si un reflex involuntar de a iesii din apa aproximativ fiarta ma face pe moment sa scrancesc,dar alt reflex cu care ma obisnuisem de ceva vreme imi cere sa intru rapid in ea. Atipesc cu gandul la fenomenele stranii si gandul ca sunt urmarita in propria casa . Inima mea ,accelereaza mai ceva ca a unui Mustang cand simt mangaieri si atingeri subtile. Deschid ochii in momentul cand faptasul coboara incet mana mai jos de gat.......Nimeni......Poate ca innebunesc eu,ies usor ,datorita ametelii provocate de aburul aparent invizibil. Pasesc domol spre oglinda imensa din dreptul cazii.Constant ca sunt goala.Privirea ce pana acum era in gresie,acum tintuieste umbra ,umbra unui barbat .....Rosesc usor dar imi revin .Incerc sa nu clipesc ,pentru a nu-l pierde din campul meu vizulal,este mai inalt umpic,poate umpic mai mult.Oricat as incerca nu pot sa-i deslusesc nici una din trasaturile fetei, cu exceptia ochilor,negrii deci....trebuie sa recunosc cu privirea aia..... cedez,clipesc si-l las sa scape.Nu-i prima oara,apare si tot dispare. Oftez silentios,uitandu-ma,observand si citind in acel verde ,tristetea singuratatii ce ma cuprins de cand am decis ca locul meu sa nu mai fie langa oamenii ce mi-au dat nastere.De curand am implinit 20 de ani, sunt mandra de ei si de mine bine inteles. Sunt in anul I studenta la medicina. Infasor prosopul in jurul meu,muschii mei sunt foarte relaxati ,n-au mai fost de cand hau.Ma uit la ceas ,este 5:47 ,e clar ca nu mai am nici un chef de somn ,asa ca merg si imi iau o rochita lejera ,alba ,culoarea rochiei facandu-mi parul sa iasa in evidenta.Nu-mi storc creierii pentru machiaj,e Sambata,4 septembrie,miercuri e ziua tatei,abia astept sa-i vad .Parul roz mi-l prind in coc ,lasand vesnicele suvite sa-mi dea tarcoale chipului. Cobor scarile casei,nu apuc bine sa aprind lumina in bucatarie ,soneria usii anunta venirea unui musafir.Cine o fi la ora asta....ceva imi spunea sa nu deschid,contiinta normal,dar eu ca deobicei incapatanata ,deschid.Raman stupefiata ,acea privire .Tremur si cred ca si el a observat asta ... -Sa intamplat ceva? -Eu...e..eu nu ,nu sa intamplat nimic . Ochii negrii,patrunzatori ,buze subtiri dar atragatoare,nas usor ascutit,de corp ce sa mai zic,inalt,par negru ,ciufulit ,dar ca si mine suvitele nelipsite. Din nou constiinta imi spune sa nu-l invit ,e periculos ,e el. -Te rog ,intra. Tu niciodata nu ma asculti! Intra,dar nu trece de mine ,se opreste in fata mea ....Gata mi-a venit sfarsitul...In mana pe care o tinea la spate,avea un trandafir,un trandafir alb-rozaliu.Timida ii accept floare. -Multumesc,ia un loc ,vr ceva de baut? -Da ,ceva cu alcool,te rog?Zambeste,un zambet de copil nevinovat,dar oricat de mult ar fi incercat el sa ascunda ,nu l-a putut ascunde si pe cel ....recunoscator???? Intai asez trandafirul intro vaza mai ingusta ,iar apoi pregatesc un pahar de Stalinska pentru acel individ si unul de suc de portocale pentru mine. -Deci ,mai intai cum te numesti? -Sasuke ,Sasuke Uchiha. -Scopul si durata vizitei...? Nu-mi raspunde in schimb.....
Ultima editare efectuata de catre Your_friend_for_everyday in Sam 17 Aug 2013, 20:20, editata de 2 ori |
|
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! Sam 17 Aug 2013, 17:53 | |
| Undei Capitolul? Pentru ca eu nu vad absolut nimik R∆IN: Orice comentariu din această secţiune trebuie să aibă minim 10 cuvinte, altfel apare SPAM-ul. Dacă aveai vreo nelămurire, puteai să îi adresezi autorului întrebarea printr-un mesaj privat. Mai treceţi pe la regulament şi citiţi-l cu mare atenţie. |
|
Your_friend_for_everyday Genin
Sex : Localizare : :))) unde-ti vrea tie inimioara Nr. mesaje : 68 Puncte : 73 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! Sam 17 Aug 2013, 19:42 | |
| - Sylphiel Oswald a scris:
- Undei Capitolul?
Pentru ca eu nu vad absolut nimik Imi pare rau nu am putut sa pun cap. imediat am avut o mica problema cu netul si ...nah R∆IN: Dacă doreai să îi clarifici nelămurirea, trebuia să o faci printr-un mesaj privat şi să îi explici situaţia. Apare off-topicul. Mai treci pe la regulament. |
|
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! Dum 18 Aug 2013, 00:19 | |
| |
|
pufisor Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : lumea viselor unde orice lucru poate deveni realitate Nr. mesaje : 52 Puncte : 59 Reputatie : 1 Hobby-uri : multe Stare de spirit : intre doua lumi paralele pe care ai alegeo?pe cea REALA sau pe cea FALSA ??
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! Sam 14 Sept 2013, 18:03 | |
| superb fic :D si mai bagat in sperieti :D si la sfarsit ai fost tare "scopul si durata vizitei" asta dpa ce ii da un pahar de stalinska si il invita in casa anntama cand pui nextul |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! Joi 19 Sept 2013, 17:43 | |
| |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! Joi 28 Noi 2013, 18:08 | |
| Fanfic blocat din cauza inactivităţii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rabdarea e o virtute ! | |
| |
|