|
Autor | Mesaj |
---|
Rozze † Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Îți pasă? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 14 Puncte : 19 Reputatie : 3 Hobby-uri : Chestii. Stare de spirit : :3
| Subiect: Heii ho ! :3 Lun 19 Aug 2013, 00:30 | |
| Hei, hei , voi :3 . Mh , defapt mă cheamă ,aiurea , nu mă cheamă nimeni numesc Andreea s-atât. Am făcut un pas în lumea voastră ,deoarece și pentru că ,bazat pe textul că îmi place să citesc și găsisem cândva niște ficuri geniale pe aici ! :3 Poate par dubioasa , nu sunt chiar aşa rea :)) . Sper să ne înțelegem , pupicei ^.^ . |
|
| |
En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| |
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Heii ho ! :3 Lun 19 Aug 2013, 13:05 | |
| Bine ai venit pe forum ! Eu sunt Denisa. Distreaza-te, posteaz mult si respecta regulile. Ja ne ! |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Heii ho ! :3 Lun 19 Aug 2013, 15:23 | |
| Hei!!! Eu sunt Alina si vreau sa iti urez "Bun venit pe forum". |
|
| |
Rozze † Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Îți pasă? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 14 Puncte : 19 Reputatie : 3 Hobby-uri : Chestii. Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Heii ho ! :3 Lun 19 Aug 2013, 16:11 | |
| - En' a scris:
- Hello dear! Sper că nu te deranjează, o să-ţi spun Andru.
Bine ai venit pe forum! Eu sunt Elena, îmi poţi spune cum vrei. Sper să ai o şedere plăcută aici, prieteni îţi vei face cu grămada, te asigur eu. O singură întrebare am pentru tine: ai de gând să scrii un fic? Ne mai citim pe aici, fii cuminte şi activă! *Hugs* Hei Elena ! :* Sau Eli ? :3 Dacă ție îți face plăcere sa-mi spui Andru , e ok :* . Mh, să scriu un fic? Spuneam doar că-mi place să citesc ,să le citesc , dar cu scrisu' , mh nu stau foarte bine . Poate doar dacă o să găsesc pe cineva cu experiență dispus/a să mă învețe câte ceva , să ne completam , altfel nici nu mă gândesc. Mulțumesc și pentru sfaturi și mesaj :* . |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Heii ho ! :3 Lun 19 Aug 2013, 16:13 | |
| Bun venit Andreea Sper sa te distrezi pe aici, si sa iti faci multi prieteni Aaa...si, sa fii foarte activa Eu sunt Felicia. Ti puup Apropo, nu uita de reguli |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heii ho ! :3 | |
| |
|
| |
|